تاریخ انتشار
پنجشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۴:۰۰
کد مطلب : ۴۵۴۰۶۹

جزییات دستگیری عاملان شهادت «آرمان علی‌وردی»/ سردار رحیمی: آدم ربایان برای آزادی دکتر فرهاد درخواست ۸ میلیارد تومان کرده بودند 

۱
جزییات دستگیری عاملان شهادت «آرمان علی‌وردی»
کبنا ؛رئیس پلیس پایتخت از دستگیری عاملان شهادت «آرمان علی وردی» خبر داد.
 سردار حسین رحیمی امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به دستگیری عاملان شهادت شهید «آرمان علی‌وردی»، بیان کرد: پس از اقدام وحشیانه و جنایتکارانه‌ای که بر شهید علی وردی در اکباتان انجام شد تیم‌های ویژه پلیس آگاهی ۱۵ نفر از عناصر اصلی جنایت را شناسایی کردند که پنج نفر از عوامل اصلی توسط پلیس آگاهی شناسایی و دستگیر شدند.
رئیس پلیس تهران بزرگ با اشاره به اینکه موضوع دستگیری سایر عوامل موثر در شهادت شهید علی وردی در دستور کار پلیس پایتخت قرار دارد، گفت: با هماهنگی صورت گرفته دستگاه قضایی تلاش داریم تا در کمترین زمان ممکن این جنایتکاران به سزای اعمال خود برسند.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ در این خصوص که آیا این افراد تحت تاثیر فضای مجازی بوده و در حقیقت فریب خورده هستند، گفت: عاملان این جنایت بزرگ و فجیع در حقیقت فریب‌خورده دشمن هستند.
وی افزود: این افراد در تهران دستگیر شدند علی‌رغم دستگیری این افراد در شهرک اکباتان این افراد اهل این منطقه نیستند.
سردار رحیمی با اشاره به ربایش دکتر فرهود پدر علم ژنتیک ایران، گفت: وی پس از ۴۸ ساعت به مطب خود برگشت اما ما با پیگیری خود عوامل این ربایش که درخواست هشت میلیارد تومان پول از وی کرده بودند را دستگیر کردیم.
رئیس پلیس پایتخت گفت: با افرادی که امنیت جامعه را به خطر بیندازند، برخورد خواهیم کرد.
نام شما

آدرس ايميل شما

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1