تاریخ انتشار
سه شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۰۹:۰۲
کد مطلب : ۴۹۲۷۵۷
گزارش ارسالی؛

چند قدم جلوتر از دیگران

۰
چند قدم جلوتر از دیگران
کبنا ؛امروز دوشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۳ در حال وبگردی در اینترنت به خبری برخوردم که نظر خیلی مخاطبین را به خود جلب کرده بود. این خبر که در یکی از رسانه‌ها منتشر شده بود حکایت از اقدام جالب در دفاع از حقوق عمومی و مسئولیت‌پذیر نمودن مسئولین داشت.
خبرگزاری اینگونه تیتر‌زده بود: اقدامی که اجرایش در کهگیلویه و بویراحمد لازم است. و در شرح خبر آمده بود: حکم دیه برای شهرداری سهل انگار در جمع‌آوری سگ‌های ولگرد صادر شده است! شهرداری بندر امام در پی آسیب یک کودک در حمله سگ‌های بلاصاحب به پرداخت دیه محکوم شد تا هشداری باشد برای شهرداران در سایر مناطق به ویژه در کهگیلویه و بویر احمد که بار‌ها در آن خبر حمله سگ‌های ولگرد به شهروندان گزارش شده است. در واقع این خبر به نقل از رئیس دادگستری بندر امام خمینی (ره) بیان شده بود و از محکوم شدن شهرداری این شهر به پرداخت دیه در خصوص حمله منجر به صدمه چند سگ بلاصاحب به یک کودک، خبر داد(https://roshankhabar.ir/؟ p=۱۸۳۷۳۸) به همین خاطر کنجکاو شدم که آیا در استان کهگیلویه و بویر احمد چنین تدابیری‌اندیشه می‌شود یا خیر؟ به یاد آوردم در اولین دیدار به مناسبت سال جدید در دفتر دادستان چرام با مکاتبه‌ای جالب توجه روبه رو شدم و با اجازه‌ایشان تصویری از این مکاتبه تهیه کردم. امروز با دیدن این خبر به تصاویر مراجعه کردم و به فکر افتادم چند جمله‌ای از این تدابیر بنویسم.
دادستان شهرستان چرام حجت الاسلام و المسلمین سجاد آذریتون در تاریخ ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ پس از منتشر شدن خبری در رسانه‌ها مبنی بر گاز گرفتی ۱۶ نفر از شهروندان یزدی توسط یک سگ ولگرد در تاریخ ۱۸ فروردین ۱۴۰۳ (https://www.alef.ir/news/۴۰۳۰۱۱۸۰۱۹. html)، با شهردار این شهر مکاتبه و خطر این موضوع را گوشزد و لزوم ساماندهی این موضوع را مطالبه می‌نماید که این مکاتبه جهت تنویر افکار مخاطبین عیناً منتشر می‌گردد. نکته مهمی که برای بسیاری از افراد سؤال هست و به دنبال رمز آرامش این روز‌های دیار با سابقه چرام پس از ناآرامی‌های چند سال قبل هستند هم در همین تدابیر پیشگیرانه نهفته است و اینگونه اقدامات نشان از درایت و دور‌اندیشی در کنترل بحران‌های شهری دارد. چرا که از قدیم گفته‌اند: پیشگیری بهتر از درمان است و دادستان جوان و پای کار چرام به خوبی به این شعار جامه عمل پوشانده است.
نام شما

آدرس ايميل شما

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1