تاریخ انتشار
سه شنبه ۲۷ دی ۱۴۰۱ ساعت ۰۱:۴۹
کد مطلب : ۴۵۷۱۳۸
«علیرضا اکبری» هیچ‌گاه معاون وزیر دفاع نبوده

اطلاعیه وزارت دفاع پیرامون علیرضا اکبری ابرجاسوس

۰
اطلاعیه وزارت دفاع پیرامون علیرضا اکبری ابرجاسوس
کبنا ؛وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با صدور اطلاعیه‌ای ضمن قدردانی از جامعه اطلاعاتی کشور و قوه قضائیه اعلام کرد: علیرضا اکبری در هیچ دوره وزارت دفاع سابقه معاون وزیر را نداشته است.
به گزارش کبنا، در این اطلاعیه آمده است: از آنجا که وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به عنوان یکی از ارکان اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران همواره آماج کید و حیله بوده و هست، مسئولان این وزارتخانه در ادوار مختلف در فرآیند به کارگیری افراد با هدف مقابله با انحرافات و هجمه‌های ضد امنیتی دشمنان علیه خادمان ملت، همه همت خویش را به کار بسته اند.
در ادامه این پیام با اشاره به پایان مسئولیت نامبرده در سمت رئیس دفتر مطالعات دفاعی در سال ۱۳۸۱ و موافقت با در خواست بازنشستگی وی آمده است: علیرضا اکبری پس از جدایی از وزارت دفاع در روندی مغایر با فعالیت‌های گذشته با روی گرداندن از آیه شریف " فَإِذَا فَرَغْتَ فَانْصَبْ وَإِلَی رَبِّکَ فَارْغَبْ " به سابقه خویش پشت پا زده و با گرفتار شدن در هوای نفس، آغازگر پرونده خیانت به نظام و ملت شریف ایران شد و در سراشیبی سقوط و انحطاط قرار گرفت.
نام شما

آدرس ايميل شما

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1