تاریخ انتشار
جمعه ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۳۰
کد مطلب : ۴۹۶۸۴۷
در خطبه های نماز جمعه یاسوج مطرح شد؛

فیلم و تصاویر| امام جمعه یاسوج: برخی ها مثل ماشین‌های شوتی رانندگی می‌کنند/ به خودتان رحم نمی کنید حداقل به دیگران رحم کنید

۰
کبنا ؛
امام جمعه شهر یاسوج در آستانه تعطیلات سال جدید به معضل رانندگی پرخطر اشاره کرد و گفت: برخی ها مثل ماشین های شوتی رانندگی می کنند، به خودشان رحم نمی کنند و جان خانواده های مردم را هم به خطر می اندازند.
   

به گزارش کبنا، امروز جمعه (17 اسفندماه 1403) آیین عبادی و سیاسی نماز جمعه یاسوج به امامت آیت الله سید نصیر حسینی در مصلی امام خمینی(ره)این شهر برگزار شد.
در این آیین آیت الله حسینی با اشاره به مشکل گرانی اظهار کرد: گرانی باید کنترل شود، هم بازاریان بصورت شخصی باید منصف بودن و پرهیز از گرانفروشی را مدنظر قرار دهند و هم دولت باید در زمینه جلوگیری از گرانی تلاش کند.
وی گفت: برکت در گرانفروشی و فشار بر مردم نیست، مردم فقیر و ناتوان هستند، برخی از مردم تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند.
وی با بیان اینکه قیمت ها در استان ما چندین برابر استان های دیگر است، افزود: به همدیگر رحم کنیم، تا خداوند نیز به ما رحم کند، سود اجناس را پایین تر بیاورید.
آیت الله حسینی در آستانه تعطیلات سال جدید به معضل رانندگی پرخطر اشاره و بیان کرد: برخی ها مثل ماشین های شوتی رانندگی می کنند، به خودشان و دیگران رحم نمی کنند، اگر به خودتان رحم نمی کنید حداقل به دیگران رحم کنید، با این شیوه رانندگی جان خانواده های مردم را به خطر می اندازید.
آیت الله حسینی اظهار کرد: همه ما باید قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنیم تا سالم به مقصد برسیم.
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
آقای کمایی قشنگ تر تیتر بزنید
Iran, Islamic Republic of
حاج آقا درباره گرونی گفتن
گاهی اوقات برخی رویاها واقعی می‌شوند

گاهی اوقات برخی رویاها واقعی می‌شوند

گرشوم گُرنبرگ، نویسنده اسرائیلی در آتلانتیک، از روزها و شب‌هایی نوشت که مردم اسرائیلی ...
چرا اسرائیل در دام جنگ فرسایشی گیر کرده است؟

چرا اسرائیل در دام جنگ فرسایشی گیر کرده است؟

در پی اعلام آتش‌بس ۶۰ روزه در غزه، اسرائیل و آمریکا مدعی تغییری مهم در سیاست‌ها شده‌اند؛...
در تاسوعای سال ۶۱ هجری چه گذشت؟ / اشعاری که حضرت عباس(ع) به عنوان رجز خواند / چگونگی شهادت علمدار کربلا + شعر و صوت

در تاسوعای سال ۶۱ هجری چه گذشت؟ / اشعاری که حضرت عباس(ع) به عنوان رجز خواند / چگونگی شهادت علمدار کربلا + شعر و صوت

هنگامی که حضرت عباس علیه‌السلام به شهادت رسیدند امام حسین علیه‌السلام فرمودند: «الْانَ ...
فایل های مرتبط
1