تاریخ انتشار
شنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ ساعت ۱۵:۳۲
کد مطلب : ۴۴۷۴۹۴
وزارت بهداشت اعلام کرد؛

۱۱ فوتی و ۵۳۲ مبتلای جدید کرونا در ایران/ ۲۱ استان بدون فوتی در ۲۴ ساعت گذشته

۰
آمار فوتی‌های کرونا؛ شنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۱
کبنا ؛ بنابر اعلام وزارت بهداشت، در شبانه روز گذشته ۵۳۲ بیمار مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۱۱ بیمار نیز جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند.
به گزارش کبنا، از دیروز تا امروز ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۵۳۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۱۰۹ نفر از آن‌ها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۲۲۱ هزار و ۶۵۳ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۱ هزار و ۸۳ نفر رسید.
در شبانه روز گذشته ۲۱ استان کشور هیچ موردی از مرگ و میر بیماران کووید۱۹ را ثبت نکرده اند و ۹ استان فقط یک مورد، مرگ و میر بیماران مبتلا به کرونا داشته اند و فقط در استان آذربایجان غربی، ۲ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست داده اند.
خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون ۹۸۳ هزار و ۵۰۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.
۹۹۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۵۱ میلیون و ۱۱۶ هزار و ۷۸۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۳۳ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۳۲۱ شهرستان در وضعیت زرد و ۹۴ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
نام شما

آدرس ايميل شما

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1