تاریخ انتشار
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۹۸ ساعت ۱۷:۴۱
کد مطلب : ۴۰۸۵۴۷
رئیس جمعیت هلال احمر گچساران:

کمک 200 میلیون ریالی خیر گچسارانی به سیل‌زدگان کشور

۰
کبنا ؛رئیس جمعیت هلال احمر گچساران با بیان اینکه  سیل اخیر در برخی نقاط کشور خساراتی به بار آورد، اظهار کرد:  امسال در شرایطی قرار گرفتیم که به دلیل بارندگی های فراوان، متاسفانه خیلی از هم وطنان در برخی از استان‌های کشور دچار مشکل و گرفتار سیل شدند.
وی با اشاره به اینکه سازمان جمعیت هلال احمر گچساران  یکی از دستگاه‌هایی بود که از همان ساعات اولیه وقوع سیل فعالیت خود را در کمک به هم وطنان آغاز کرده عنوان کرد: با همراهی خوب مردم شهرستان گچساران تا کنون 220 میلیون ریال کمک نقدی، 500 کیلو گرم برنج و 50 بطری  آبلیمو یک و نیم لیتری جمع‌آوری شده است.
 رئیس جمعیت هلال احمر گچساران گفت: شهروندان گچسارانی می‌توانند کمک های نقدی خود را به شماره حساب 99999 نزد تمامی بانک‌های کشور به نام جمعیت هلال احمر واریز و یا باکد دستوری   * 112* 780# از طریق گوشی تلفن همراه اقدام کنند.
 فتحی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 3 پایگاه در سطح شهر آماده دریافت کمک‌های نقدی و غیرنقدی شهروندان هستند.
نام شما

آدرس ايميل شما

اسکای نیوز: ایران و تروئیکای اروپایی یکشنبه آینده در ژنو دیدار خواهند کرد

اسکای نیوز: ایران و تروئیکای اروپایی یکشنبه آینده در ژنو دیدار خواهند کرد

اسکای نیوز عربی به نقل از منابع خود گزارش داد که مذاکرات هسته‌ای میان ایران و آلمان، ...
سخنگوی قسام: نتانیاهو استقبال از تابوت‌های نظامیانش را انتخاب کرد

سخنگوی قسام: نتانیاهو استقبال از تابوت‌های نظامیانش را انتخاب کرد

ابوعبیده سخنگوی گردانهای شهید عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش حماس تصریح کرد رزمندگان ما ...
دروزی‌ها چه کسانی هستند و اسرائیل چرا به سوریه حمله کرد؟

دروزی‌ها چه کسانی هستند و اسرائیل چرا به سوریه حمله کرد؟

حملات هوایی روز چهارشنبه اسرائیل به دمشق، از جمله حمله به ساختمان وزارت دفاع و اطراف ...
1