کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

در جمع خبرنگاران مطرح شد

رئیس کل بازرسی استان کهگیلویه و بویراحمد: حکم محرومیت از خدمت و تنزل مقام برای دو نفر از مدیران‌ اداره‌کل کار / صدور کیفرخواست برای 11 مدیر در حوزه اراضی شهری / ابطال، لغو و تجدید 34 مزایده و مناقصه در کهگیلویه و بویراحمد / دسته‌بندی‌های سیاسی، ضعف سرمایه‌گذاری، تصرف منابع طبیعی و کیفیت نامطلوب خدمات پزشکی مهمترین چالش‌‌های استان هستند / بیشترین جرم و تخلفات کارمندان کهگیلویه و بویراحمد چیست؟ / ورود بازرسان به ادارات جهاد کشاورزی، آموزش و پرورش و راه و شهرسازی؛ مردم شکایتی دارند، بگویند

1 تير 1402 ساعت 11:09

رئیس کل بازرسی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: مردم شکایات خود را از دستگاه‌های دولتی راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، امور مالیاتی، بانک کشاورزی، آموزش و پرورش و معاونت عذا و دارو را به دست تیم‌های مستقر ما در این ادارات برسانند.


بازرس کل استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: مردم شکایات خود را از دستگاه‌های دولتی راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، امور مالیاتی، بانک کشاورزی و معاونت عذا و دارو را به دست تیم‌های مستقر ما در این ادارات برسانند.
به گزارش کبنا، محمد مهدی صالحی، رئیس کل بازرسی استان کهگیلویه و بویراحمد صبح امروز در جمع خبرنگاران به تشریح آخرین اقدامات این سازمان در سطح استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر تیم‌های بازرسی استان در ادارات راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، امور مالیاتی، بانک کشاورزی  و معاونت غذا و دارو مستقر هستند و مردم اگر شکایتی از این دستگاه‌ها دارند، می‌تواند به تیم‌های مستقر ما در این ادارات مراجعه کنند.
رئیس کل بازرسی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه تیم‌های بازرسی به صورت متناوب تا آخر شهریور در ادارات مذکور حضور دارند، اضافه کرد: دو سامانه برای دریافت گزارش مردمی وجود دارد که یکی سامانه ملی گزارش فساد و دیگری سامانه 163 رسیدگی به شکایات سازمان بازرسی که مردم می‌توانند شکایت خود را بدون درج اسم ارائه دهند.
صالحی با بیان اینکه در سال 1401 حدود 1740 شکایت در سامانه‌های ما گزارش شده و سه ماه اول امسال 480 شکایت بوده است، گفت: عمده شکایت‌های مردم از دستگاه‌های دولتی؛ در حوزه بهداشت و درمان، شهرداری‌های استان و دستگاه‌های که متولی «زمین» هستند.
وی گفت: در سال 1401 تعداد شکایت‌های دستی که به این سازمان گزارش شده، 960 شکایت بوده و سه ماه اول سال 1402 تعداد این شکایت‌ها 170تا بوده است.
بازرس کل استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه گفت: در سال 1401، 58 فقره گزارش اصلاح امور داشتیم، 13 فقره شکایت کیفری داشتیم که به محاکم قضایی ارسال شده، 33 پرونده به تخلفات اداری ارجاع داده شده و ابطال مصوبه هم دو مورد در حوزه شهرداری‌ها داشتیم. 
صالحی با تاکید بر اینکه ادارات استان کهگیلویه و بویراحمد نامه‌های هشداری سازمان بازرسی را جدی بگیرند، اضافه کرد: اولین خاصیت این نامه‌ها از یک جرم ناخواسته پیشگیری می‌کند در ابتدای سه ماه اول سال 1402، 7 فقره گزارش اصلاح امور، 4 مورد تخلفات اداری و دو فقره پرونده کیفری داشتیم.
وی افزود: در مجموع در سال  1401، 43 مدیر و کارمند ادارات را به محاکم کیفری معرفی کردیم که برای خیلی از آنها آرا صادر شده است و 96 نفر هم به تخلفات اداری معرفی شدند.
وی ادامه داد: در سه ماهه اول سال 1402، 6 نفر را به محاکم کیفری معرفی و 23 نفر را به تخلفات اداری معرفی کردیم. 
