تاریخ انتشار
جمعه ۱۲ فروردين ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۲۹
کد مطلب : ۴۵۲۱۷۲
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گچساران:

زمین مورد نیاز طرح موزه نفت گچساران تملک شد

۲
۰
زمین مورد نیاز طرح موزه نفت گچساران تملک شد
کبنا ؛رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گچساران گفت: ۱۲هزار مترمربع زمین در شهر دو گنبدان برای احداث موزه نفت این شهرستان اختصاص‌ یافته و سند تک‌برگ آن‌ هم اخذ شده است.
به‌گزارش کبنا، رحیم خردمند روز یکشنبه ۱۳شهریورماه ۱۴۰۱ با بیان اینکه طرح مطالعاتی موزه نفت گچساران از سوی مشاوران انجام‌ شده است، اظهار کرد: این طرح با مساحت ۵ هزار مترمربع در دو طبقه اجرا می‌شود.
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گچساران با اشاره به اینکه طرح موزه نفت این شهرستان دارای ردیف بودجه ملی است، بیان کرد: برای اجرای این پروژه ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار پیش‌بینی‌ شده است.
خردمند تأکید کرد: موزه نفت این شهرستان با توجه به سنگینی ابزارهای قابل‌ نمایش در دو بخش فضای بسته و باز در یک طبقه احداث خواهد شد.
او تصریح کرد: شهرستان گچساران حدود ۲۰ درصد نفت کشور را تأمین می‌کند و این موزه با هدف به نمایش گذاشتن قدیمی‌ترین وسایل اکتشافی نفت ساخته می‌شود.
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گچساران عنوان کرد: موزه نفت گچساران در توسعه گردشگری شهرستان گچساران و جذب پژوهشگران این حوزه نقش بسزایی دارد.
منطقه نفت‌خیز گچساران نخستین بار در فاصله سال‌های ۱۳۰۲ و ۱۳۰۳ هجری شمسی، از سوی کنسرسیوم دارسی مورد مطالعه قرار گرفت.
استخراج نفت از میدان گچساران در سال ۱۳۱۸ هجری شمسی از چاه شماره ۱۳ این شهرستان آغاز شد.


 
نام شما

آدرس ايميل شما

همشهری
Iran, Islamic Republic of
چه سودی برای عموم دارد مثل بیمارستان ودیگر امکانات شرکت نفت فقط به درد خودشون میخورد وبس
م م
Romania
این ۷۰۰ میلیتر ریال یا همون ۷۰ میلیارد تومن رو خرچ فضاهای عمومی و زیرساخت شهر میکردین بسیار موثر تر بود برا توسعه گردشگری تا ساخت موزه نفت.
واقعا نمیدونید چطور ابن پولها رو کجاها هزینه کنید
چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1