تاریخ انتشار
چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۰۲
کد مطلب : ۴۳۰۶۳۱
سخنگوی وزارت بهداشت خبر داد؛

۶۱ فوتی جدید کرونا در شبانه‌روز گذشته / روند کرونا در ایران، از ۲۲ دی تا ۲۲ بهمن

۰
جدیدترین آمار مبتلایان به کرونا در ایران تا امروز (چهار شنبه 22 بهمن ماه 99)
کبنا ؛سخنگوی وزارت بهداشت با اعلام اینکه در شبانه روز گذشته ۶۱ نفر بر اثر ابتلا به کرونا جانباختند، گفت: تعداد جانباختگان بیماری در کشور نیز به ۵۸ هزار و ۶۸۶ تن رسیده است.
به گزارش کبنا به نقل از ایسنا، دکتر سیما سادات لاری گفت: از دیروز تا امروز( ۲۲ بهمن ۱۳۹۹) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی،7585 بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۶۱۱ نفر از آنان نبستری شدند.
وی افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۴۸۸ هزار و ۹۸۱ نفر رسید.
لاری در ادامه گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۱ بیمار مبتلا به کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۵۸ هزار و ۶۸۶ نفر رسید و خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۲۷۲ هزار و ۲۸۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.
به گفته وی  ۳۷۴۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در در بخش های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: تا کنون ۹ میلیون و ۸۳۱ هزار و ۹۹۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

Image result for کرونا

لاری ادامه داد: بر اساس آخرین تحلیل‌ها، ۳۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۷۸ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۳۴ شهرستان نیز در وضعیت آبی قرار دارند.
به گفته وی شهرستان‌های عجب شیر در آذربایجان شرقی، اردستان در اصفهان، اسفراین در خراسان شمالی، گرمسار در سمنان، بافت در کرمان، پاوه در کرمانشاه، بندرگز و کردکوی در گلستان، آستانه اشرفیه، بندرانزلی، رشت، رودبار، رودسر، صومعه سرا و لاهیجان در گیلان، آمل، بابل، بابلسر، بهشهر، تنکابن، جویبار، رامسر، ساری، سوادکوه، قائمهشر، محمودآباد، نکا، نور و نوشهر در مازندران، بستک، بندرلنگه و قشم در هرمزگان، بهار، تویسرکان و رزن در همدان و ابرکوه در یزد در وضعیت نارنجی قرار دارند.

روند کرونا در ایران، از ۲۲ دی تا ۲۲ بهمن
طبق اعلام وزارت بهداشت، ویروس کرونا تا ظهر چهارشنبه (۲۲ بهمن ۹۹) یک میلیون و ۴۸۱ هزار و ۹۸۱ نفر را در ایران به طور قطعی مبتلا کرده و در مجموع تا این روز ۵۸ هزار و ۶۸۶ نفر را به کام مرگ کشانده است. از سوی دیگر، یک میلیون ۲۷۲ هزار و ۲۸۷ نفر در ایران تاکنون بهبود یافته‌اند. بررسی آمارهای وزارت بهداشت نشان می‌دهد که طی ۱۰ روز اخیر (۱۳ تا ۲۲ بهمن) به طور متوسط در هر ساعت حدود ۲۹۶ نفر در ایران مبتلا و بین ۳ تا ۴ نفر قربانی این ویروس شده‌اند. البته در هر ساعت حدود ۲۵۹ نفر نیز بهبود یافته‌اند. در این اینفوگرافیک روند شیوع کرونا در ایران طی یک ماه اخیر (از ۲۲ دی تا ۲۲ بهمن) را مشاهده می‌کنید.


 
نام شما

آدرس ايميل شما

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
1