تاریخ انتشار
جمعه ۱۴ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۰۱:۵۶
کد مطلب : ۴۴۰۸۵۶
جوابیه اداره کل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد به مطالب منتشر شده در کبنانیوز؛
آقای بهمنش 200 هزار دوز واکسن برای شما کم است / صدای گلایه دامداران را نمیشنوی؟
۴
کبنا ؛بعد از انتشار خبری در پایگاه خبری کبنا نیوز مبنی بر به هدر رفتن 400 دوز واکسن پیپیآر در استان کهگیلویه و بویراحمد هنگامی که دامداران و عشایر این استان دربهدر به دنبال دارو برای جلوگیری از تلف شدن دامشان میگردند، عبدالله بهمنش با حضور در صدا و سیمای مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشته که تعداد دوز واکسنی که هدر رفته 200 هزار دوز بوده نه 400 هزارتا، بهمنش چنان با افتخار گفته 200 هزار دوز واکسن PPR هدر رفته که گویا این تعداد برای او خیلی کم است. این در حالی است که این مقدار دوز واکسن برای صدها رأس دام بوده و دامداران استان کهگیلویه و بویراحمد برای جلوگیری از بین رفتن دامهایشان سخت به دنبال دارو هستند.
به گزارش کبنا، روابط عمومی دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد جوابیه زیر را برای پایگاه خبری کبنا نیوز ارسال کرده و نوشته است؛ در پاسخ به مطالب منتشر شده با عنوان «از گلایههای عشایر تا کارکنان از عملکرد اداره کل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد و در دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد چه میگذرد؟ / 400 هزار دوز واکسن بر باد فنا رفت!» که از سوی پایگاه خبری کبنا نیوز منتشر شده است، روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان حسب ماده 23 قانون مطبوعات و همچنین احترام به خوانندگان معزز آن پایگاه خبری، مطالب مشروح زیر در 8 بند راجهت تنویر افکار عمومی و درج در آن پایگاه محترم خبری ارسال میدارد.
- موضوع کشتار و عرضه غیر مجاز بین جادهای دام همواره یکی از دغدغههای بهداشتی این اداره کل بوده و علیرغم تلاشها و پیگیریهای مستمر این اداره کل و ادارات تابعه شهرستانی به دلایل مختلف از جمله مسائل فرهنگی، سبک زندکی، باورهای موجود و اقبال عمومی در برخی مناطق، نحوه همکاریهای بین بخشی و ... در سطح استان، مقابله با این معضل را با دشواری و سختی همراه نموده است براساس شرح وظایف محوله قانونی به سازمان دامپزشکی در رابطه با این مقوله، براساس ماده 688 قانون مجازات اسلامی دامپزشکی به عنوان ضابط قضایی پس از شناسایی و تذکرات لازم در صورت عدم تمکین متخلفین بهداشتی از قانون موظف به معرفی آنان به مراجع قضایی میباشد و مرجع قضایی علاوه بر اعمال جرائم نقدی لازم میتواند تا 2 سال حبس درمورد آنها لحاظ نماید. که اداره کل دامپزشکی در این راستا بطور مستمر و جدی ورود نموده است و پروندههای متعددی نیز در این رابطه تشکیل و به مراجع قضایی ارسال نموده است. بعلاوه نظر به حساسیت و اهمیت موضوع و نقش آن در سلامت و بهداشت عمومی جامعه اقدامات دیگری از جمله طرح موضوع در شورای سلامت استان و شهرستانها و حتی شورای تأمین استان و برخی شهرستانها، مکاتبات متعدد با ارگانهای ذیربط از جمله استانداری، دستگاه قضایی، فرمانداریها، شهرداریها، نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی، محیط زیست و... جهت همکاری و هماهنگی بین بخشی، تشکیل جلسات متعدد با قصابان و معتمدین محلی، انجام بازدیدهای مستمر میدانی بصورت مشترک با ارگانهای ذیربط جهت شناسایی ناقضین بهداشتی عرضه و کشتار دام، انجام چندین نوبت پلمپ و جمع آوری این مراکز با کمک دستگاه قضایی و نیروی انتظامی نموده است. (مستندات تمام اقدامات موجود و قابل ارائه است). که متاسفانه در این بین گاهاً نیز با پرسنل دامپزشکی برخورد فیزیکی صورت گرفته است. لیکن پر واضح است جهت رسیدن به نقطه مطلوب، همکاری تمام ارگانهای مسئول در زمینه بهداشتی، انتظامی و فرهنگی لازم میباشد.
