تاریخ انتشار
سه شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۰۷
کد مطلب : ۴۲۷۶۲۸
رئیس دیوان عالی کشور خبر داد؛

رای نهایی روح الله زم صادر شده است

۰
رای نهایی روح الله زم صادر شده است
کبنا ؛رئیس دیوان عالی کشور از پایان رسیدگی به پرونده روح الله زم و اعلام جزئیات توسط سخنگوی دستگاه قضا خبر داد.
 به گزارش کبنا به نقل از همشهری آنلاین، بیش از یک سال از دستگیری روح‌الله زم در یکی از کشورهای همسایه می‌گذرد و دهم تیر ماه امسال بود که سخنگوی دستگاه قضا از صدور حکم اعدام برای وی خبر داد. 
روح الله زم مدیر کانال تلگرامی آمدنیوز اقدامات متعددی را علیه نظام جمهوری اسلامی انجام داده بود و به اتهام فساد فی الارض توسط قاضی صلواتی محاکمه و به اعدام محکوم شد. 
اتهامات روح الله زم چه بود؟ 

«افساد فی الارض»، ارتکاب جرایم علیه امنیت داخلی و خارجی کشور، ارتکاب نشر اکاذیب به طور گسترده، معاونت در تخریب، معاونت در ایجاد اخلال در نظام اقتصادی کشور، تشکیل و اداره کانال معاند آمدنیوز و صدای مردم با هدف برهم زدن امنیت داخلی و خارجی کشور، جاسوسی به نفع سرویس اطلاعاتی یکی از کشورهای منطقه، جاسوسی به نفع سرویس اطلاعاتی کشور فرانسه در ابتدای سال ۹۷ تا زمان دستگیری، همکاری با دولت متخاصم آمریکا علیه نظام جمهوری اسلامی در نیمه دوم اسفند ماه سال ۹۶ تا زمان دستگیری، اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرایم علیه امنیت داخلی و خارجی، مشارکت در فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی به نفع گروه‌ها و سازمان‌های مخالف نظام، فعالیت در کانال معاند سحام نیوز با هدف بر هم زدن امنیت داخلی و خارجی کشور، مشارکت در اغوا و تحریک مردم به جنگ و کشتار در دی ماه سال ۹۶، مشارکت در جمع آوری اطلاعات طبقه بندی شده با هدف برهم زدن امنیت کشور، مشارکت در نشر اکاذیب به طور گسترده، توهین به مقدسات اسلام، تحصیل مال از طریق نامشروع و شکایت اشخاص حقیقی و حقوقی از جمله اتهامات روح‌الله زم است.
 سخنگوی قوه قضاییه درباره پرونده روح الله زم گفت: دادگاه ۱۳ مورد از عناوین ریز اتهامات زم را از مصادیق افساد فی الارض دانسته و حکم اعدام برای او صادر شده و برای مابقی مجازات‌ها حکم حبس گرفته است. 
طی جلسات گذشته رسیدگی به پرونده، روح الله زم موارد متعددی را بیان کرد. او درباره تیم حفاظتی سنگینی که دولت فرانسه برایش قرار داده بود و جعل نامه سربرگ نهاد ریاست جمهوری برای ورود زنان به ورزشگاه و ... صحبت کرد. 

همدستان داخلی روح‌الله زم چه کسانی هستند؟ - جهان نيوز

 زم: با یک لغزش عاقبت آدم به باد می‌رود
زم در آخرین جلسه دادگاه خود به عنوان دفاع آخر گفت: یکی از اتهامات من اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت داخلی و خارجی عنوان شده است، اما من قصدی در خصوص ارتکاب جرم علیه امنیت داخلی و خارجی نداشتم. اگر کاری از دستم در رفت، اظهار ندامت و پشیمانی می‌کنم، با یک لغزش عاقبت آدم به باد می‌رود.
اما فرجام خواهی یکی از اقدامات قانونی بود که برای روح الله زم در نظر گرفته شده و مانند سایر متهمان این امکان را داشت تا در دیوان عالی کشور به حکم اعدام خود اعتراض کند که در هجدهم تیرماه امسال دبیر دریابیگی وکیل روح‌الله زم خبر صدور درخواست فرجام خواهی او در دیوان عالی کشور را داد.
 حالا پس از گذشت چند ماه از رسیدگی به پرونده، حجت‌الاسلام و المسلمین مرتضوی مقدم رئیس دیوان عالی کشور در حاشیه سفر استانی خود از صدور حکم  روح الله زم خبر داد. 
رئیس دیوان عالی کشور گفت: رأی نهایی پرونده روح‌الله زم در دیوان عالی کشور صادر شده و سخنگوی قوه قضاییه جزئیات آن را اعلام می‌کند.
اینکه آیا حکم اعدام روح الله زم در دیوان عالی کشور به تأیید رسیده یا نقض شده هنوز مشخص نیست و باید منتظر ماند تا جزئیات دقیق حکم توسط سخنگوی دستگاه قضا اعلام شود، اما بر اساس آنچه که وی قبلا اعلام کرده بود، روح الله زم در اتهامات متعددی به افساد فی الارض محکوم شده است. 
نام شما

آدرس ايميل شما

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
1