تاریخ انتشار
دوشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۱ ساعت ۲۰:۱۵
کد مطلب : ۴۵۳۴۷۷

تغییر معاون فنی صداوسیما پس از هک شدن بخش خبری

۰
تغییر معاون فنی صداوسیما پس از هک شدن بخش خبری
کبنا ؛سرپرست جدید معاونت توسعه و فناوری رسانه با حکم پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما منصوب شد. پیشتر رضا علیدادی، با حکم علی‌عسکری، رییس سابق صداوسیما از سال ۹۶ این سمت را عهده‌دار بود.
 روابط عمومی صداوسیما، متن حکم پیمان جبلی خطاب به علیرضا شریفی به عنوان سرپرست معاونت توسعه و فناوری را به این شرح آورده است:
«باسمه تعالی
برادر گرامی جناب آقای مهندس علیرضا شریفی،
سلام علیکم
نظر به مراتب تعهد، تجربه و شناخت سازمانی جناب عالی، به موجب این حکم به سمت "سرپرست معاونت توسعه و فناوری رسانه" منصوب می‌شوید.
انتظار می رود حداکثر تلاش خود را در جهت تحقق شرح وظایف مصوب این معاونت مبذول دارید و با تعامل و همکاری مؤثر با بخش های مختلف سازمان مأموریت‌های محوله را به انجام رسانید. از زحمات و تلاش های جناب آقای دکتر علیدادی در دوران تصدی این سمت تشکر می‌کنم و توفیقات روزافزون شما را از خداوند متعال خواستارم."
علیرضا شریفی فارغ التحصیل الکترونیک از دانشگاه صنعتی شریف است. وی قبلا در جایگاه قائم مقام معاونت فنی، قائم مقام و مدیرکل اداره فرستنده‌های رادیویی و مدرس دانشگاه صداوسیما نیز فعالیت کرده است.
 ۱۶مهر ماه امسال بخش خبری ۲۱ شبکه‌های اول و خبر صداوسیما برای چندثانیه از دسترس خارج و توسط یک گروه هکری هک شده بود. پیشتر هفتم بهمن ماه ۱۴۰۰ هم برخی شبکه‌های رادیو و تلویزیونی در صداوسیما برای لحظاتی هک شده بودند.
بر این اساس انتظار می‌رفت در پی این اتفاقات، تغییراتی در بخش‌های سیاسی یا فنی صداوسیما ایجاد شود.
نام شما

آدرس ايميل شما

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
1