- پرتال اداره کل دامپزشکی استان کهگیلویه وبویراحمد یکی از محدود پرتالهای بروز در بین دستگاههای اجرایی استان بوده که کلیه اخبار و گزارشات حوزه دام، طیور و آبزیان در آن روزانه درج و پیگیری میگردد (به اذعان معاونت محترم خبر صدا و سیمای مرکز استان) مضافاً اینکه ماحصل نظارتهای روزمره اکیپهای دامپزشکی در سطح استان منجر به کشف، ضبط و معدوم سازی فراوردههای خام دامی غیر بهداشتی در سطح استان گردیده که موید اهمیت وظیفه نظارتی این دستگاه خدمات رسان میباشد.
- یکی ازاولویت های اصلی مدیریت فعلی این اداره کل در بدو انتصاب سرکشی و ارائه خدمات رایگان بهداشتی دامپزشکی در مناطق محروم و صعب العبور استان بوده که به مناسبتهای مختلف و با هماهنگی فرمانداران محترم و همچنین بخشداران در قالب برنامههایی همچون آموزش، معاینه و درمان، واکسیناسیون، سمپاشی اماکن دامی و ارائه بستههای دارویی رایگان اجرا میشود. که گواه این موضوع اقدامات حوزه دامبزشکی و آموزش بهره برداران در تاریخ 5 آبان 1400 با همکاری بسیج جامعه پزشکی در منطقه محروم پهنک بهمئی بوده که توسط آن پایگاه خبری محترم بخوبی منعکس گردیده است.
- بر اساس اصل 44 قانون اساسی کلیه وظایف حوزه معاینه و درمان دامها به بخش خصوصی واگذار گردیده است و این اداره کل با توجه به نقش حاکمیتی بر نحوه عملکرد این مراکز نظارت مینماید. که در این راستا دهها مرکز بخش خصوصی اعم از کلنیک، داروخانه، مرکز مایه کوبی، شرکتهای پخش واکسن و داروهای دامی، آزمایشگاه دامپزشکی در سطح شهرهای استان دایر گردیده و بمنظور رفاه حال دامداران مناطق دور دست کلیه پستهای دامپزشکی این مناطق نیز بصورت کاملاً رایگان در اختیار دامپزشکان متقاضی قرار گرفته تا هم در بحث اشتغالزایی و هم در بحث ارائه خدمات بهتر و سریعتر به جامعه هدف مشارکت فعال داشته باشند.
- در کنار ارائه خدمات به جامعه هدف، درب اتاق مدیرکل دامپزشکی استان در طول ایام هفته بدون اخذ وقت قبلی و هماهنگیهای از قبل انجام شده بر روی همه کارکنان و مراجعین محترم باز بوده و بر اساس وظایف محوله انجام وظیفه مینماید طبیعی است در مجموعهای که قوانین و مقررات اداری به نحو احسن اجرا گردد نمیتوان انتظار رضایت همگان را جلب نمود. مضافاً اینکه کمیسیون نقل و انتقالات با حضور اعضاء مربوطه در صورت نیاز در این اداره کل تشکیل گردیده و در رابطه با درخواست جابجایی پرسنل تصمیم گیری مینمایدو تا کنون هیچ گونه تبعیدی در رابطه با احدی از کارکنان این مجموعه صورت نگرفته و سعی شده است کلیه پرسنل حتی الامکان در همان محل استخدام و پست سازمانی خود انجام وظیفه نمایند.
- با توجه به اینکه خود مدیرکل دامپزشکی استان از یادگاران 8 سال دفاع مقدس بوده و بعنوان رزمنده و ایثارگر توفیق خدمت در این عرصه را داشته بدون شک نسبت به وضعیت اشتغال ایثارگران و فرزندان آنان بی تفاوت نبوده و در طی چندین سال مدیریت خود و آزمونهای استخدامی برگزار شده بخوبی سهمیه ایثارگران را رعایت نموده که اسناد و مدارک آن موجود و میتوان از بنیاد شهید و امور ایثارگران استان استعلام گرفت. همچنین در مناسبتهای مختلف از جمله هفته دامپزشکی، دفاع مقدس و ... ضمن سرکشی از خانواده شهید منتسب به این اداره کل، از همکاران ایثارگر و جانبازان معزز دامپزشکی استان به نحوشایسته ای تجلیل میگردد.
