تاریخ انتشار
دوشنبه ۸ دی ۱۳۹۹ ساعت ۲۳:۵۶
کد مطلب : ۴۲۹۰۶۷
مدیرکل منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد:

2 هزار اراضی دیلگون بویراحمد آزاد شد ( + تصاویر )

۲
۲
2 هزار اراضی دیلگون بویراحمد آزاد شد ( +  تصاویر )
کبنا ؛مدیرکل منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد از رفع تصرف ۲ هزار متر مربع از اراضی ملی منطقه «دیلگون» شهرستان بویراحمد خبر داد.
به گزارش کبنا، غلامحسین حکمتیان اصل با اشاره به وظایف متعدد و کارهای سخت حفاظت و نگهداری از اراضی ملی و جنگلی نیروهای منابع طبیعی و آبخیزداری، افزود: یکی از مهم‌ترین اقدامات ما در چند وقت اخیر با توجه به شیوع ویروس کرونا به طور شبانه‌روز حفظ و صیانت انفال، جلوگیری از تصرف اراضی ملی بوده است.
وی تصریح کرد: عده‌ای سودجو می‌خواهند به اراضی ملی دست‌درازی و تصرف کنند ولی با همت و تلاش شبانه روزی نیروهای منابع طبیعی و آبخیزداری و دستگاه قضایی دراستان از تصرف این افراد جلوگیری و با آنها برخورد قانونی صورت می‌پذیرد.
   
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کهگیلویه و بویراحمد به سایر اقدامات از جمله رفع تصرف‌ها و مقابله با سودجویان اشاره و اظهار کرد: امروز با همکاری دستگاه قضایی و به همت زحمات نیروهای منابع طبیعی و آبخیزداری استان و شهرستان بویراحمد در راستای رفع تصرف اراضی ملی به استناد تبصره یک ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع کشور نهال‌های غرس شده در عرصه‌های منابع ملی جمع‌آوری و این اراضی به مساحتی بالغ بر ۲ هزار متر مربع در منطقه دیلگون شهرستان بویراحمد رفع تصرف شد.
حکمتیان‌اصل ادامه داد: فرد متخلف در این منطقه برای ساخت ساز تقریباً ۳۰۰ میلیون تومان هزینه کرده بود.
 وی از دستگاه قضایی و نیروی انتظامی که در راستای حفظ وصیانت عرصه‌های ملی همکاری لازم را دارند تقدیر و تشکر کرد.


  
 
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
خواب تشریف دارن یا خودش را به خواب میزنه!!!!! تا دلت بخواد و چشم کار کنه تو همین دیلگون و منطقه مارگون و چنار دارن مراتع بکر را به اراضی کشاورزی تبدیل میکنند که هیچ وقت به وضع سابق بر نمی گردند . هر بی سوادی هم از اونجا رد بشه می فهمد که مراتع را چگونه نابود میکنند در غفلت مسئولان ما!!!!! مسئولان فقط پایان ماه را می نگرند و بس البته مطلق نه
سی سخت
Iran, Islamic Republic of
بدنیست یک سری به دشتک سیسخت هم بزنیدوخاری دون....
چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1