تاریخ انتشار
چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۲۲:۴۴
کد مطلب : ۴۲۱۶۳۷
مدیرکل مدیریت بحران استان گفت؛

محصول کشاورز مظلوم در آتش خباثت سوخت / درخواست مدیرکل بحران از دستگاه های نظارتی استان

۰
کبنا ؛وحید محمدی تبار مدیرکل مدیریت بحران استان کهگیلویه و بویراحمد در خصوص آتش سوزی رخ داده در باشت اظهار کرد: امروز ۱۴ خرداد ماه ۱۳۹۹ مصادف با سالروز رحلت ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار فقید انقلاب اسلامی باز هم آتش سوزی در مزارع و گندم زار های جمعی از کشاورزان فقیر و بی بضاعت که زندگی و امرار معاش شان اندکی گندم و جو دیم هست اتفاق افتاد.
محمدی تبار افزود: چند روز پیش در چرام محروم و امروز در چهار راه گشین - چاهتلخ محروم این اتفاق رخ داد و
با همت مردم، بسیج و جوانان،دهیاری و شورای اسلامی و پیگیری فرماندار محترم شهرستان و شهردار محترم باشت کنترل شد.
محمدی تبار با اشاره به اینکه خسارات زیادی به مردم وارد شد گفت: محصول کشاورز مظلوم در آتش خباثت و خیانت مشتی از خدا بی خبر جزغاله شد.
محمدی تبار با بیان اینکه مکاتبات متعددی در این باره انجام دادیم ولی نتیجه حاصل نشد، افزود: متاسفانه اگر کشاورز، مزرعه و باغ خود را بیمه محصولات کشاورزی نکنند، راه جبرانی هم وجود ندارد.
محمدی تبار تصریح کرد: این موضوع جزء حوادث غیرمترقبه و بلایای طبیعی محسوب نمی شود، مکاتبات متعدد قبلی مدیریت بحران، نتیجه ای نداشت، چون دولت معتقد است که کشاورز باید زراعت ،دام ،باغ خود را بیمه کند.
محمدی تبار در انتها گفت: از مسئولان محترم امنیتی ، سیاسی و انتظامی خواهش دارم حداکثر تلاش خود را برای شناسایی افرادی که اقدام به آتشسوزی-در مزارع و منابع طبیعی و جنگل و محیط زیست می کنند - را با جدیت و حساسیت بیشتری پیگیری کنند و این جنایتکاران به منابع ملی و مردم را شناسایی و به دستگاه قضایی برای اشد مجازات معرفی کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1