تاریخ انتشار
شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۱۵
کد مطلب : ۴۴۱۴۷۲
فرمانده سپاه فتح استان:

200 گروه جهادی به مناطق محروم کهگیلویه و بویراحمد اعزام شد

۱
۰
200 گروه جهادی به مناطق محروم کهگیلویه و بویراحمد اعزام شد
کبنا ؛فرمانده سپاه فتح استان از اعزام 200 گروه جهادی به مناطق محروم کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.
به گزارش کبنا نیوز از یاسوج، امروز شنبه (29 آبان ماه 1400) سردار حمید خرم دل در حاشیه اعزام این گروه‌های جهادی گفت: همزمان با سراسر کشور در استان کهگیلویه و بویراحمد بسیجیانی که در قالب گروه‌های جهادی ساماندهی و سازماندهی شده بودند امروز به مناطق محروم استان برای خدمت رسانی اعزام شدند.
سردار خرم دل با اشاره به روز شمارهفته بسیج مطابق با بیانیه گام دوم انقلاب از سوی مقام معظم رهبری افزود: در نخستین روز از این هفته به نام اقتصاد مقاومتی نام گذاری شده است و به همین علت یکی از اهداف این گروه‌ها فعالیت در این بخش است.

فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در این استان صد‌ها گروه جهادی وجود دارد، اضافه کرد: این گروه‌ها در سطح کشور و استان حضور موثری داشته اند و نمونه بارز آن خدمات رسانی به مردم زلزله زده سی سخت بود که در این خدمت رسانی به خوبی درخشیدند.
سردارخرم دل عمده فعالیت این گروه‌های جهادی را در حوزه‌های پزشکی، فرهنگی، علمی و آموزشی، کمک‌های مومنانه اعلام کرد و ادامه داد: مهمترین کار‌های این گروه‌های جهادی خدمات رسانی به مردم در مناطق محروم استان است.
نام شما

آدرس ايميل شما

محمد سوادی
Iran, Islamic Republic of
سلام، لطفاً حداقل اسامی 50 گروه جهادی در کهگیلویه و بویراحمد را بنویسید
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1