- بیماری PPR یا طاعون نشخوارکنندگان کوچک یک بیماری ویروسی مخصوص نشخوارکنندگان کوچک اهلی و وحشی بوده که در طی سالیان اخیر خسارات بسیاری به جمعیت دامی اهلی و حیات وحش وارد نموده و در همین راستا سازمان دامپزشکی کشور جهت ریشه کنی و مبارزه با این بیماری تمهیدات خاصی اندیشید و مقرر گردید در یک بازه زمانی سه ساله ازسال 1400 تا 1402 طی ماههای فروردین، اردیبهشت و خرداد برنامه ملی مبارزه و ریشه کنی از این بیماری را جهت ایجاد ایمنیت لازم با واکسیناسیون 70 تا 85 درصد دامها را اجرایی نماید. که در سالجاری با همکاری موسسه واکسن و سرم سازی رازی و تأمین واکسن مورد نیاز اقدام به پوشش بالای 85 درصد از جمعیت گوسفند و بز کشور نموده که این اداره کل در همین راستا طی یک اقدام ضربتی بیش از 2 میلیون 400 هزار رأس دام را واکسینه نمود (بیش از 85 درصد از جمعیت دامی استان) که با این اقدام تا حدود زیادی از احتمال شیوع بیماری در سال آینده جلوگیری بعمل آورده است. روال انجام واکسیناسیون نیز بدین صورت میباشد که پس از مشخص شدن تاریخ شروع و پایان مهلت یک فاز، با بخش خصوصی قرارداد منعقد شده و واکسن مورد نیاز به مرکز مایه کوبی تحویل میگردد و ضمن بازدید در حین عملیات، پس از اتمام عملیات، عملکرد ارائه شده با مقایسه میزان واکسن تحویلی و تعداد دام واکسینه شده راستی آزمایی شده و سپس مبلغ قرارداد به حساب مرکز مایه کوبی واریز میگردد. عملیات واکسیناسیون ppr امسال با توجه به شرایط حاد کرونایی کشور و به تبع آن استان از اردیبهشت تا تیر ماه در دستور کار قرار گرفت لذا این اداره کل از ابتدای شروع طرح با توجه به میزان واکسن دریافتی در پارت اول جمعیتی قریب به دو میلیون رأس دام را در بازه زمانی پیش بینی شده واکسینه نمود (حدود 70 درصد جمعیت دامی استان) و در ادامه به منظور پوشش حداکثری درخواست تمدید مهلت واکسیناسیون وتامین واکسن مورد نیازداده شد که ضمن موافقت مقرر گردید از مازاد واکسن استانهای همجوار که غالباً کمتر از یک ماه تاریخ مصرف اشتند استفاده شود لذا پس از طرح موضوع در شورای فنی، این اداره کل تصمیم گرفت به منظور ایجاد ایمنیت لازم (پوشش 85 درصدی جمعیت دامی) واکسنهای مزبور را تحویل گرفته و با تمام ظرفیتهای موجود در کوتاهترین مدت اقدام به واکسیناسیون دامها نمایدو هر زمان که تاریخ مصرف واکسنهای فوق به اتمام رسید آنها را از چرخه مصرف خارج نماید. که آمار واکسنهای تاریخ مصرف گذشته بسیار کمتر از آمار اعلام شده توسط آن پایگاه خبری میباشد.
- این اداره کل طی سالیان گذشته و سالجاری از طریق پوشش واکسیناسیون حداکثری دامهای روستاها و مراتع حاشیه حیات وحش و مناطق حفاظت شده اقدام به ایمن سازی نموده که گواه این ادعا نبود گزارش حتی یک مورد ابتلا حیات وحش به این بیماری میباشد.
