تاریخ انتشار
يکشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۰:۲۶
کد مطلب : ۴۶۳۱۵۴
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد پاسخ داد؛
تب کریمه کنگو چگونه منتقل میشود؟
۰
کبنا ؛مدیر کل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد درباره خطر بروز بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو همزمان با آغاز فصل گرما هشدار داد.
به گزارش کبنا نیوز، مدیر کل دامپزشکی استان با بیان اینکه همزمان با شروع فصل گرما زاد و ولد و فعالیت کنهها افزایش مییابد گفت: تب کریمه کنگو بیماری ویروسی مشترک بین حیوان و انسان است که از طریق تماس با ترشحات بدن، خون و گوشت دامی و یا با تماس مستقیم با کنه منتقل میشود.
رجایی فر تهوع، سردرد، دل درد و خون ریزی زیر پوستی را از علائم تب کریمه کنگو اعلام کرد و از مردم خواست برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز تحت نظارت و مورد تأیید سازمان دامپزشکی خریداری کنند.
مدیر کل دامپزشکی استان همچنین یکی از بهترین راهکارها برای پیشگیری از انتقال بیماری تب کریمه کنگو به انسان را نگهداری لاشه دام پس از کشتار حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد دانست و ادامه داد: این چرخه در کشتارگاههای تحت نظر دامپزشکی به خوبی رعایت میشود، بنابراین مردم هنگام خرید لاشههای گوشت به مهر و برچسبهای مندرج بر روی آن توجه کنند.
به گزارش کبنا نیوز، مدیر کل دامپزشکی استان با بیان اینکه همزمان با شروع فصل گرما زاد و ولد و فعالیت کنهها افزایش مییابد گفت: تب کریمه کنگو بیماری ویروسی مشترک بین حیوان و انسان است که از طریق تماس با ترشحات بدن، خون و گوشت دامی و یا با تماس مستقیم با کنه منتقل میشود.
رجایی فر تهوع، سردرد، دل درد و خون ریزی زیر پوستی را از علائم تب کریمه کنگو اعلام کرد و از مردم خواست برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز تحت نظارت و مورد تأیید سازمان دامپزشکی خریداری کنند.
مدیر کل دامپزشکی استان همچنین یکی از بهترین راهکارها برای پیشگیری از انتقال بیماری تب کریمه کنگو به انسان را نگهداری لاشه دام پس از کشتار حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد دانست و ادامه داد: این چرخه در کشتارگاههای تحت نظر دامپزشکی به خوبی رعایت میشود، بنابراین مردم هنگام خرید لاشههای گوشت به مهر و برچسبهای مندرج بر روی آن توجه کنند.