سازمان بازرس کل استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سال 1401، 159 فقره مکاتبه هشداری با دید پیشگیری از تخلف و جرم داشتیم و ابتدای سه ماهه امسال 52 فقره داشتیم که به طورکلی 27 مورد از این مکاتبات هشداری در حوزه اراضی بوده، 21 مورد در حوزه بانک‌ها، 14 مورد در حوزه انتصابات و در حوزه قررادادها و مجوز 8 فقره، اموال تملیکی 7 فقره و در حوزه تولید و مباحث مربوطه 7 فقره و در مابقی تکالیف ادارات 41 مورد بوده است.
وی با بیان اینکه سعی کردیم که مسائل کلان استان را برطرف کنیم، اظهار داشت: مسائل کلان استان از دید نظارتی و بازرسی این موارد هستند، بافت قومی قبیله‌ای و دسته‌بندی‌های سیاسی، ضعف سرمایه‌گذاری در حوزه‌های تولید و خدمات در استان، با وجود اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد پتانسیل‌های بالا در حوزه خاک، صنایع دستی و گردشگری دارد و اما آن چیزی که خواستیم در حوزه تولید و خدمات اتفاق نیفتاده است. همچنین ضعف زیرساختی به ویژه در شهرستان‌های مارگون، باشت و لنده، کیفیت نامطلوب خدمات پزشکی و بهداشتی؛ علی رغم رشد که داشتیم، تخریب و تصرف منابع طبیعی و محیط زیست، افزایش آسیب‌های اجتماعی (طلاق)، نبود برنامه کلان و هدف‌گذاری در سطح استان نداریم که این موارد مهمترین چالش‌ها و مسائل کلان استان هستند.
وی با بیان اینکه هر جا ترک فعلی صورت گرفته با متولی امر برخورد قانونی انجام گرفته است، گفت: بیشترین جرم که تضییع اموال اداری با مصادیق مختلف و همچنین بیشترین تخلفات که کارمندان مرتکب می‌شود؛ اول نقض قوانین و مقررات و دوم سهل‌انگاری در انجام وظایف است.
صالحی گفت: تمامی دستگاه‌های که قانون‌گذار نامبرده، سازمان بازرسی می‌تواند به مسائل آن ورود کند. 
وی به استخدام‌های فله‌ای در دستگاه‌های دولتی اشاره کرد و گفت: استخدام‌های که در ادارات انجام شده یا می‌خواهد انجام شود، برای سازمان بازرسی اولویت دارد. مثلاً مدیرکل تأمین اجتماعی و مدیرکل درمان به دلیل همین استخدام‌های مسئله‌دار سال‌های گذشته محکوم و مبالغ کلانی هم جریمه شدند.
وی گفت: دیدگاه‌های استخدامی در کل کشور تغییر کرده است. در قانون بودجه 1402؛ هر گونه استخدام و بکارگیری نیروی انسانی در سال 1402 متوقف شد. اگر اداره‌ای درخواست استخدام دارد، باید در کارگروه مشترک سازمان مدیریت و سازمان استخدام کشوری بررسی شود و با اجازه این کارگروه باشد. خارج از این کارگروه هر گونه استخدام تخلف است و حتی نامه نمایندگان ملاک نیست. 
وی تاکید کرد: ادارات باید مجوز این کارگروه را داشته باشند و در غیر این صورت ترک فعل صورت گرفته و با مدیر متخلف برخورد می‌شود.
صالحی به استخدام‌های بدون ضابطه در شرکت برق گریزی زد و گفت: زمانی که این خبر به دست ما رسید، نامه‌ای به مدیرعامل به صورت هشداری داده شد و در ادامه تیمی را به شرکت برق فرستادیم و این موضوع را بررسی کردیم.
بازرس کل استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه توضیح داد بعد از بررسی انجام گرفته توسط تیم بازرسی مشخص شده که از استخدام 28 نفر در شرکت برق کهگیلویه و بویراحمد 10 نفر از این افراد با آزمون بوده که اسامی و همه مستندات و مدارک آنها موجود است.
وی ادامه داد: تعداد دیگری از آنها یعنی 10 نفر از آنها مجوز از کارگروه توانیر داشتند و تیم بازرسی ما یک ایرادی از این کارگروه گرفتند که کارگروه نمی‌تواند، تعیین کننده استخدام برای هر شخص باشد. 
صالحی گفت: نامه‌ای به معاونت اقتصادی سازمان بازرسی نوشتیم که این کارگروه حذف شود و قرار نیست که هر اداره‌ای برای خودش کارگروه داشته باشد. 
وی افزود: یک نفر از این تعداد انتقالی بوده که بحثی روی آن نداریم و می‌ماند، 7 نفر دیگر که به صورت روزمزد کار می‌کردند و با ورود بازرسی این 7 نفر از شرکت برق بیرون رفتند. 3 نفر از اینها نزد مراجع حل اختلاف و دیوان عدالت اداری شکایت مطرح می‌کنند و بازگشت به کار می‌گیرند در کنار آنها 4 نفر دیگر آمدند و قرارداد حجمی با آنها بستند که از این ایراد گرفتیم و تشکیل پرونده برای آنها دادیم.