درخاتمه طبق فرمایشات مقام معظم رهبری وتاکید معظم له مبنی بر جایز نبودن رسانهای شدن موضوعی قبل از اثبات آن، متذکر میگردد با توجه به اینکه این گزارش گمراه کننده زحمات پرسنل دامپزشکی اعم از بخش دولتی وخصوصی را در شرایط سخت کرونایی زیر سؤال برده و غیر مسئولانه وبدور از انصاف وحتی دریغ از یک تماس کوتاه با مدیر کل، معاونین وروسای شهرستانها در خصوص صحت وسقم موضوع تنظیم گردیده است را مصداق بارزتضییع حق الناس دانسته واقدامات قانونی درجهت احقاق حق پرسنل برای خودرا محفوظ میداند.
روابط عمومی اداره کل دامبزشکی استان کهگیلویه وبویراحمد
به گزارش کبنا، روابط عمومی دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد جوابیه زیر را برای پایگاه خبری کبنا نیوز ارسال کرده و نوشته است؛ در پاسخ به مطالب منتشر شده با عنوان «از گلایههای عشایر تا کارکنان از عملکرد اداره کل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد و در دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد چه میگذرد؟ / 400 هزار دوز واکسن بر باد فنا رفت!» که از سوی پایگاه خبری کبنا نیوز منتشر شده است، روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان حسب ماده 23 قانون مطبوعات و همچنین احترام به خوانندگان معزز آن پایگاه خبری، مطالب مشروح زیر در 8 بند راجهت تنویر افکار عمومی و درج در آن پایگاه محترم خبری ارسال میدارد.
- موضوع کشتار و عرضه غیر مجاز بین جادهای دام همواره یکی از دغدغههای بهداشتی این اداره کل بوده و علیرغم تلاشها و پیگیریهای مستمر این اداره کل و ادارات تابعه شهرستانی به دلایل مختلف از جمله مسائل فرهنگی، سبک زندکی، باورهای موجود و اقبال عمومی در برخی مناطق، نحوه همکاریهای بین بخشی و ... در سطح استان، مقابله با این معضل را با دشواری و سختی همراه نموده است براساس شرح وظایف محوله قانونی به سازمان دامپزشکی در رابطه با این مقوله، براساس ماده 688 قانون مجازات اسلامی دامپزشکی به عنوان ضابط قضایی پس از شناسایی و تذکرات لازم در صورت عدم تمکین متخلفین بهداشتی از قانون موظف به معرفی آنان به مراجع قضایی میباشد و مرجع قضایی علاوه بر اعمال جرائم نقدی لازم میتواند تا 2 سال حبس درمورد آنها لحاظ نماید. که اداره کل دامپزشکی در این راستا بطور مستمر و جدی ورود نموده است و پروندههای متعددی نیز در این رابطه تشکیل و به مراجع قضایی ارسال نموده است. بعلاوه نظر به حساسیت و اهمیت موضوع و نقش آن در سلامت و بهداشت عمومی جامعه اقدامات دیگری از جمله طرح موضوع در شورای سلامت استان و شهرستانها و حتی شورای تأمین استان و برخی شهرستانها، مکاتبات متعدد با ارگانهای ذیربط از جمله استانداری، دستگاه قضایی، فرمانداریها، شهرداریها، نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی، محیط زیست و... جهت همکاری و هماهنگی بین بخشی، تشکیل جلسات متعدد با قصابان و معتمدین محلی، انجام بازدیدهای مستمر میدانی بصورت مشترک با ارگانهای ذیربط جهت شناسایی ناقضین بهداشتی عرضه و کشتار دام، انجام چندین نوبت پلمپ و جمع آوری این مراکز با کمک دستگاه قضایی و نیروی انتظامی نموده است. (مستندات تمام اقدامات موجود و قابل ارائه است). که متاسفانه در این بین گاهاً نیز با پرسنل دامپزشکی برخورد فیزیکی صورت گرفته است. لیکن پر واضح است جهت رسیدن به نقطه مطلوب، همکاری تمام ارگانهای مسئول در زمینه بهداشتی، انتظامی و فرهنگی لازم میباشد.
- پرتال اداره کل دامپزشکی استان کهگیلویه وبویراحمد یکی از محدود پرتالهای بروز در بین دستگاههای اجرایی استان بوده که کلیه اخبار و گزارشات حوزه دام، طیور و آبزیان در آن روزانه درج و پیگیری میگردد (به اذعان معاونت محترم خبر صدا و سیمای مرکز استان) مضافاً اینکه ماحصل نظارتهای روزمره اکیپهای دامپزشکی در سطح استان منجر به کشف، ضبط و معدوم سازی فراوردههای خام دامی غیر بهداشتی در سطح استان گردیده که موید اهمیت وظیفه نظارتی این دستگاه خدمات رسان میباشد.
