تاریخ انتشار
سه شنبه ۲ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۳۲
کد مطلب : ۴۲۸۸۱۰
 سخنگوی دولت؛

بایدن برای ایران پیام فرستاد؟

۰
بایدن برای ایران پیام فرستاد؟
کبنا ؛ سخنگوی دولت ارسال پیام از سوی جو بایدن به ایران را تائید نکرد. 
به گزارش کبنا،  امروز علی رییعی سخنگوی دولت در مورد شنیده هایی مبنی بر ارسال پیام از سوی بایدن به ایران گفت: «دولت جدید آمریکا هنوز مستقر نشده و چنین مباحثی صرفا گمانه زنی های رسانه ای است.»
او افزود: "اظهارات علنی مقامات دولت جدید آمریکا نیز تاکنون جنبه شعارهای انتخاباتی داشته که نمی توان چندان اعتباری برای آنها قائل شد. جمهوری اسلامی ایران نه به اظهارات، بلکه به اقدامات دولت آینده آمریکا در خصوص بازگشت به تعهدات خود ذیل برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ سازمان ملل توجه خواهد کرد."
او تاکید کرد "سیاست جمهوری اسلامی ایران به روشنی توسط مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری در خصوص برجام و احتمال بازگشت طرف‌های مقابل اعلام شده است." 
در حالی شنیده هایی درباره ارسال پیام بایدن به ایران مطرح شده است که چندی پیش نیز روزنامه نیویورک تایمز مدعی شده بود که "عباس عراقچی معاون وزیر خارجه ایران تلاش کرده از طریق واسطه‌هایی، به تیم جو بایدن درباره بازگشت بدون پیش شرط آمریکا به برجام پیام ارسال کند". 
این ادعای از سوی سخنگوی وزارت خارجه تکذیب شد. خطیب زاده گفت: "هیچ تماسی به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم صورت نگرفته است."
نام شما

آدرس ايميل شما

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1