تاریخ انتشار
جمعه ۲۳ تير ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۰۸
کد مطلب : ۴۶۴۶۹۶
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان باغ ملک توضیح داد

جزییات عروسی خونین در خوزستان / ماجرای کشته شدن کودک ۱۲ ساله و زن ۳۰ ساله چه بود؟

۰
تیراندازی در جشن عروسی شش کشته و زخمی برجای گذاشت
کبنا ؛رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان باغ ملک گفت: یک تیراندازی خونین در حین برگزاری جشن عروسی در باغ‌ملک شش کشته و زخمی برجای گذاشت.
به گزارش کبنا به نقل از همشهری آنلاین، کرامت جاودان‌زاده رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان باغ ملک امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: استفاده نابجا از اسلحه در حین برگزاری یک مراسم عروسی در تالار یادمان باغ‌ملک یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت که شامل سه مرد و سه زن می‌شوند.
وی با اشاره به وقوع این حادثه خونین در ساعت ۲۳ در ورودی شهر باغ‌ملک افزود: در پی این حادثه یک نوجوان ۱۲ ساله جان خود را از دست داد و یک خانم حدودا ۳۰ ساله نیز که تیر به گردن و فک او اصابت کرده بود نیز پس از انجام مراحل اولیه به بیمارستان گلستان اهواز منتقل شد که متاسفانه در وضعیت خوبی قرار ندارد.
 جاودان زاده ادامه داد: سه نفر از این حادثه دیدگان آسیب‌های سطحی دیده بودند که با انجام مراقبت‌های اولیه مرخص شدند اما یکی دیگر از این مصدومین کلیه و طحال خود را از دست داده و در حال حاظر در بیمارستان باغ ملک بستری است.
نام شما

آدرس ايميل شما

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1