- یکی ازاولویت های اصلی مدیریت فعلی این اداره کل در بدو انتصاب سرکشی و ارائه خدمات رایگان بهداشتی دامپزشکی در مناطق محروم و صعب العبور استان بوده که به مناسبتهای مختلف و با هماهنگی فرمانداران محترم و همچنین بخشداران در قالب برنامههایی همچون آموزش، معاینه و درمان، واکسیناسیون، سمپاشی اماکن دامی و ارائه بستههای دارویی رایگان اجرا میشود. که گواه این موضوع اقدامات حوزه دامبزشکی و آموزش بهره برداران در تاریخ 5 آبان 1400 با همکاری بسیج جامعه پزشکی در منطقه محروم پهنک بهمئی بوده که توسط آن پایگاه خبری محترم بخوبی منعکس گردیده است.
- بر اساس اصل 44 قانون اساسی کلیه وظایف حوزه معاینه و درمان دامها به بخش خصوصی واگذار گردیده است و این اداره کل با توجه به نقش حاکمیتی بر نحوه عملکرد این مراکز نظارت مینماید. که در این راستا دهها مرکز بخش خصوصی اعم از کلنیک، داروخانه، مرکز مایه کوبی، شرکتهای پخش واکسن و داروهای دامی، آزمایشگاه دامپزشکی در سطح شهرهای استان دایر گردیده و بمنظور رفاه حال دامداران مناطق دور دست کلیه پستهای دامپزشکی این مناطق نیز بصورت کاملاً رایگان در اختیار دامپزشکان متقاضی قرار گرفته تا هم در بحث اشتغالزایی و هم در بحث ارائه خدمات بهتر و سریعتر به جامعه هدف مشارکت فعال داشته باشند.
- در کنار ارائه خدمات به جامعه هدف، درب اتاق مدیرکل دامپزشکی استان در طول ایام هفته بدون اخذ وقت قبلی و هماهنگیهای از قبل انجام شده بر روی همه کارکنان و مراجعین محترم باز بوده و بر اساس وظایف محوله انجام وظیفه مینماید طبیعی است در مجموعهای که قوانین و مقررات اداری به نحو احسن اجرا گردد نمیتوان انتظار رضایت همگان را جلب نمود. مضافاً اینکه کمیسیون نقل و انتقالات با حضور اعضاء مربوطه در صورت نیاز در این اداره کل تشکیل گردیده و در رابطه با درخواست جابجایی پرسنل تصمیم گیری مینمایدو تا کنون هیچ گونه تبعیدی در رابطه با احدی از کارکنان این مجموعه صورت نگرفته و سعی شده است کلیه پرسنل حتی الامکان در همان محل استخدام و پست سازمانی خود انجام وظیفه نمایند.
- با توجه به اینکه خود مدیرکل دامپزشکی استان از یادگاران 8 سال دفاع مقدس بوده و بعنوان رزمنده و ایثارگر توفیق خدمت در این عرصه را داشته بدون شک نسبت به وضعیت اشتغال ایثارگران و فرزندان آنان بی تفاوت نبوده و در طی چندین سال مدیریت خود و آزمونهای استخدامی برگزار شده بخوبی سهمیه ایثارگران را رعایت نموده که اسناد و مدارک آن موجود و میتوان از بنیاد شهید و امور ایثارگران استان استعلام گرفت. همچنین در مناسبتهای مختلف از جمله هفته دامپزشکی، دفاع مقدس و ... ضمن سرکشی از خانواده شهید منتسب به این اداره کل، از همکاران ایثارگر و جانبازان معزز دامپزشکی استان به نحوشایسته ای تجلیل میگردد.
