تاریخ انتشار
سه شنبه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۳۴
کد مطلب : ۴۳۳۴۹۶
فرماندار شهرستان بویراحمد:

کاشت برنج در بویراحمد ممنوع شد / در اجرای مصوبات همه یکسان هستند

۱
۰
کبنا ؛فرماندار شهرستان بویراحمد گفت: کاشت برنج در شهرستان بویراحمد ممنوع است.
به گزارش کبنا از یاسوج، مجید احمدی صبح امروز (سه شنبه 7 اردیبهشت ماه 1400 ) در جلسه کارگروه جهاد کشاورزی شهرستان بویراحمد، با اشاره به این شهرستان بویراحمد در حوزه کشاورزی، دامداری و گیاهان دارویی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است، اظهار داشت: کاشت برنج در شهرستان بویراحمد ممنوع است.
وی با بیان اینکه به دلیل بارش کم، با کمبود آب در سطح شهرستان بویراحمد مواجه هستیم، افزود: برای کاشت محصولات کم آب‌بر فرهنگ سازی شود و سازمان جهاد کشاورزی در این زمینه به کمک کشاورزان بیایند، تا دچار آسیب نشوند.
فرماندار شهرستان بویراحمد در ادامه گفت: امسال، سال رفع موانع تولید نامگذاری شده و اصل تولید در کشاورزی است و ما در کشوری زندگی می‌کنیم‌ که ظرفیت بالایی در این خصوص دارد.
احمدی گفت: امسال، ممنوعیت کشت برنج به دلیل کم آبی وجود دارد و باید کشت جایگزین برای برنج در نظر گرفته شود که چغندر قند پیشنهاد شده است.
وی ادامه داد: در خصوص ممنوعیت کشت برنج، نباید بین بخش‌های مختلف تفاوتی قائل شود و اگر قرار است قانونی مصوب شد، در اجرا همه باید یکسان باشند.
فرماندار شهرستان بویراحمد در ادامه گفت: بحث پمپاژ آب سفره‌های آبی و رودخانه‌ها و چاه‌های غیرمجاز باید مورد توجه قرار گیرد و از اول باید جلوی این کار گرفته می‌شد، اما الان شرایط بحرانی است و باید توجه بیشتری شود. ما امسال ۴۰ درصد کاهش بارش نسبت به سال گذشته داشتیم و باید جلوی انشعاب‌های غیر مجاز را بگیریم و کشاورزان را به سمت سیستم آبیاری به شکل تحت فشار و آبیاری قطره‌ای هدایت شوند.
وی به مقوله آموزش کشاورزان تاکید کرد و گفت: در صورت آموزش‌های لازم، کشاورزان در فصول مختلف با کمترین آسیب تولید خواهند داشت.
احمدی به پروژه آبرسانی کشاورزی نقاره‌خانه اشاره کرد و گفت: همکاری لازم برای احداث زودتر این پروژه انجام می‌گیرد و پروژه آبرسانی کشاوری نقاره‌خانه به خود کفایی و اشتغال زایی در استان کمک می‌کند و این موضوع را در کمیته بودجه بررسی می‌کنیم و حتماً باید تلاش کنیم تا این پروژه امسال به نتیجه برسد و از هر مسیری که می‌شود کمک دهیم تا این پروژه برای رفاه حال مردم و کشاورزان به بهره‌برداری برسد.
فرماندار بویراحمد گفت: کشاورزان جایگاه ویژه‌ای در دین مبین اسلام دارند و کوتاهی در مقابل اینها بر اساس روایات و آیات گناه به شمار می‌رود.اگر جایی کوتاهی کنیم در قیامت باید پاسخگو باشیم. یا مسئولیت قبول نکنیم یا اگر قبول مسئولیت کردیم به بهترین نحو آن را انجام دهیم.
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
اتفاقا کاشت برنج در بویراحمد شروع شد با سرعت بالا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ماجرای حضور هواپیماهای سوخت رسان آمریکا در خاورمیانه چیست؟

ماجرای حضور هواپیماهای سوخت رسان آمریکا در خاورمیانه چیست؟

حضور هواپیماهای سوخت رسان آمریکا در منطقه، چندان چیز عجیبی نیست و پیش از این نیز آمریکا ...
اسرائیل و ایران چگونه به جنگ رسیدند و چگونه می‌توان از جنگ بعدی جلوگیری کرد؟ / تهران و تل‌آویو چه در سر دارند؟

اسرائیل و ایران چگونه به جنگ رسیدند و چگونه می‌توان از جنگ بعدی جلوگیری کرد؟ / تهران و تل‌آویو چه در سر دارند؟

جنگ ۱۲ روزهٔ ژوئن ۲۰۲۵ یک لحظهٔ تعیین‌کننده بود: اسرائیل، ایران و ایالات متحده تمایلی ...
بیت‌کوین به ۱۱۸۷۰۰ دلار رسید | ادامه رشد دوج کوین | فشارهای جدید واشنگتن و توکیو به بازارهای کریپتو

بیت‌کوین به ۱۱۸۷۰۰ دلار رسید | ادامه رشد دوج کوین | فشارهای جدید واشنگتن و توکیو به بازارهای کریپتو

اقتصادنیوز: تعطیلی‌هایی که موجب تأخیر در انتشار داده‌ها و تضعیف شفافیت مالی می‌شوند، ...
1