کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

کبنا گزارش می دهد؛

چرا مسوولان پشت میزنشین در خصوص رسم غلط تیراندزای در مراسمات مردم را پای کار نمی آوردند؟ / آقای «هاشمی مهر» شما و زیرمجموعه تان چه نقشی ایفا کردید؟

1 تير 1402 ساعت 19:41

در هفته های اخیر به دلیل رسم تیراندازی در عروسی، شاهد مرگ یک جوان بودیم. چندین سال است که مسوولان نسبت به این تیراندازی ها انتقاد می کنند و تیراندازی در مراسمات عزا و عروسی جرم است، با این حال شاهد هستیم که بخاطر رسم و رسومات غلط و بی هیچ دلیلی، یک انسان جان خود را از دست می دهد.


در هفته های اخیر به دلیل رسم تیراندازی در عروسی، شاهد مرگ یک جوان بودیم. چندین سال است که مسوولان نسبت به این تیراندازی ها انتقاد می کنند و تیراندازی در مراسمات عزا و عروسی جرم است، با این حال شاهد هستیم که بخاطر رسم و رسومات غلط و بی هیچ دلیلی، یک انسان جان خود را از دست می دهد.
به گزارش کبنانیوز، دادستان مرکز استان در نشست خبری به مناسبت هفته قوه قضاییه در این خصوص هشدار داد و از نخبگان اجتماعی، ریش سفیدان و معتمدین انتقاد کرد. ملک حسینی گفت «نقش معتمدین و نخبگان اجتماعی و دانشگاهی در برچیده شدن این رسم و رسوم غلط چیست؟» قطعاً فرهنگ سازی با زور و فشار انجام نمی گیرد، بلکه با گفت و گوی نخبگان جامعه با مردم است که فرهنگ اصلاح می شود. مردم از معتمدین و ریش سفیدان حرف شنوی دارند، نخبگان دانشگاهی در میان مردم مورد اعتماد هستند، اما حضور این اقشار در چنین برنامه هایی کمرنگ است. باید مسوولان حوزه های اجتماعی این افراد را پای کار بیاورند. ایجاد مشارکت و پای کار آوردن نخبگان کار مسوولان است؛ مسوولانی که در حوزه های اجتماعی و فرهنگی مشغول به کار هستند. از جمله معاون سیاسی و امنیتی استانداری و گروه های اندیشه ورزی تاکنون چه کنشی درخصوص تیراندازی در مراسمات انجام داده اند؟ اگر معتمدین را پای کار آورده اند چه برنامه ای برای ایجاد گفت و گو میان آنها مردم تدارک دیده اند؟ اگر آنها را هنوز پای کار نیاورده اند پس چه فعالیت مثبتی در این گروه های اندیشه ورزی انجام می گیرد؟
اگر در همان مراسم عروسی مردم هوشیار و آگاه باشند و به فرد خاطی هشدار بدهند و تذکر دهند، قطعا این چنین جرم هایی که فقط پشیمانی به بار می آورند اتفاق نمی افتد. چرا از تجربه افرادی که خودشان چنین خطاهایی کردند، برای هوشیارسازی مردم استفاده نشده است؟ چرا مردم تشویق نمی شوند که تفنگ ها و برنوهایشان را به دستگاه مربوطه تحویل دهند و دست از تفنگ بکشند، تفنگ هایی که در این دوره و زمانه فقط بدبختی به بار می آورند.
مقام معظم رهبری در همه مسائل و مشکلات کشوری بر مشارکت مردم تأکید دارند. اما مسئله مهم اینجا است که پای کار اوردن مردم، وظیفه مسوول دولت است که پشت میز خود نشسته است و کاری از پیش نبرده است. وظیفه کارمند حوزه آسیب های اجتماعی است. این افراد باید نخبگان را شناسایی و آنها را پای کار بیاورند، تا گفت و گو میان نخبگان و اقشار مردمی شکل بگیرد و درخصوص تیراندازی در مراسمات گفت و گو شود.
این سخنان مقام معظم رهبری در خصوص دولت مردمی بسیار جالب و پر اهمیت است و لازم است که مسوولان دولتی در کهگیلویه و وبویراحمد در عمل آن را بکار ببندند.
«شما [دولتتان را] میگویید «دولت مردمی»؛ دولت مردمی فقط به این نیست که بروید میان مردم؛ این کار لازم است امّا کافی نیست؛ باید بتوانید مشارکت مردم را در کارهای گوناگون و بخشهای گوناگون جلب کنید. من قبلاً هم یک وقتی گفته‌ام این را، ظاهراً در جمع شما شاید گفتم که بنشینید کیفیّت جلب مشارکت مردم را برنامه‌ریزی کنید، تعریف کنید که چه جور میشود مشارکت مردم را جلب کرد؛ چه در زمینه‌های مالی و اقتصادی، چه در زمینه‌های سیاسی، چگونه میشود از فکر مردم و از نظر مردم استفاده کرد در بخشهای مختلف. این برنامه‌ریزی میخواهد. در این نامه‌های گوناگونی که از طریق ارتباط مردمی یا غیر آن به ما میرسد، گاهی یک پیشنهادهایی هست که انسان میبیند پیشنهادهای بسیار خوبی است؛ یک آدمی که اصلاً نمی‌شناسیم چه کسی است، در یک موردی یک پیشنهادی دارد، یک نظری دارد، این نظر را میدهد، گاهی بسیار کارگشا است. [ببینید] چگونه میتوانیم از اینها استفاده کنیم.» ۱۴۰۱/۰۶/۰۸


کد مطلب: 463873

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/463873/چرا-مسوولان-پشت-میزنشین-خصوص-رسم-غلط-تیراندزای-مراسمات-مردم-پای-کار-نمی-آوردند-آقای-هاشمی-مهر-زیرمجموعه-تان-نقشی-ایفا-کردید

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1