تاریخ انتشار
دوشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۰۰:۵۲
کد مطلب : ۴۵۷۴۱۶
جلوی شورای شهر یاسوج انجام گرفت

تجمع کارگران شهرداری یاسوج به علت پرداخت نشدن حقوق

۰
تجمع کارگران شهرداری یاسوج به علت پرداخت نشدن حقوق
کبنا ؛صبح امروز یکشنبه، (2بهمن ماه ۱۴۰۱ ) کارگران خدماتی شهرداری یاسوج جلوی شورای این شهر به علت پرداخت نشدن حقوق و بیمه خود تجمع کردند.
به گزارش کبنا، یکی از این کارگران گفت: پاکبانان از شهریورماه امسال تاکنون حقوق نگرفته‌ایم و بیمه برای ما واریز نشد.
وی با بیان اینکه بیمه ما نیز مرتب پرداخت نمی‌شود، افزود: به همین دلیل ما بامشکلاتی زیادی مواجه هستیم.
یکی دیگر از کارگران شهرداری حاضر در این تجمع بیان کرد: ما گرسنه‌ایم و تجمع ما تنها برای مطالبه حقوق‌مان است.
وی تصریح کرد: مسئولان و متولیان از جمله اعضای شورا و شهردار خودشان اگر پنج ماه حقوق نگیرند چکار می‌کند؟ چطور زندگی خود را می‌چرخانند.
یکی دیگر از این کارگران به ایسنا گفت: خدا خوش میاد ما زندگی خود را با قرض بگذرانیم آیا مسئولان می‌توانند بدون حقوق و بیمه همچون ما زندگی کنند. از مسئولان شهرداری و اعضای شورای شهر تقاضا داریم به مشکلات ما بصورت جدی رسیدگی کنند و مطالبات ما را پرداخت نمایند.
وی تصریح کرد: آیا کسی نیست به داد ما برسد؟ چند مرتبه است که ما تجمع کرده و خواستار حقوق و مطالبات‌مان هستیم، مسئولان به قول و وعده‌هایی که می‌دهند عمل کنند.
یک کارگر دیگر عنوان کرد: کسی ما را تحریک نمی‌کند، بحث ما سیاسی نیست فقط و فقط حقوق و مزایای خود را مطالبه می‌کنیم ما نان برای زن و بچه‌مان نداریم.
وی با بیان اینکه کارگران فضای سبز نزدیک به ۱۳ ماه است که حقوق نگرفتیم، بیان کرد: اختلافات و بحث‌های شورا سر نان و حقوق ما کارگران نیست.

نستهن مقدم، شهردار یاسوج با حضور در جمع این کارگردان گفت: قول می‌دهم که تا دوشنبه هفته آینده یک ماه حقوق کارگران و پاکبان را پرداخت کنیم.
وی افزود: با توجه به درآمد و مطالباتی که داریم دنبال و پیگیر هستیم که مشکل کارگران شهرداری را حل کنیم.
مقدم اظهار کرد: کارگران پاکبان حدود ۵ ماه، نیرو‌های قرارادی، پیمانی و رسمی شهرداری دو ماه با یک ماه اضافه کار و کارگران حوزه فضای سبز نیز حقوق نگرفته‌اند و مطالباتی دارند.
شهردار یاسوج تصریح کرد: آرای قضایی وجود دارد که از رئیس کل دادگستری درخواست کرده‌ایم که طی این دوماه مهلتی به ما بدهند تا حقوق کارگران خود را پرداخت کنیم چون هم درآمد داریم و هم مطالباتی از دستگاه‌ها داریم که با وصول این مطالبات بیشتر مشکلات ما حل خواهد شد.
مقدم بیان کرد: حساب‌های برخی ادارت و دستگاه‌ها را توقیف و مسدود کرده‌ایم و بر این باورم که در زمینه حقوق کارگران و کارکنان شهرداری بهتر از سال‌های گذشته امسال را پشت سر خواهیم گذاشت.
نام شما

آدرس ايميل شما

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1