تاریخ انتشار
سه شنبه ۸ فروردين ۱۴۰۲ ساعت ۰۶:۴۶
کد مطلب : ۴۶۰۳۲۴
با ارسال جوابیه‌ای مطرح شد

پاسخ صداوسیمای کهگیلویه و بویراحمد به خبر سرقت ترانس برق ایستگاه تلویزیونی سعادت آباد گچساران

۰
پاسخ صداوسیمای کهگیلویه و بویراحمد به خبر سرقت ترانس برق ایستگاه تلویزیونی سعادت آباد گچساران
کبنا ؛
روابط عمومی صدا و سیمای مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد در جوابیه ای به موضوع سرقت ترانس برق ایستگاه تلویزیونی منطقه سعادت آباد لیشتر گچساران واکنش نشان داد.
به گزارش کبنا نیوز، روابط عمومی صدا و سیمای مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد در این متن نوشت: در ابتدا از پایگاه خبری کبنا نیوز که رسالت اطلاع رسانی را انجام داده تشکر و قدردانی می‌کنم و در این جوابیه توضیحات لازم در رابطه با ترانس ایستگاه تلویزیونی سعادت آباد لیشتر داده شده است.
رسانه ملی وظیفه فراهم کردن زیرساخت های سیگنال رسانی را به رغم سخت گذر بودن در برخی مناطق انجام داده است. ایستگاه سعادت آباد لیشتر گچساران نیز یکی از زیرساخت های تلویزیونی است که وظیفه پوشش دهی سیگنال های تلویزیونی را انجام می دهد که متاسفانه در ۶ بهمن ۱۴۰۱ ترانس آن به سرقت رفته است.
صدا و سیما نیز همانند دیگر مشترکان برق خانگی و تجاری یکی از مشترک های اداره‌ برق محسوب می‌شود که بعد از سرقت این ترانس مکاتبات اداری لازم با استانداری کهگیلویه و بویراحمد، فرمانداری شهرستان گچساران و مدیرعامل شرکت برق استان از سوی صدا و سیمای استان انجام شد که مکاتبات، اسناد و مدارک نیز موجود است که در این مکاتبات علاوه بر گزارش سرقت ترانس، درخواست نصب ترانس از شرکت توزیع برق استات را نیز انجام داده است.
ترانس های برخی ایستگاه های دیگر رادیوی و یا تلویزیونی در گذشته سرقت شدند که اداره برق استان نسبت به نصب آنها اقدام کرد و تاکنون صداوسيما بابت نصب ترانس های سرقتی هزینه ای پرداخت نکرده است. صدا و سیمای استان این آمادگی را دارد تا در صورت تامین ترانس توسط اداره برق استان با تعامل هم دیگر کار نصب آن را در ایستگاه لیشتر گچساران انجام دهد.

بیشتر بخوانید:
روستای سعادت آباد لیشتر گچساران 2 ماه است آنتن تلویزیون ندارد / مسوولان رسیدگی کنند
 
نام شما

آدرس ايميل شما

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1