تاریخ انتشار
يکشنبه ۶ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۲۰:۱۵
کد مطلب : ۴۲۵۹۹۱
ناصر قوامی، فعال اصلاح طلب:

هرجا که می‌رويم مردم می‌گويند روحانی پدرمان را درآورد! / شما اصلاح‌طلبان چه کار کرديد؟

۱
۰
هرجا که می‌رويم مردم می‌گويند روحانی پدرمان را درآورد! / شما اصلاح‌طلبان چه کار کرديد؟
کبنا ؛مردم نسبت به اصلاح‌طلبان بدبين هستند و همه مشکلات دولت به حساب اصلاح‌طلبان ريخته شده است.
 ناصر قوامی، فعال اصلاح طلب و نماینده مجلس ششم در واکنش به بیانیه اخیر موسوی خوئینی ها گفته است: «مردم نسبت به اصلاح‌طلبان بدبين هستند و همه مشکلات دولت به حساب اصلاح‌طلبان ريخته شده است». استدلال قوامی این است که اگر چهره های تندروی اصلاح طلب و فعال در فتنه نظیر برادران خاتمی و یا شکوری راد برای ریاست جمهوری تائید صلاحیت نشوند اصلاح طلبان نباید در انتخابات شرکت کنند. نکته جالب تر آنکه اصلاح طلبانی نظیر قوامی چنان می گویند که دولت روحانی اصلاح طلب نیست که گویی اعضای کابینه روحانی را اصولگرایان تشکیل می دهند و عناصری نظیر جهانگیری، ربیعی، زنگنه، اردکانیان، ابتکار، آخوندی، مولاوردی و... اصلا اصلاح طلب نیستند.
 بخش های مهم اظهارات قوامی را در ادامه خواهید خواند:
*مشارکت در انتخابات به‌نظر من اشتباه براي اصلاح‌طلبان است. فرقي هم ندارد که اين پيشنهاد را آقاي موسوي‌خوئيني‌ها بدهد يا فرد ديگري. دليلش نيز اين است که ما اولا نمي‌دانيم چه کسي از اصلاح‌طلبان داوطلب رياست جمهوري خواهد شد؟ بعد هم که شد، تاييد صلاحيت مي‌شود يا خير؟
*ما انتخابات را ترک نمي‌کنيم. آنها هستند که ما را ترک داده و از انتخابات بيرون مي‌کنند. از آقاي خوئيني‌ها بايد سوال کرد که اگر شما، عبدا... نوري، شکوري راد، رئيس‌دولت اصلاحات يا دکتر محمدرضا خاتمي ثبت نام کنند، تاييد صلاحيت مي‌شويد؟ اگر پاسخ مثبت باشد که حرف همه ما مشارکت در انتخابات است. اما اين اشتباه بسيار بزرگي است که دوباره پشت سر عارف و امثال روحاني راه بيافتيم.

*نمي‌دانم آقاي موسوي خوئيني‌ها چقدر با مردم ارتباط دارد، اما من مي‌بينيم که مردم نسبت به اصلاح‌طلبان بدبين هستند و همه مشکلات دولت به حساب اصلاح‌طلبان ريخته شده است. به هر کوي و برزن يا مغازه که مي‌رويم مردم مي‌گويد شما اصلاح‌طلبان چه کار کرديد؟ و روحاني پدر مردم را درآورد.
*به‌نظر من اگر آقاي موسوي خوئيني‌ها چنين نظري دارد بايد به‌صورت شفاف و صريح بگويد. بگويد رئيس دولت اصلاحات که هشت سال رئيس‌جمهور بود به اعتقاد دوست و دشمن دوران طلايي بود؛ کانديد شود يا افرادي مثل محمدرضا خاتمي، عبدا... نوري و خود آقاي خوئيني‌ها ثبت نام کنند و اگر تاييد صلاحيت شدند در انتخابات شرکت مي‌کنيم. اگر مي‌خواهد نامه بنويسد بايد شفاف حرف بزند و اينها را بگويد. اين نامه که الان نوشته است بيشتر اصلاح‌طلبان را گنگ و گيج مي‌کند.
نام شما

آدرس ايميل شما

ناشناس
Iran, Islamic Republic of
مهم نیست روحانی اصلاح طلب هست یا اصولگرا ،

مهم این هست که از طرف اصلاح طلب حمایت شده و
الانم پدر همه رو درآورده ،همه رو به روز سیاه نشونده ،قدرت خرید همه رو کم کرده طوری که مایحتاج روزانه شده آرزوی خیلیها.

واینکه صبح تا شب تو کوچه و خیابون و بیابون داره نفرین میخوره .

به خدا تا حالا نشده ،خرید حتی خیلی کوچک انجام بدم و نفرین نفرستم
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1