تاریخ انتشار
شنبه ۲۳ شهريور ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۳۱
کد مطلب : ۴۱۲۷۰۰
در گفت و گو با کبنا مطرح شد

خدمت دهی رایگان دامپزشکی کهگیلویه به دامدارانِ «آجم»(+تصاویر)

۰
کبنا ؛تیم دامپزشکی کهگیلویه به مردم مناطق صعب العبور «آجمِ» بخش دیشموک خدمات رایگان دامپزشکی از جمله واکسیناسیون بیماری «لم پی اسکین» برای دام سنگین،برگزاری کارگاه های آموزشی و مشاوره جهت پیشگیری از بیماری های مشترک بین دام و انسان و... ارائه دادند.
رئیس دامپزشکی کهگیلویه حفاظت از سلامتی دام و طیور را از جمله وظایف این اداره دانست و گفت:در همین راستا تعداد 283 هزار و 98 رأس دام سبک علیه بیماری آبله،58 هزار و 222 رأس دام سبک علیه بیماری تب برفکی،6 هزار و 90 رأس دام سبک علیه بیماری تب مالت در شهرستان کهگیلویه به صورت رایگان واکیسنه شدند.
حسینی در گفت و گو با کبنا با اشاره به بارندگی‌های ابتدای سال افزود:جمعیت پشه‌ها و حشرات موذی که عامل بسیاری از بیماری‌ها از جمله «لم پی اسکین»است زیاد شده و احتمال شیوع این بیماری نسبت به پارسال چند برابر شده است که اقدام به واکسینه رایگان 3 هزار و 806 رأس دام سنگین در شهرستان  کردیم.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

بازگشت آمریکا و روسیه به آخرالزمان اتمی؟ / خطر احتمال هشدار اشتباه

بازگشت آمریکا و روسیه به آخرالزمان اتمی؟ / خطر احتمال هشدار اشتباه

روزنامه ایران: عبارت «دست مرده» که از سوی دیمیتری مدودف، رئیس‌جمهوری پیشین روسیه به زبان ...
نسخه مجلس برای مقابله با نفوذ / نصیرپور: تکنولوژی تنها عامل نفوذ نیست/ منادی: موبایل‌ها مثل جاسوس عمل می‌کنند

نسخه مجلس برای مقابله با نفوذ / نصیرپور: تکنولوژی تنها عامل نفوذ نیست/ منادی: موبایل‌ها مثل جاسوس عمل می‌کنند

دو نماینده مجلس در واکنش به تصمیم هیئت رئیسه در خصوص ممنوعیت استفاده از موبایل در صحن ...
1