تاریخ انتشار
چهارشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۳۱
کد مطلب : ۴۷۱۴۶۳
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد:

طرح شهید عرب با هدف تعمیرات سرمایشی و گرمایشی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد اجرا می شود

۲
۰
طرح شهید عرب در مدارس کهگیلویه و بویراحمد اجرا می شود
کبنا ؛مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد از اجرای طرح شهید علی عرب با هدف تعمیرات سرمایشی و گرمایشی در مدارس استان خبر داد.
به گزارش کبنا، حسنعلی عزت خواه در جلسه قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر اداره کل آموزش و پرورش استان گفت: قرارگاه عدالت تربیتی با هدف استفاده از توان و ظرفیت دستگاههای عضو در راستای حل مشکلات آموزش و پرورش تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه در طرح شهید عرب در فاز اول تعمیر و بهسازی سیستم گرمایشی و سر مایشی۶۵ مدرسه در استان انجام می گیرد گفت: انتظار می رود با توجه به گستردگی و پراکندگی مدارس آموزش و پرورش دستگاههای عضو از ظرفیت‌های موجود خویش برای رفع مشکلات گرمایشی مدارس استفاده کنند
 محمدرضا عامریان مسئول اجرا و پیگیری طرح شهید عرب در وزارت آموزش وپرورش در وبینار با این جلسه گفت: سازمان نوسازی و تجهیز مدارس پس از اعلام قرارگاه جهادی وعدالت تربیتی می بایست لوازم و قطعات مورد نیازبرای تعمیرات رابه مدارس هدف تحویل نماید. مدارس نیز با کمک گروههای جهادی تخصصی وخیرین و اولیاء مربیان نسبت به تعویض ونگهداری از تجهیزات اقدام نمایند.
دبیر قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر نیز در این جلسه گفت: در طرح شهید عرب با همکاری دستگاههای عضو مدارسی که نیاز به تعمیرو بهسازی سیستم گرمایشی و سر مایشی دارند شناسایی و نسبت به رفع مشکلات آنان اقدام خواهد شد.
ابراهیم رستار افزود: هدف طرح بهینه سازی و تعمیرات لوازم گر مایشی و سر مایشی معیوب در مدارس وباز گشت مجدد آنها به چرخه فعالیت و همچنین ترویج وتعمیق فرهنگ و روحیه تعامل، همکاری، مسئولیت اجتماعی و کار و تلاش و حرکتهای جهادی در میان دانش آموزان وهمکاران می باشد.
در این جلسه که به منظور برنامه ریزی بهتر، دقیق‌تر و طراحی برنامه های عدالت محور برگزار شد در مرحله اول 5 منطقه کم برخوردار دیشموک، لوداب، پیچاپ باشت، عشایر، مارگون و مناطق حاشیه‌ای شهر یاسوج جهت اجرای این طرح معرفی شدند.




 
نام شما

آدرس ايميل شما

سجاد
Iran, Islamic Republic of
خداوکیلی منظورتون از این طرح ها چیه که فقط اسم طرح مشخص است . و هیچگونه عمل و اجرایی انجام نمی‌دهید .
مدیران مدارس خیلی دارن مردم و دانش آموزان را اذیت میکنند و هیچگونه تدریسی به نحو احسن انجام نمیگیرند . و معلم ها سر کلاس درس نمیدهند و مردم را وادار میکنند به کلاس تقویتی فقط به خاطر گرفتن پول . لطفاً نظارت و بازرسی را جدی بگیرید و مأمور قورتری برای این کار بگذارید.
Iran, Islamic Republic of
سلام چرامدارس شهرستان لنده درلیست نیست
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1