تاریخ انتشار
دوشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۱:۲۶
کد مطلب : ۴۶۲۹۰۳

وزیر کشور: درگیری در مرز افغانستان درگیری مختصری بود؛ برطرف شد / مذاکراتی هم با طرف طالبان صورت گرفت / اکنون نقطه مرزی برای تردد باز بوده و در آرامش قرار دارد

۵
۱
وزیر کشور: درگیری در مرز افغانستان درگیری مختصری بود؛ برطرف شد
کبنا ؛وزیر کشور درباره تنش مرزی ایران و افغانستان و ارزیابی های صورت گرفته، گفت: این درگیری،درگیری مختصری بود و در ادامه برطرف شد و مذاکرات هم با طرف طالبانی صورت گرفت. در حال حاضر ما مشکلی نداریم و نقطه مرزی برای تردد باز بوده و در آرامش قرار دارد.
به گزارش کبنا به نقل از خانه ملت، احمد وحیدی در زمینه های تنش های مرزی ایران و افغانستان و ارزیابی های صورت گرفته، گفت: یک تیراندازی مرزی در مرز از طرف مرزداران افغانستانی صورت گرفت و طبیعتا پاسخ آن‌ها هم به شکل مقتضی داده شد.
وی با بیان این‌که «این درگیری،درگیری مختصری بود»، بیان کرد: این درگیری در ادامه برطرف شد و مذاکرات هم با طرف طالبانی صورت گرفت. در حال حاضر ما مشکلی نداریم و نقطه مرزی برای تردد باز بوده و در آرامش قرار دارد.
وی با اشاره به آخرین اقدامات در زمینه حقابه هیرمند،بیان کرد: پیش‌تر مسئولان مختلفی در زمینه حقابه هیرمند صحبت کرده‌اند. از این رو ما منتظر آن تیم مشترکی هستیم که  به اتفاق طالبان و نیروهای ایرانی و متخصص تشکیل شود تا این تیم وضعیت آب را در سدهای منطقه بررسی کنند و ببیند در حال حاضر با توجه به حقابه ایران، وضعیت فعلی چگونه است .
وزیر کشور ادامه داد: اگر آب در سدها موجود بود، طرف طالبانی  باید سهم ایران را بدهد و اگر نبود این مسئله باید برای ما روشن شود؛ چراکه متخصصین ما معتقدند در این سدها آب موجود است اما طرف طالبانی می‌گوید که آب موجود نیست. با این حال تشکیل کمیته مشترک از سمت ما پیش بینی شده و این کمیته باید تشکیل و از محل مذکور بازدید کنند. به هر حال طالبان باید این موضوع را سامان دهد.
نام شما

آدرس ايميل شما

سجاد
United States
اگه فرزندخودتم کشته میشد میگفتی درگیری کوچکی بود
Iran, Islamic Republic of
اره دقیقا ،فقط 7 تا جوون کشته شدند 7 تا امید 7تا آینده 7 تا....
Iran, Islamic Republic of
.نابود کردید کشور را
Iran, Islamic Republic of
دیپلماسی مختصر.😃
United Kingdom
خیلی با بی تفاوتی از کنار موضوعات می گذرید
چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1