تاریخ انتشار
شنبه ۸ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۰۱
کد مطلب : ۴۲۷۹۹۱
با توجه به شرایط کشور در مقابله با ویروس کرونا صورت گرفت؛

تفویض اختیار مدیرعامل شرکت نفت به مدیران ادارات در خصوص تعطیلی این هفته

۰
تفویض اختیار مدیرعامل شرکت نفت به مدیران ادارات در خصوص تعطیلی این هفته
کبنا ؛
جلسه كمیته بحران شرکت نفت و گاز گچساران با حضور مدیرعامل این شرکت برگزار شد.
به گزارش کبنا نیوز از گچساران؛ مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران در خصوص تعطیلی هفته آینده به مدیران و روسای ادارات ستادی تفویض اختیار نمود
 صیدالی در خصوص ابلاغیه وزرات نفت اظهار نمود : با نگاه به شرایط بیماری کووید ۱۹ و سیاست‌های مقامات ارشد کشور در ارتباط با تعطیلی هفته آینده ، مدیران و روسا به نحوی برنامه ریزی نمایند که با توجه به عملیاتی بودن این شرکت از حداقل نیروها استفاده شود و با نظارت و مدیریت برای کاهش بیماری تمام تلاش خود را در این زمینه انجام دهند .
مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران افزود: با توجه به بارندگی های اخیر و پیش رو تمامی همکاران باید در حالت آماده به کار باشند تا در شرایط اضطراری با کمک حداکثری و پشتیبانی بتوانند بحران های احتمالی را مدیریت کنند.
صیدالی در ادامه از تلاش تمامی همکاران که در شرایط حاد ناشی از بیماری کرونا و تحریم های ظالمانه دشمن در سنگر اقتصاد بدون وقفه انجام وظیفه می نمایند تشکر و قدردانی کرد.
وی در پایان بیان نمود: انتظار می رود که تمام نیروهای پرتلاش در شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران با یک برنامه ریزی دقیق و منظم با تدبیر، اندیشه و رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در راستای تولید پایدار بیش از پیش تلاش کنند ، تا همچنان چرخه اقتصاد بدون توقف با اهداف تولید همواره با سرعت در حرکت باشد .
نام شما

آدرس ايميل شما

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1