تاریخ انتشار
جمعه ۲۱ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۰۸
کد مطلب : ۴۳۵۳۷۱
در پی عزل تاجگردون از مدیرعاملی بیمه سرمد مطرح شد

فرار بیمه سرمد از پاسخگویی درباره حقوق نجومی تاجگردون

۱
۱
فرار بیمه سرمد از پاسخگویی درباره حقوق نجومی تاجگردون
کبنا ؛عبدالله گنجی در توئیتی نوشت: اینکه هیات مدیره بیمه سرمد صرفا جناب تاجگردون را عزل کند برای فرار از پاسخگویی است. ابهامات همچنان باقی است آیا مدیرعامل به صورت خودسر این حقوق را برای خود معین کرده است؟ حکم وی را چه کسی امضا کرده؟ اگر فیش منتشر نمیشد هیأت مدیره اقدام به عزل میکرد؟ هیات مدیره قاصر یا مقصر؟

فرار بیمه سرمد از پاسخگویی درباره حقوق نجومی تاجگردون

به گزارش کبنا، غلامرضا تاجگردون مدیرعامل سابق بیمه سرمد که از اسفندماه سال گذشته به مدیرعاملی این شرکت بیمه منصوب شده بود در پی انتشار رقم دریافتی وی و فیش حقوقی‌ای از این شرکت بیمه، از سوی هیئت مدیره این شرکت از سمت خود برکنار شد.
فیش‌های حقوقی تاجگردون که چهارشنبه ۱۹ خرداد منتشر شد، نشان دهنده دریافت ارقام نجومی ۷۳ و ۸۵ میلیون تومان به عنوان حقوق به ترتیب در دو ماه نخست فعالیت خود در فروردین و اردیبهشت سال جاری است.
خاطرنشان می‌شود تاجگردون در مجلس دهم ریاست کمیسیون برنامه و بودجه را بر عهده داشت و در مجلس یازدهم نیز از حوزه انتخابیه گچساران وارد خانه ملت شد اما اعتبارنامه‌اش مورد تأیید نمایندگان قرار نگرفت و از مجلس یازدهم کنار گذاشته شد.

 
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
ایا هیت مدیره کمتر از این‌مبلغ حقوق می گیرند؟
چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1