تاریخ انتشار
جمعه ۱۲ فروردين ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۲۹
کد مطلب : ۴۵۸۴۱۳
اخبار استان:

پل معلق در تنگ مهریان یاسوج احداث می شود

۰
پل معلق در تنگ مهریان یاسوج احداث می شود
کبنا ؛استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به گردشگر پذیر بودن شهر یاسوج مرکز استان، گفت: توسعه زیرساخت‌های گردشگری به کمک سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در اطراف شهر یاسوج یک نیاز ضروری است.
به گزارش کبنا، سید علی احمدزاده روز دوشنبه ۲۴ بهمن‌ماه ۱۴۰۱ در نشست بررسی رفع موانع اجرای پروژه گردشگری پل معلق یاسوج اظهار کرد: حمایت از سرمایه‌گذاری در حوزه اقتصادی باهدف ایجاد اشتغال‌زایی برای مردم از سیاست‌های اصلی دولت سیزدهم در استان است.
وی اظهار کرد: مشکلات اجرای این پروژه در سطح ملی با حضور رئیس سازمان جنگل‌ها جهت واگذاری اراضی ملی پیگیری می‌شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: توسعه سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری مرکز استان با اتحاد و همدلی دستگاه‌های اجرایی رو به افزایش است.
همچنین سعید طالبی پور، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کهگیلویه و بویراحمد در این نشست نیز گفت: طرح گردشگری پل معلق شهر یاسوج به طول ۳۷۵ متر قرار است با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در "تنگه مهریان" یاسوج احداث شود.
وی افزود: در این طرح قراراست زیرساخت‌های گردشگری ازجمله زیپ لاین، کافی‌شاپ، رستوران، قایقرانی و تله کابین ایجاد شود.
طالبی پور بیان کرد: احداث این طرح نقش بسزایی در توسعه صنعت گردشگری و رونق اقتصادی استان کهگیلویه و بویراحمد دارد.
نام شما

آدرس ايميل شما

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1