تاریخ انتشار
يکشنبه ۱ بهمن ۱۴۰۲ ساعت ۱۶:۱۴
کد مطلب : ۴۷۱۶۳۵
وزیر بهداشت:

درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال تصویب شد

۰
درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال تصویب شد
کبنا ؛وزیر بهداشت از تصویب درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در شورای عالی بیمه سلامت خبر داد.
به گزارش کبنا به نقل از همشهری آنلاین، دکتر بهرام عین‌اللهی در گفتگوی ویژه خبری تلویزیون به تشریح دستاوردهای پویش ملی سلامت پرداخت که ۲۰ آبان ۱۴۰۲ شروع شد و بعد از ۷۰ روز فعالیت، ۳۰ دی ماه به پایان رسید.
طبق اعلام وزارت بهداشت، حدود ۴۶ میلیون نفر در این پویش ملی در سراسر کشور مشارکت داشتند که هدف آن غربالگری دو بیماری پرفشاری خون و دیابت بین افراد بالای ۱۸ سال بود. ضمن اینکه، بیشترین آمار شرکت‌کننده در این پویش مربوط به گروه سنی ۳۵ تا ۴۰ سال بود.
وزیر بهداشت در همین راستا گفت: پویش قبلی حدود ۲۶ میلیون نفر سال ۹۷ قبل از کرونا انجام شد که فقط فشار خون اندازه‌گیری شد، ولی در این پویش تقریبا ۱۹ میلیون نفر بیشتر از آن مشارکت کردند.
وی افزود: برای اجرای این پویش حدود ۷۰ هزار نفر همکاری کردند و نزدیک به ۱۵ هزار خانه بهداشت و حدود ۱۴ هزار مرکز جامع سلامت در کشور درگیر کار شدند.
عین‌اللهی ادامه داد: در این پویش حدود ۴۶ میلیون نفر مراجعه داشتند و ۳۳۵ هزار نفر هم از طریق خود اظهاری در سامانه مشارکت کردند. هدف ما این بود که ۷۰ درصد از افراد بالای ۱۸ سال را بتوانیم غربالگری کنیم که تا توانستیم به ۷۲ درصد برسیم.
وزیر بهداشت جمعیت بالای ۱۸ سال را در کشور ۵۵ میلیون نفر اعلام کرد.
وی افزود: حدود ۱۰ میلیون نفر مشکوک به فشار خون بالا و ۳ میلیون نفر هم مشکوک به دیابت هستند که وضعیت اینها را باید مرتب پیگیری کنیم.
وزیر بهداشت گفت: یک کار جدید که در کشور انجام شده، بحث مراقبین بهداشت است. ما افرادی را به عنوان مراقب بهداشت به استخدام درآوردیم؛ افرادی که کارشان فقط بهداشت است و اینها مرتبا پیگیری خواهند کرد مردم دچار مشکل نشوند.
عین‌اللهی در پایان این گفتگو از مصوبه شورای عالی بیمه سلامت برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی خبر داد.
نام شما

آدرس ايميل شما

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1