تاریخ انتشار
يکشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۵:۴۵
کد مطلب : ۴۲۹۲۶۵
پس از اعتراضات مردمی؛

پاسخ رئیس اداره بیمه سلامت شهرستان بهمئی به گلایه و نارضایتی مردم

۰
پاسخ رئیس اداره بیمه سلامت شهرستان بهمئی به گلایه و نارضایتی مردم
کبنا ؛خدارحم جنتی رئیس اداره بیمه سلامت شهرستان بهمئی به گلایه شدید مردم این شهرستان به علت ندادن داروی پلاویکس قلب با دفترچه هایی جانبازان و روستایی پاسخ داد.
به گزارش کبنا نیوز از بهمئی، جنتی روز یکشنبه 14 دی ماه در این خصوص گفت : داروی پلاویکس خارجی از زمان استنت‌گذاری درقلب بمدت یکسال تحت پوشش بیمه می باشد که ما می توانیم به مدت یکسال با دفترچه های جانبازی و روستایی و ... این دارو را ارائه دهیم.
جنتی بیان کرد: داروی پلاویکس ایرانی هم تا زمانی پزشک متخصص قلب تشخیص دهند و نیاز به مصرف داشته باشد تحت پوشش بیمه هست.
جنتی تصریح کرد : اگر که هنوز یک سال از زمان عمل قلب نگذشت این افراد می توانند با مراجعه به اداره بیمه سلامت تشکیل پرونده دهند و ثبت شوند تا به مدت یکسال بتوانند از این دارو استفاده نمایند.
جنتی ادامه داد: برای تشکیل پرونده باید فرم گزارش پزشک معالج، مستندات بیماری قلبی همراه داشته باشید تا پرونده تشکیل شود.
جنتی تشریح کرد : داروی پلاویکس  ایرانی با دفترچه های جانبازی در صورتی رایگان است که بیمه تکمیلی داشته باشند و با داروخانه قرارداد داشته باشند، همچنین پلاویکس خارجی رایگان نیست که باید هزینه آن را کامل پرداخت کنند اما با دفترچه روستایی درصدی کم خواهد شد
جنتی عنوان کرد : داروخانه های شهرستان حق گرفتن هزینه داروی پلاویکس ایرانی با دفترچه های جانبازی را ندارند و کامل رایگان می باشد و اگر با وجود دفترچه هزینه ای بگیرند خلاف قانون و جرم است.
جنتی در پایان ادامه داد: مردم عزیز شهرستان اگر که شاهد هر گونه تخلفی بودند در داروه خانه های شهرستان می توانند با شماره 1666 تماس بگیرند و این تخلفات را گزارش دهند تا ماموران بیمه سلامت پیگیری و اقدام فوری و برخورد قاطع کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1