تاریخ انتشار
دوشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۲ ساعت ۰۹:۳۸
کد مطلب : ۴۶۷۸۷۳
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد خبر داد

تخلفات تعاونی‌های مسکن تل خسرو بویراحمد

۳
۲
تخلفات تعاونی‌های مسکن تل خسرو بویراحمد
کبنا ؛معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: تعاونی‌های مسکن منطقه تل خسرو سرانه‌ها را رعایت نمی‌کنند.
 علی محمد روستا در نشست بررسی مشکلات تعاونی مسکن روستای تل خسرو، گفت: در حوزه تل خسروی شهرستان بویراحمد ۱۷ تعاونی فعالیت دارد که اغلب این تعاونی‌ها در تفکیک‌ها، سرانه فضای آموزشی، درمانی، ورزشی و مذهبی را رعایت نمی‌کنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد افزود: مشکل دیگری که این تعاونی‌ها دارند اینکه افراد مالک بدون در نظر گرفتن حق تفکیک و رعایت حقوق عامه، مسیل و آبراه‌ها را به واحد مسکونی، تبدیل یا با قیمت بالاتری به مردم واگذار می‌کنند.
وی بیان کرد: از دهیاری تل خسرو خواستیم دعوی حقوقی علیه این تعاونی طرح کند که دو مسأله در تفکیک‌ها رعایت شود؛ نخست اینکه تفیک باید براساس تأیید شخص حقوقی مانند سازمان نظام مهندسی باشد دوم اینکه چنین طرح‌هایی در کمسیون‌های مختلف حوزه عمرانی، بررسی و از کانال کمیسیون‌ها عبور داده شود.
روستا بیان کرد: آن‌هایی هم که خارج از محدوده شهر است حق انجام هیچ کاری را جز با تأیید بنیاد مسکن ندارند.
وی بیان کرد: متأسفانه در محدوده تل خسرو خیابان‌ها به بن بست تبدیل شدند و همین مسأله دفع آب‌های سطحی را با مشکل مواجه کرده که اگر طرح‌ها از کانال نظام مهندسی یا مهندس مشاور عبور کند شاهد چنین مواردی نخواهیم بود.
به گفته معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد برخی‌ها برای تغییر کاربری اراضی زمینی به مساحت ۲۰۰ متر اعلام می‌کنند اما در واقعیت چیزی دیگری است و دو یا سه هکتار زمین است که جلوی این کار را گرفتیم و از تاریخی که این موارد مصوب شود اگر چنین اقدامی مشاهده شود به صورت قانونی با خاطیان برخورد می‌شود.
نام شما

آدرس ايميل شما

شریعتی
Iran, Islamic Republic of
درود بر دکتر روستا مدیر توانمند و قانونمدار
Iran, Islamic Republic of
جناب روستا
به شرفت قسم تعاونی کانون مساجد یاسوج را بررسی کنید
ببینید حداقل ده مورد زمین به نام این کانون فروخته شد حتی یک متر سرانه رعایت نکردند
اگر ممکنه نگذارید مردم بیشتر متضرر نشوند .
خدا خیرتان دهد
رضا
Iran, Islamic Republic of
آقای روستا تا حالا عملکرد دهیار تلخسرو را مورد بررسی قرار دادی که چه داره انجام میده وهیچکس هم نظارت نمیکنه .فردای روز قیامت حتما باید جواب بدی
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1