تاریخ انتشار
دوشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۴۸
کد مطلب : ۴۹۰۲۶۵
در روز رحلت رسول مهربانیها؛

رهایی یک محکوم به قصاص در گچساران

۰
رهایی یک محکوم به قصاص در گچساران
کبنا ؛
همزمان با ۲۸ صفر زندانی محکوم به قصاص در گچساران با رضایت اولیاء دم مورد بخشش مهربانانه قرار گرفت و از زندان آزاد شد.
به گزارش کبنا نیوز، رئیس زندان گچساران گفت: زندانی م. ک که از سال ۱۴۰۱ تاکنون به جرم قتل در زندان گچساران تحمل حبس می نمود، پرونده با طی مراحل گوناگون رسیدگی و منتج به محکومیت قصاص نفس، دیه و حبس گردید .
حیدر مرادی پور ضمن تقدیر از دادستان، قضات حوزه های قضائی، شورای حل اختلاف زندان، خیرین و گذشت و بخشش خانواده مقتول یادآور شد: زندانی نامبرده درطول مدت ۲ سال حضور در زندان با کمک کارشناسان و مسولین فرهنگی توانست تغییرات زیادی در رفتار و گفتار و همچنین مسیر زندگی خود ایجاد کند.
وی ادامه داد: در کمیته های صلح و سازش و مداخله دادستان و مراجع قضایی و پیگیری های مستمر مددکاران زندان به حرمت ایام رحلت پیامبر و شهادت ذریه پاکش این بخشش مهربانانه انجام شد.
نام شما

آدرس ايميل شما

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1