تاریخ انتشار
دوشنبه ۹ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۶:۰۱
کد مطلب : ۴۵۳۹۵۵
وزارت بهداشت خبر داد

آمار کرونا امروز دوشنبه ۹ آبان ماه ۱۴۰۱

۰
آمار کرونا امروز دوشنبه ۹ آبان ماه ۱۴۰۱
کبنا ؛ بنابر اعلام وزارت بهداشت، در شبانه روز گذشته ۲۱۳ بیمار کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند و متاسفانه پنج بیمار نیز جان خود را از دست دادند.
به گزارش کبنا، از دیروز تا امروز ۹ آبان ۱۴۰۱ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۲۱۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۴۷ نفر از آن‌ها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۵۷ هزار و ۶۵۰ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۵۷۶ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و ۳۳۱ هزار و ۹۵۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.
۱۳۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۵۴ میلیون و ۳۶۶ هزار و ۸۸۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
همچنین تا کنون ۶۵ میلیون و ۱۲۰ هزار و ۹۶ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۲۵ هزار و ۸۹۷ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۳۳۱ هزار و ۸۷۸ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۹۷۷ هزار و ۸۷۱ دُز رسید.
در شبانه روز گذشته ۵ هزار و ۷۰ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
همچنین در حال حاضر ۳ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۷ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۱۸ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۱۰ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
نام شما

آدرس ايميل شما

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1