تاریخ انتشار
سه شنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ ساعت ۱۴:۴۰
کد مطلب : ۴۷۲۲۴۸
سایت حسن روحانی:

شورای نگهبان هنوز دلایل ردصلاحیت روحانی را اعلام نکرده است

۰
شورای نگهبان هنوز دلایل ردصلاحیت روحانی را اعلام نکرده است
کبنا ؛روحانی به تصمیم شورای نگهبان اعتراض نکرد و در بیانیه و نامه به شورای نگهبان خواستار اعلام دلایل ردصلاحیت خود شد که هنوز دلایلی اعلام نشده است.
سایت حسن روحانی با بازنشر مطلبی از خبرگزاری ایلنا نوشته است: شورای نگهبان هنوز دلایل ردصلاحیت حجت‌الاسلام حسن روحانی برای نامزدی در انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری را به او ارائه نکرده است.
در پی اعلام نتایج اولیه بررسی صلاحیت‌های انتخابات خبرگان رهبری، ایلنا مطلع شد که حسن روحانی هفته گذشته در نامه‌ای به شورای نگهبان خواستار اعلام دلایل ردصلاحیت خود شده، اما با گذشت یک هفته هنوز این شورا به نامه او پاسخی نداده و دلایل و مستندات خود را برای این تصمیم ارائه نکرده است.
روز ۴ بهمن ۱۴۰۲ بنا به اطلاع یکی از مقامات شورای نگهبان، ردصلاحیت روحانی پس از سه دوره نمایندگی مردم سمنان و تهران در مجلس خبرگان رهبری توسط فق‌های این شورا، اعلام و پیامک ردصلاحیت او روز شنبه هفتم بهمن ارسال شد.
حجت‌الاسلام روحانی به این تصمیم اعتراض نکرد و در بیانیه و نامه به شورای نگهبان خواستار اعلام دلایل ردصلاحیت خود شد که هنوز دلایلی اعلام نشده است.
نام شما

آدرس ايميل شما

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1