کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

کبنا گزارش می‌دهد

چرا تصمیم «رئیس جمهور» در کهگیلویه و بویراحمد اجرا نشد؟

17 فروردين 1403 ساعت 23:59

بهترین شاخص ارزیابی دستگاه های دولتی، میزان رضایت مردم است، اگر ادارات دولتی بصورت آنلاین توسط مردم ارزیابی می شدند، یا اینکه مراجعه کنندگان ادارات «صندوق انتقادات و پیشنهادات» یا «شکایت به بالادست» را بیشتر جدی می گرفتند، الان ارزیابی دستگاه های دولتی کهگیلویه و بویراحمد چه نمره ای کسب می کردند؟


بهترین شاخص ارزیابی دستگاه های دولتی، میزان رضایت مردم است، اگر ادارات دولتی بصورت آنلاین توسط مردم ارزیابی می شدند، یا اینکه مراجعه کنندگان ادارات «صندوق انتقادات و پیشنهادات» یا «شکایت به بالادست» را بیشتر جدی می گرفتند، الان دستگاه های دولتی کهگیلویه و بویراحمد چه نمره ای کسب می کردند؟
به گزارش کبنانیوز، دولت سیزدهم معتقد بوده ناکارآمدی ریشه مشکلات است، و بر ریشه کن کردن فساد تأکید داشت. اما وقتی کارآمدی یا ناکارآمدی معیار مشخصی ندارد و رفتار سلیقه ای تبدیل به معیاری برای کارآمدی می شود، وضعیت نابسامان ادارات را رقم می زند.
به عنوان یک فرد پیگیر، بارها شاهد بودم که مردم با نارضایتی از ادارات بیرون رفته اند، به دلیل عدم حضور مدیر، عدم حضور کارمند مربوطه، پاس دادن مراجعان به دلیل جلسه مدیر، و دلایل اینچنینی. وقتی مدیر ضعیف و بی مسئولیتی در رأس یک اداره قرار می گیرد، نتیجه ش افزایش نارضایتی عمومی می شود، اما واقعا دولت به این موضوع اهمیت داده است؟ آیا نارضایتی مردم برای دولت اهمیت داشته است؟
فروردین ماه 1402 آیت الله رئیسی رئیس جمهور، دستور برکنار کردن مدیران ناکارامد را داد و طی یک ضرب العجل مدیرانی از استان خوزستان را برکنار کرد. پس از آن نیز «منصوری» معاون اجرایی رئیس جمهور به کهگیلویه و بویراحمد سفر کرد، و گفته شد حدود 18 مدیر ناکارامد در استان کهگیلویه و بویراحمد برکنار می شود. پس از آن هم رئیس جمهور در تیرماه 1402 به استان سفر کرد، و در سخنرانی خود در جمع مردم یاسوج درخصوص نارضایتی مردم از مدیران ناکارآمد سخن گفت.
تأکید رئیس جمهور بر گلایه مردم از ادارات
رئیس جمهور 26 تیرماه 1402 در جمع مردم یاسوج با بیان اینکه در ادارات و سازمان‌ها باید روابط عادلانه حاکم باشد تأکید کرد: در مسیر برخی جوانان جویای کار از بیکاری ابراز گلایه کردند اینجا تأکید می‌کنم هر گونه رابطه و باندبازی و‌ فامیل سالاری در ادارات ممنوع است و مسئولان و مدیران از هر گونه رابطه ناسالم پرهیز کنند.
رئیس جمهور افزود: دولت خود را خدمت‌گزار مردم می‌داند و به این مهم نیز افتخار می‌کند و انجام خواسته‌های مردم عزیز مهمترین اولویت دولت است و اگر مدیری نمی‌تواند کار جهادی انجام دهد باید کنار رود.
رئیسی با بیان اینکه ما اعلام کردیم که کار جهادی در کشور نتیجه بخش است افزود: وظیفه خود می‌دانم لحظه‌ای آرام نگیرم و همه وجود خود را خدمتگزار مردم با غیرت این کشور می‌دانم.

بیشتر بخوانید:
سخنرانی سید ابراهیم رئیسی در جمع مردم یاسوج / رئیسی: در مسیر برخی جوانان ابراز گلایه کردند، تأکید می‌کنم هر گونه رابطه و باندبازی و‌ فامیل سالاری در ادارات ممنوع است

کوچکترین فساد و ناکارآمدی نباید در این دولت تحمل شود
قبل از این سفر نیز رئیس جمهور در 13 تیرماه 1402 «رضایتمندی مردم» را در گرو عمل دولت به وعده‌هایش دانست و یکی از وعده‌های دولت را «برخورد با مفاسد و ناکارآمدی‌ها» عنوان کرد و اظهار داشت: کوچکترین فساد و ناکارآمدی نباید در این دولت تحمل شود و مدیران پیش از هر کسی باید انگیزه برخورد با فساد و ناکارآمدی را داشته باشند.
دکتر رئیسی افزود: فساد، روابط ناسالم اداری، رشوه و پارتی‌بازی اعتماد مردم را از دولت سلب می‌کند و مردم انتظار دارند دولتی که مدعی مبارزه با فساد و اجرای عدالت و مردم‌داری است، کوچکترین فساد و تخلف را برنتابد.
رئیس جمهور در همین راستا بر «انتخاب افراد کارآمد» در دولت تأکید کرد و گفت: کسی که امتحان پس داده و ناکارآمد بوده نباید در دولت به‌کار گرفته شود و مدیر ناکارآمد در هر جایگاهی که هست باید بدون تعلل از مسئولیت کنار گذاشته شود تا کار مردم دچار وقفه و خلل نشود.

بیشتر بخوانید:
رئیس جمهور: رضایتمندی مردم در گرو عمل دولت به وعده‌هایش از جمله برخورد با فساد و ناکارآمدی است

سفر رئیس جمهور نیز کارساز نشد
اما مشخص نشد به چه دلیلی برکناری آن 18 مدیر ناکارامد فراموش شد، و سفر رئیس جمهور نیز کارساز نشد. مردم در انتخابات اسفندماه 1402 بار دیگر نارضایتی خود را از مدیران ناکارآمد، به انحای مختلف بیان کردند. 2 نماینده بویراحمد و گچساران کنار گذاشته شدند، و مردم به این شیوه انتخاب خود را انجام دادند و نظر خود را اعلام کردند.
وقتی نماینده ها کنار گذاشته می شوند، و افراد جدیدی انتخاب می شوند، بدین معنی است که انتصابات نماینده ها کارساز نبوده، و مردم ناراضی بوده و هستند.
حال که انتخابات نیز تعیین تکلیف شد و هنوز هم ناکارآمدی وجود دارد، برای تغییر و تحول این وضعیت چه باید کرد؟ چرا مدیران ناکارامد برکنار نشده اند تا افراد با تجربه و مسئولیت پذیر جایگزین آنان شود.      


کد مطلب: 474541

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/474541/چرا-تصمیم-رئیس-جمهور-کهگیلویه-بویراحمد-اجرا-نشد

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1