تاریخ انتشار
شنبه ۱۳ فروردين ۱۴۰۱ ساعت ۱۷:۰۵
کد مطلب : ۴۴۶۴۷۰
کبنا گزارش می دهد؛

نگاه سیاسی «رویترز» به دیدار ایران با آمریکا در جام جهانی

۰
نگاه سیاسی «رویترز» به دیدار ایران با آمریکا در جام جهانی
کبنا ؛خبرگزاری رویترز تحلیلی کاملا سیاسی درباره تقابل ایران با آمریکا در جام جهانی نوشت.
به گزارش خبرگزاری فارس، مراسم قرعه‌کشی جام‌جهانی 2022 قطر شب گذشته برگزار شد و شاگردان اسکوچیچ در گروه دوم با تیم‌های آمریکا، انگلیس و تیم برنده پلی‌آف اروپا همگروه شدند.
در همین رابطه خبرگزاری «رویترز» به تقابل دوباره ایران با آمریکا در جام‌جهانی نگاهی کاملاً سیاسی داشت و تیتر خود را این طور انتخاب کرد: دشمنان ژئوپلیتیکی، ایران و آمریکا دوباره در جام‌جهانی بهم خوردند.

این رسانه با نگاه سیاسی خود در این زمینه نوشت: پس از بیش از 40 سال روابط تیره، چند ماهی است ایران و آمریکا برای بازگرداندن توافق هسته‌ای درحال مذاکره هستند. ایالات متحده و ایران اکنون قرار است در زمین فوتبال در جام‌جهانی امسال با یکدیگر دیدار کنند.
مربیان ایران و ایالات متحده از جنجال‌های سیاسی کنار رفتند و گفتند که در این مسابقات باید همه چیز را کنار بگذارند و رقابتی سالم داشته باشند.

 
نام شما

آدرس ايميل شما

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1