- بیماری PPR یا طاعون نشخوارکنندگان کوچک یک بیماری ویروسی مخصوص نشخوارکنندگان کوچک اهلی و وحشی بوده که در طی سالیان اخیر خسارات بسیاری به جمعیت دامی اهلی و حیات وحش وارد نموده و در همین راستا سازمان دامپزشکی کشور جهت ریشه کنی و مبارزه با این بیماری تمهیدات خاصی اندیشید و مقرر گردید در یک بازه زمانی سه ساله ازسال 1400 تا 1402 طی ماههای فروردین، اردیبهشت و خرداد برنامه ملی مبارزه و ریشه کنی از این بیماری را جهت ایجاد ایمنیت لازم با واکسیناسیون 70 تا 85 درصد دامها را اجرایی نماید. که در سالجاری با همکاری موسسه واکسن و سرم سازی رازی و تأمین واکسن مورد نیاز اقدام به پوشش بالای 85 درصد از جمعیت گوسفند و بز کشور نموده که این اداره کل در همین راستا طی یک اقدام ضربتی بیش از 2 میلیون 400 هزار رأس دام را واکسینه نمود (بیش از 85 درصد از جمعیت دامی استان) که با این اقدام تا حدود زیادی از احتمال شیوع بیماری در سال آینده جلوگیری بعمل آورده است. روال انجام واکسیناسیون نیز بدین صورت میباشد که پس از مشخص شدن تاریخ شروع و پایان مهلت یک فاز، با بخش خصوصی قرارداد منعقد شده و واکسن مورد نیاز به مرکز مایه کوبی تحویل میگردد و ضمن بازدید در حین عملیات، پس از اتمام عملیات، عملکرد ارائه شده با مقایسه میزان واکسن تحویلی و تعداد دام واکسینه شده راستی آزمایی شده و سپس مبلغ قرارداد به حساب مرکز مایه کوبی واریز میگردد. عملیات واکسیناسیون ppr امسال با توجه به شرایط حاد کرونایی کشور و به تبع آن استان از اردیبهشت تا تیر ماه در دستور کار قرار گرفت لذا این اداره کل از ابتدای شروع طرح با توجه به میزان واکسن دریافتی در پارت اول جمعیتی قریب به دو میلیون رأس دام را در بازه زمانی پیش بینی شده واکسینه نمود (حدود 70 درصد جمعیت دامی استان) و در ادامه به منظور پوشش حداکثری درخواست تمدید مهلت واکسیناسیون وتامین واکسن مورد نیازداده شد که ضمن موافقت مقرر گردید از مازاد واکسن استانهای همجوار که غالباً کمتر از یک ماه تاریخ مصرف اشتند استفاده شود لذا پس از طرح موضوع در شورای فنی، این اداره کل تصمیم گرفت به منظور ایجاد ایمنیت لازم (پوشش 85 درصدی جمعیت دامی) واکسنهای مزبور را تحویل گرفته و با تمام ظرفیتهای موجود در کوتاهترین مدت اقدام به واکسیناسیون دامها نمایدو هر زمان که تاریخ مصرف واکسنهای فوق به اتمام رسید آنها را از چرخه مصرف خارج نماید. که آمار واکسنهای تاریخ مصرف گذشته بسیار کمتر از آمار اعلام شده توسط آن پایگاه خبری میباشد.
- این اداره کل طی سالیان گذشته و سالجاری از طریق پوشش واکسیناسیون حداکثری دامهای روستاها و مراتع حاشیه حیات وحش و مناطق حفاظت شده اقدام به ایمن سازی نموده که گواه این ادعا نبود گزارش حتی یک مورد ابتلا حیات وحش به این بیماری میباشد.
درخاتمه طبق فرمایشات مقام معظم رهبری وتاکید معظم له مبنی بر جایز نبودن رسانهای شدن موضوعی قبل از اثبات آن، متذکر میگردد با توجه به اینکه این گزارش گمراه کننده زحمات پرسنل دامپزشکی اعم از بخش دولتی وخصوصی را در شرایط سخت کرونایی زیر سؤال برده و غیر مسئولانه وبدور از انصاف وحتی دریغ از یک تماس کوتاه با مدیر کل، معاونین وروسای شهرستانها در خصوص صحت وسقم موضوع تنظیم گردیده است را مصداق بارزتضییع حق الناس دانسته واقدامات قانونی درجهت احقاق حق پرسنل برای خودرا محفوظ میداند.
روابط عمومی اداره کل دامبزشکی استان کهگیلویه وبویراحمد