تاریخ انتشار
يکشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۳۶
کد مطلب : ۴۴۴۳۸۴
سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان کهگیلویه خبر داد؛

کشف 42 دستگاه استخراج رمز ارز قاچاق در شهرستان کهگیلویه

۰
کشف 42 دستگاه استخراج رمز ارز قاچاق در شهرستان کهگیلویه
کبنا ؛سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان کهگیلویه از کشف ۴۲ دستگاه استخراج گر رمز ارز دیجیتال قاچاق در این شهرستان خبر داد.
به گزارش کبنا نیوز از شهرستان کهگیلویه، امروز یکشنبه (17 بهمن ماه 1400) سرهنگ" علی مسعودجو" در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی دریافت خبری مبنی بر استخراج غیر مجاز ارز دیجیتال در یک منزل مسکونی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران کلانتری ۱۳ سوق این فرماندهی قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پس از هماهنگی با مرجع قضائی، در بازرسی از محل مذکور تعداد ۴۲ دستگاه استخراج گر رمز ارز دیجیتال قاچاق کشف و ضبط کردند.
سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان کهگیلویه در پایان با اشاره به اینکه در این راستا یک نفر متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد، از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک بلافاصله مراتب را از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
نام شما

آدرس ايميل شما

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1