تاریخ انتشار
پنجشنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۰۳
کد مطلب : ۴۶۶۷۰۱
رئیس اداره مشارکت‌های مردمی آموزش و پرورش استان خبرداد؛

ثبت‌نام بیش از ۲ هزار نفر برای حضور در دوره توانمندسازی آموزشی در کهگیلویه و بویراحمد

۱
۰
ثبت‌نام بیش از ۲ هزار نفر برای حضور در دوره توانمندسازی آموزشی در کهگیلویه و بویراحمد
کبنا ؛
رئیس اداره مشارکت‌های مردمی اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری دوره توانمندسازی آموزشی و پرورشی نیروهای غیردولتی استان در شهر یاسوج خبر داد.
به گزارش اداره کبنا نیوز، عبدی صفایی اظهار داشت: دوره توانمندسازی آموزشی و پرورشی نیروهای غیردولتی استان کهگیلویه و بویراحمد از تاریخ ۱۱ شهریورماه لغایت ۱۴ شهریور در ۲ شیفت صبح و عصر در دو پردیس کوثر و شهید ایزدپناه برگزار شد.  
وی افزود: این دوره‌ها در طی یک فرایند سه ساله و  در قالب ۳۶۰ ساعت آموزش به صورت شش پودمان ۶۰ ساعتی برگزار می‌شود.
صفایی در ادامه خاطرنشان کرد: در پایان گواهی صلاحیت علمی معلمی به این افراد اعطا خواهد شد.
 وی با بیان اینکه جهت رفاه حال فراگیران و سهولت دسترسی به کلاس‌ها، محل برگزاری پودمان‌ها در سه شهرستان بویراحمد، گچساران و کهگیلویه در نظر گرفته شده است بیان کرد: بیش از ۶۰۰ نفر از نیروهای مقطع ابتدایی در شهرستان بویراحمد  این دوره را به مدت ۴ روز گذراندند و در سایر شهرستا‌ها متعاقباً اطلاع‌رسانی می‌شود.
صفایی، عنوان کرد: بیش از دو هزار و سیصد نفر از عوامل اجرایی، موسس و معلمان هر سه مقطع در سامانه مشارکت‌ها برای گذراندن این دوره ها ثبت‌نام کرده‌اند.
رئیس اداره مشارکت‌های مردمی اداره گل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد در پایان، گفت: مدیرکل، معاونت‌ها، ارزیابی عملکرد و اداره مشارکت‌ها در این چند روز از محل تشکیل کلاس‌ها که در دو پردیس فرهنگیان کوثر و شهید ایزدپناه برگزار شد بازدید و سرکشی کردند.

 
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
خاک تو سرتون کلاس ها ۱۱ دهم بوده الان گذاشتیت تو اینترنت که ۱۶ ده هست واقعا که
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1