تاریخ انتشار
سه شنبه ۱ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۵۶
کد مطلب : ۴۰۰۱۳۶
سلامت|
توصیههای مهم معاون دانشگاه علوم پزشکی استان به روزهداران
۰
کبنا ؛
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان؛ امامبخش قائدی اظهار داشت: با توجه به اینکه معده انسان در هنگام خواب فعالیت ندارد، بنابراین هیچگاه با شکم پر نخوابید چرا که این امر باعث فساد شدن غذا در معده و عدم هضم صحیح آن میشود.
وی با بیان اینکه بعد از صرف سحری حداقل به مدت یک ساعت نباید خوابید، بیان کرد: با توجه به نوع مواد غذایی که مصرف میکنید باید حدود یک تا دو ساعت بیدار بمانید تا غذا در معده هضم شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به اینکه سلامت آب، نمک و روغن از اصلیترین موادی هستند که باید روزه داران رعایت شوند، یادآور شد: آب باید بدون مواد افزودنی بوده و روغنهای خوبی چون روغن کنجد و زیتون و همچنین روغنهای محلی که با حرارت دادن چسبندگی نگیرد مصرف کنید.
قائدی ادامه داد: نمک خوب، نمکی طبیعی است و به علت وجود منیزیم باعث کاهش فشار خون میشود.
این مسئول گفت: دیابتیها میتوانند روز بگیرند و برای آنها مفید است ولی اگر کلیه آنها مشکل دارد باید با پزشک خود مشورت کرده و در سحری از نان سبوسدار استفاده کنند.
وی اذعان داشت: هرگز مواد خوراکی پخته شده را خام مصرف نکنید، سعی کنید بعد از افطار و قبل از سحر از مواد خامی چون میوهها و تنقلات مفید بهرهمند شوید.
قائدی خوردن سحری را بسیار مهم عنوان و خاطرنشان کرد: افراد در هنگام سحر باید چند لقمه مختصر هم که شده، مصرف کنند زیرا گرسنگی زیاد معده را مجبور میکند رطوبت و مواد مفید بدن را هضم و در بدن پخش کند که پخش شدن آنها موجب بروز بیماری میشود.
وی تصریح کرد: در وعده سحری از مصرف نوشیدنیهای گازدار، غذاهای پرچرب و شور پرهیز کنید.
وی با بیان اینکه در هنگام افطار از نوشیدن آب سرد جدا خودداری کنید چرا که این کار سبب تضعیف معده میشود، افزود: یکی از معضلات مهم در غذا خوردن افراد، تسریع در روند خوردن غذا است و گاه ممکن است دلیل، محدودیت زمانی باشد که با استرس داشتن در موقع غذا خوردن، تاثیرات مضر بسیار زیادی بر روی معده خواهد داشت.
قائدی تصریح کرد: پس در ماه مبارک رمضان باید دقت داشت تا در خوردن غذا به هنگام افطاری و سحری تعجیل صورت نگیرد زیرا آرامش در غذا خوردن و نخوردن در شرایط استرس و نگرانی در تأمین سلامت دستگاه گوارش بسیار موثر است.
وی با بیان اینکه بعد از صرف سحری حداقل به مدت یک ساعت نباید خوابید، بیان کرد: با توجه به نوع مواد غذایی که مصرف میکنید باید حدود یک تا دو ساعت بیدار بمانید تا غذا در معده هضم شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به اینکه سلامت آب، نمک و روغن از اصلیترین موادی هستند که باید روزه داران رعایت شوند، یادآور شد: آب باید بدون مواد افزودنی بوده و روغنهای خوبی چون روغن کنجد و زیتون و همچنین روغنهای محلی که با حرارت دادن چسبندگی نگیرد مصرف کنید.
قائدی ادامه داد: نمک خوب، نمکی طبیعی است و به علت وجود منیزیم باعث کاهش فشار خون میشود.
این مسئول گفت: دیابتیها میتوانند روز بگیرند و برای آنها مفید است ولی اگر کلیه آنها مشکل دارد باید با پزشک خود مشورت کرده و در سحری از نان سبوسدار استفاده کنند.
وی اذعان داشت: هرگز مواد خوراکی پخته شده را خام مصرف نکنید، سعی کنید بعد از افطار و قبل از سحر از مواد خامی چون میوهها و تنقلات مفید بهرهمند شوید.
قائدی خوردن سحری را بسیار مهم عنوان و خاطرنشان کرد: افراد در هنگام سحر باید چند لقمه مختصر هم که شده، مصرف کنند زیرا گرسنگی زیاد معده را مجبور میکند رطوبت و مواد مفید بدن را هضم و در بدن پخش کند که پخش شدن آنها موجب بروز بیماری میشود.
وی تصریح کرد: در وعده سحری از مصرف نوشیدنیهای گازدار، غذاهای پرچرب و شور پرهیز کنید.
وی با بیان اینکه در هنگام افطار از نوشیدن آب سرد جدا خودداری کنید چرا که این کار سبب تضعیف معده میشود، افزود: یکی از معضلات مهم در غذا خوردن افراد، تسریع در روند خوردن غذا است و گاه ممکن است دلیل، محدودیت زمانی باشد که با استرس داشتن در موقع غذا خوردن، تاثیرات مضر بسیار زیادی بر روی معده خواهد داشت.
قائدی تصریح کرد: پس در ماه مبارک رمضان باید دقت داشت تا در خوردن غذا به هنگام افطاری و سحری تعجیل صورت نگیرد زیرا آرامش در غذا خوردن و نخوردن در شرایط استرس و نگرانی در تأمین سلامت دستگاه گوارش بسیار موثر است.
کلا متن چیزای ضد و نقیض زیاد داشت.