تاریخ انتشار
جمعه ۳ دی ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۲۱
کد مطلب : ۴۴۲۷۴۲
در حاشیه برگزاری مرحله نهایی رزمایش مشترک پیامبر اعظم ص ۱۷ سپاه؛

هشدار و پیام جدی فرمانده کل سپاه به صهیونیست‌ها؛ فقط باید زوایای پرتاب موشک را تغییر دهیم / دست از پا خطا کنند دستانشان را قطع می‌کنیم

۱
هشدار و پیام جدی فرمانده کل سپاه به صهیونیست‌ها؛ فقط باید زوایای پرتاب موشک را تغییر دهیم
کبنا ؛فرمانده کل سپاه فاصله بین عملیات واقعی و رزمایش موشکی سپاه را تنها در تغییر زوایای پرتاب موشک دانست و اظهار کرد: بنابراین دشمنان باید مراقب حرف‌ها و صحبت‌هایشان باشند.
به گزارش کبنا به نقل از همشهری آنلاین، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز (جمعه) در حاشیه برگزاری مرحله نهایی رزمایش مشترک پیامبر اعظم ص ۱۷ سپاه، برگزاری این رزمایش بویژه در بخش موشکی را دارای پیام های بسیار واضح و آشکار توصیف و تصریح کرد: پیام این رزمایش هشدار جدی، واقعی و میدانی به تهدیدهای مقام های رژیم صهیونیستی است که مراقب اشتباهات و خطاهای خود باشند و اگر دست از پا خطا کنند، دستانشان را قطع خواهیم کرد.
فرمانده کل سپاه فاصله بین عملیات واقعی و رزمایش موشکی سپاه را تنها در تغییر زوایای پرتاب موشک دانست و اظهار کرد: بنابراین دشمنان باید مراقب حرف‌ها و صحبت‌هایشان باشند.
وی در ادامه آزمایش سامانه های موشکی دقیق و به روزتر شده نیروی هوا فضای سپاه و پرتاب های هم زمان از نقاط متعدد به سوی یک هدف واقعی شبیه سازی شده را ازاهداف این رزمایش برشمرد و گفت: این رزمایش ترکیبی از حرکت پهپادهای تهاجمی و موشک های بالستیک نقطه زنی بود که امروز توانست اهداف نزدیک به واقعیت ما را به شکل ۱۰۰ درصد محقق کند.
فرمانده کل سپاه در پایان انطباق عملیات تمرینی و واقعی را از محاسن رزمایش موشکی برشمرد گفت: همگان مشاهده کردند، اهداف توسط تمام موشک‌های پرتاب شده در آن واحد مورد هدف قرار گرفتند و منهدم شدند، این شرایط دقیقا شرایط واقعی است.
نام شما

آدرس ايميل شما

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
1