صالحی در ادامه به استخدام‌های شرکت گاز استان کهگیلویه و بویراحمد اشاره می‌کند و می‌گوید: یکی از معاونین شرکت گاز کشور برای 30 نفر مجوزی صادر می‌کنند که ما ایراد گرفتیم و به مدیرعامل شرکت گاز و مدیران مربوطه هشدار دادیم که اگر این کار صورت بگیرد، مرتکب تخلف می‌شوید و برخورد می‌شود. هنوز هم این 30 نفر به‌کار گرفته نشده‌اند. ما به آنها تاکید کردیم که مجوزها باید قانونی و از کارگروه مشترک باشد.
رئیس کل بازرسی استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه به انتصاب مدیران گریزی زد و گفت: سازمان بازرسی جزء دستگاه‌های مرجع استعلامات نیست. اما سازمان بازرسی می‌توانند شرایط احراز صلاحیت و عدم احراز صلاحیت مدیران را ورد کند و در همین راستا برای انتصاب 14 نفر از مدیران مکاتبات هشداری داده‌ایم.
وی تاکید کرد: در خصوص تمام انتصابات در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد به زودی ورود خواهیم کرد که آیا این انتصابات در راستای قانون بوده یا خیر؟ و هر انتصابی که خارج از قانون بوده یقیناً اقدامات قانونی انجام می‌گیرد.
صالحی به اقدامات سازمان بازرسی در حوزه شهری اشاره کرد و گفت: در حوزه قراردادها و مناقصات مدیریت شهری برای تعدادی از مدیران مربوطه کیفرخواست صادر شده و اکنون در دادگاه بدوی این پرونده باز است. همچنین در حوزه فضای فیزیکی و مبلمان شهری پرونده‌ای تشکیل دادیم که این عمده این تخلفات به دلیل بکارگیری نیروهای خارج از ضابطه بوده و ما برای برخی از مدیران کیفرخواست صادر شده و به دادگاه بدوی رفته و نقصی در پرونده بوده که این نقص برطرف شد و منتظر جلسه رسیدگی هستیم.
وی افزود: همچنین در حوزه شهری دو پرونده در دادسرای یاسوج وجود دارد که کیفرخواست آنها صادر شده است.
رئیس کل بازرسی استان کهگیلویه و بویراحمد به هزینه‌های مدارس غیرانتفاعی گریزی زد و گفت: تیم بازرسی ما در اداره کل آموزش و پرورش مستقر شده و یکی از موارد که در حال بررسی است هزینه‌های مدارس غیرانتفاعی می‌باشد و نتیجه کار کارشناسی تیم بازرسی سازمان بازرسی از طریق رسانه‌ها اعلام خواهد شد.
رئیس کل بازرسی استان کهگیلویه و بویراحمد در خصوص انتخاب مدیران مدارس نیز گفت: به انتخاب سه مدیر مدرسه ورود کردیم که دو مورد اصلاح شد و برای یکی دیگر پرونده تشکیل خواهد شد. هر کسی که فکر می‌کند، حقی ازش تضییع می‌شود، می‌تواند به ما مراجعه کند تا بررسی شود.
صالحی گفت: در سال 1401در تمامی حوزه‌ها؛ با افراد متعددی به دلیل تخلفات اداری با آنها برخورد شد. بطور مثال؛ در بحث نحوه معرفی متقاضیان تسهیلات اشتغالزایی با دو نفر از مدیران برخورد شد. سازمان بازرسی از پرداخت 40 میلیارد تومان تسهیلات به افراد غیرمرتبط جلوگیری کرد و دو نفر از مدیران مرتبط که تخلفشان احراز شد. برای یکی از آنها تنزل مقام به مدت 5 سال و برای یک نفر دیگر حکم محرومیت از خدمت در پست‌های حساس و مهم به مدت 5 سال در نظر گرفته شد.
وی همچنین گفت: برای 11 مدیر عضو کمیسیون تصمیم گیر در حوزه اراضی شهری کیفرخواست صادر کردیم و ارزش ریالی تضییع اموال دولتی 800 میلیارد ریال بوده است.
رئیس کل بازرسی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سه ماهه امسال 34 مزایده و مناقصه لغو شد که ارزش ریالی آنها 411 میلیارد تومان بوده است.
خبر تکمیل می شود...


کد مطلب: 463867

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/463867/رئیس-کل-بازرسی-استان-کهگیلویه-بویراحمد-حکم-محرومیت-خدمت-تنزل-مقام-دو-نفر-مدیران-اداره-کل-کار-صدور-کیفرخواست-11-مدیر-حوزه-اراضی-شهری-ابطال-لغو-تجدید-34-مزایده-مناقصه-دسته-بندی-های-سیاسی-ضعف-سرمایه-گذاری-تصرف-منابع-طبیعی-کیفیت-نامطلوب-خدمات-پزشکی-مهمترین-چالش-های-هستند-بیشترین-جرم-تخلفات-کارمندان-چیست-ورود-بازرسان-ادارات-جهاد-کشاورزی-آموزش-پرورش-راه-شهرسازی-مردم-شکایتی-بگویند

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1