تاریخ انتشار
سه شنبه ۲۸ تير ۱۴۰۱ ساعت ۰۱:۵۷
کد مطلب : ۴۵۰۴۹۶
رئیس پلیس راهور شهرستان بهمئی خبر داد

ترخیص فوق‌العاده وسایل نقلیه توقیفی از عید قربان تا عید غدیر خم (طرح عیدانه) در بهمئی

۰
ترخیص فوق‌العاده وسایل نقلیه توقیفی از عید قربان تا عید غدیر خم (طرح عیدانه) در بهمئی
کبنا ؛به منظور صیانت از اموال مردم، جلوگیری از ضرر و زیان، امیدآفرینی و ارتقاء سرمایه اجتماعی، پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان بهمئی ترخیص فوق العاده انواع وسایل نقلیه توقیفی را در دستور کار قرار داد.
به گزارش کبنا، رئیس پلیس راهور شهرستان بهمئی با اعلام این خبر ضمن تبریک به مناسبت اعیاد پیش رو (عیدقربان وعید غدیرخم)، گفت: به منظور صیانت از اموال مردم، جلوگیری از ضرر و زیان، امیدآفرینی و ارتقاء سرمایه اجتماعی، پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان بهمئی ترخیص فوق العاده انواع وسایل نقلیه توقیفی موجود در توقفگاه شماره1 شهرستان را با ایجاد تسهیلات و شرایط ویژه در دستور کار قرار داد.
سید علی نقی فخرایی منش افزود: لذا مالکین و متصرفین قانونی با مراجعه به دفتر پلیس +10شهرستان از مزایای این طرح بهره‌مند گردند. این طرح که به طرح ترخیص فوق‌العاده وسایل نقلیه توقیفی (عیدانه) نامگذاری شده و تا عید غدیر خم ادامه دارد.
وی بیان کرد: ضمناً امکان ترخیص وسایل نقلیه توقیفی هم به صورت حضوری در دفتر پلیس +10 شهرستان وهم به صورت غیر حضوری با استفاده از برنامه کاربردی پلیس من ( اینترنتی کاملاً غیرحضوری) وجود دارد.

 
نام شما

آدرس ايميل شما

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
1