تاریخ انتشار
جمعه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۰۱:۰۳
کد مطلب : ۴۳۴۱۴۴
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد:

جاده مناسب در 100 روستای استان کهگیلویه و بویراحمد وجود ندارد

۰
جاده مناسب در 100 روستای استان کهگیلویه و بویراحمد وجود ندارد
کبنا ؛ مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۰۰ روستای این استان از داشتن جاده آسفالته محروم هستند.
محمد نصیری راد  اظهار داشت: مطابق با آخرین سرشماری نفوس و مسکن مرکز آمار ایران، تعداد 100 روستای شامل 7 روستای بالای 100 خانوار، 23 روستای بین 50 تا 99 خانوار و 70 روستای بین 20 تا 39 خانوار در استان کهگیلویه و بویراحمد فاقد دسترسی کامل به راه آسفالته هستند.
وی عنوان کرد: با احتساب تعداد کل روستاهای بالای 20 خانوار استان ( 724 پاره آبادی) سطح برخورداری این استان از این حیث حدود 86.1 درصد بوده که میانگین کشور در این زمینه 80.7 درصد است.
نصیری ابراز کرد: با توجه به اینکه یکی از اهداف قانون ششم توسعه ارتقاء برخورداری روستاهای بالای 20 خانوار از راه آسفالته بوده و از طرفی مراکز جمعیت روستایی کشور به عنوان یکی از مهمترین بخش های مولد در پیشبرد اهداف کلان اقتصادی محسوب می شود، ضرورت دارد سهم قابل ملاحظه‌ای از اعتبارات و منابع ریالی استان معطوف به این مهم می‌شود‌.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در راستای نیل به این هدف یکی از یکی سیاست‌های سازمان برنامه و بودجه کشور، اختصاص اعتبارات و منابع مربوط به پروژه‌های ساخت و توسعه راه‌های روستایی به صورت استانی و سوق دادن تمامی ردیف‌های اعتباری ملی  به سمت اعتبارات استانی بوده است تا به لحاظ شرایط و ظرفیت‌های موجود در استان امکان بهره گیری حداکثری از اعتبارات عمرانی فراهم گردد.
نصیری‌راد افزود: انتظار می‌رود در سال جدید تدابیر ویژه‌ای در سطح استان اتخاذ شود تا محوریت تصویب و تخصیص اعتبارات در سطح کمیته‌های برنامه‌ریزی و توسعه شهرستان‌ها با لحاظ اولویت محرومیت‌زدایی به ترتیب از روستاهای بالای 100 خانوار ، 50 تا 99 خانوار و 20 تا 49 خانوار اجرایی شود.
نام شما

آدرس ايميل شما

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1