تاریخ انتشار
يکشنبه ۲۳ شهريور ۱۴۰۴ ساعت ۱۴:۳۹
کد مطلب : ۵۰۴۰۱۰
مدیرکل راهداری استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد؛

پیشرفت ۳۸ درصدی پروژه حذف نقطه حادثه‌خیز «قبر قیصر» در مسیر لیکک_ بهبهان

۰
کبنا ؛
حمیدرضا پیمانجو مدیرکل راهداری استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: پروژه حذف نقطه حادثه‌خیز مسیر رفت لیکک - بهبهان موسوم به «قبرقیصر» با مبلغی بالغ بر ۷۴۰ میلیارد ریال به طول سه هزار و ۷۱۳ متر در حال اجراست.
به گزارش کبنا نیوز، حمیدرضا پیمانجو افزود: تاکنون عملیات بتن‌ریزی ابنیه فنی این پروژه ۷۵ درصد پیشرفت داشته و عملیات خاک‌برداری نیز ۸۰ درصد تکمیل شده است. مجموع پیشرفت فیزیکی کل پروژه در حال حاضر ۳۸٫۱۲ درصد برآورد می‌شود.
پیمانجو طول مسیر را ۳ کیلومتر و ۷۱۳ متر اعلام کرد و تصریح نمود: اجرای این طرح که شامل احداث و بهسازی ابنیه فنی و اصلاح هندسی نقاط پرخطر است، با هدف افزایش ایمنی تردد، کاهش تصادفات و تسهیل عبور و مرور در این محور پرتردد دنبال می‌شود.
مدیرکل راهداری استان در پایان خاطرنشان کرد: تکمیل این پروژه تأثیر چشمگیری در ارتقای ایمنی و بهبود جریان ترافیک محور لیکک — بهبهان خواهد داشت و اداره‌کل با تمام توان پیگیر اتمام به‌موقع و با کیفیت این طرح است.
نام شما

آدرس ايميل شما

سد خرسان ۳؛ درام مرگ بلوط و فاجعه زیست‌محیطی در سایه نفوذ کویر

سد خرسان ۳؛ درام مرگ بلوط و فاجعه زیست‌محیطی در سایه نفوذ کویر

 در حالی که مطالعات استراتژیک درباره تبعات انتقال آب کارون بر خوزستان هنوز تهیه نشده ...
انتقاد تند یک رسانه از معاون سازمان ملی استاندارد / چرا حجاب‌تان را رعایت نکردید؟

انتقاد تند یک رسانه از معاون سازمان ملی استاندارد / چرا حجاب‌تان را رعایت نکردید؟

رجانیوز با انتشار تصویری از فرحناز قلاسی معاون تدوین و ترویج استاندارد سازمان ملی استاندارد ...
1