تاریخ انتشار
چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۷:۵۴
کد مطلب : ۴۲۹۸۹۵
 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج:

آخرین وضعیت آمار؛ سه روز بدون فوتی در کهگیلویه و بویراحمد

۰
آخرین وضعیت آمار؛ سه روز بدون فوتی در کهگیلویه و بویراحمد
کبنا ؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: هم اکنون 96 بیمار در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد 29 بیمار کرونایی قطعی و 7 نفر از آنها در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان می‌باشند و طی 3 روز گذشته هیچ مورد فوتی بدلیل کرونا گزارش نشده است.
 به گزارش کبنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر پرویز یزدان‌پناه افزود: از مجموع مبتلایان به کووید 19 در کهگیلویه و بویراحمد 22799 نفر بهبود یافته گزارش شده است.
وی اذعان داشت: از 512 نمونه دریافت شده از آزمایشگاه سلولی و مولکولی یاسوج که شامل تست‌های PCR و سریع می‌باشند حدود 20 درصد موارد مثبت بودند که بیشترین موارد مثبت در شهرستان‌های بویراحمد، کهگیلویه و دنا و بقیه موارد در سایر شهرستان‌های استان بودند.
 دکتر یزدان پناه گفت: با کاهش آمار مبتلایان به کووید 19 در کهگیلویه و بویراحمد متاسفانه شاهد سیر نزولی میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان هستیم که این روند نگران کننده بوده و آسیب‌های جدی در پی خواهد داشت.
  رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطر نشان کرد: با کاهش آمار باید میزان رعایت‌های بهداشتی بیشتر شود تا بتوانیم با کم کردن میزان شیوع به کنترل بیماری نزدیک شویم.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1