تاریخ انتشار
دوشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۴۷
کد مطلب : ۴۰۰۳۲۲
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در دیدار با جوانان:

دیدار جوانان کهگیلویه و بویراحمد با استاندار

۱
۰
کبنا ؛ علی محمد احمدی بعد از ظهر امروزدر نشست جوانان استان کهگیلویه و بویراحمد که در محل سالن شماره یک استانداری برگزار شد، اظهار کرد: امروز مسئله اشتغال جوانان یک موضوع مهمی است و قاطبه جوانان ما قبل از این که مشکل مدیریت داشته باشند، مشکل اشتغال دارند.
وی افزود:  افتخار آفرینی جوانان در بخش هایی مانند حوزه ورزش نام و آوازه استان را در سطوح مختلف مطرح می کند و  باید از ظرفیت های مختلف این بخش به نحو مطلوبی استفاده شود.
احمدی با تاکید بر اینکه از طرح اشتغال و کارآفرینی با محور خیرین استقبال می شود، ابراز داشت: موضوع اشتغال و بیکاری در کشور یک موضوع جدی است و از ظرفیت های مختلف برای رفع مشکلات استفاده می شود.
وی افزود: بستر سازی خلق اشتغال در حوزه استارت آپ ها و کسب و کارها می تواند با تکیه بر ظرفیت های خیرین فراهم شود و از طرح این موضوع و ساز و کار آن حمایت می شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه گریزی به تغییر مدیران زد و گفت: در تغییر مدیران جوان‌گرایی را دنبال می‌کنم و ما در انتخاب بخشداران، فرمانداران و مدیران میانگین سنی آنها به سمت جوان‌گرایی حرکت کنیم.
احمدی خاطرنشان کرد: به همه دستگاه های اجرایی نیز توصیه استفاده از نیروی جوان را داشته ایم، اما قبل از اینکه اکثر جوانان ما مشکل مدیریتی داشته باشند، مشکل اشتغال دارند و باید فضا برای ایجاد فرآیندهای تصمیم سازی فراهم شود.
وی افزود: اعتقاد ما به این است که بکارگیری جوانان باعث ایجاد فضا برای سایر جوانان می شود.

احمدی خطاب به جوانان حاضر در این نشست، گفت: شماها بافت استان کهگیلویه و بویراحمد را بیشتر از بنده می‌شناسید، منشأ مناسبت‌های قدرت در این استان قانون گرایی و شایسته سالاری نبوده و مولفه های قدرت در استان غیراستاندارد بوده است، اما ما به دنبال شایسته‌سالاری هستیم و مقاومت‌ها برای مخالفت با این شیوه در حال افزایش است. آرام آرام این موارد را درست می کنیم و برای اینکه این اتفاقات در استان نیفتد، مقاومت ها به شدت در حال افزایش است.
وی تاکید کرد: به دنبال اقداماتی توأم با اقتدار و همراه با تعامل هستیم و بدون شک در انتخاب مدیران شایسته‌سالاری مدنظر است و با تعامل مسائل را جلو ببریم  و فضا را اصلاح کنیم.


احمدی ابراز داشت: همچنین برای تشکیل شورای مشورتی جوانان در استان از ظرفیت های مختلف استفاده خواهد شد و تحقق این مهم مورد تاکید است.
احمدی به عدم تطبیق سرانه ورزشی استان با استاندارد ها اشاره کرد و گفت: سرانه ورزشی در استان استاندارد نیست و اولویت ما بر این است که پروژه های در حال ساخت را تکمیل کرده و بعد به سمت کیفیت بخشی رفته و به دنبال خلق فرصت های برابر باشیم.
احمدی با اشاره محدودیت های اعتباری دولت، ابراز داشت: مقایسه اعتباری دولت های نهم و دهم با دولت فعلی نشان می دهد که در هشت سال دولت های نهم و دهم، یکهزار میلیارد دلار صادرات نفت داشته ایم و این در حالی است که در دولت فعلی طی این پنج سال این رقم به ۲۵۰ میلیارد دلار نیز نرسیده است، اما ما تلاش می کنیم که آنچه حق مردم ما در ابعاد مختلف شاخص های بهداشتی، ورزشی، رفاهی و ... است محقق شود.
استاندار با اشاره به ضرورت حمایت از سرمایه گذاری و بیان اینکه استان هیچ بهانه ای برای پیشرفت نکردن ندارد، اظهار داشت: بازار خوب، اقلیم خوب، مردامان خوب و عزم و اراده خوب در این استان وجود دارد، اما نیاز به تحولات نهادی داریم و مقاومتی هایی در مناطقی مانند ما استان وجود دارد.
وی ابراز داشت: تا مردم ما به این باور نرسند که نفع جمعی می تواند منافع فردی را تامین کند، تنگ نظری های برخی کنار گذاشته نمی شود و ما زمانی موفق می شویم که خود را برای استان در درجه دوم قرار دهیم.
احمدی تصریح کرد: گاهی بی اطلاعی ها، فقر توسعه ای و ... باعث می شود که فرصت های طلایی از استان گرفته شود و وقتی یک جمعی به نتیجه می رسند که یک مسیر می تواند برای توسعه و رفع مشکلات مفید فایده باشند، بقیه افراد نیز باید در رفع اشکالات کمک کنند.
وی افزود: چوب لای چرخ چنین مواردی گذاشتن به معنای گرفتن فرصت ها از جامعه است و هیچگونه کمکی به پیشرفت جامعه نمی کند.
استاندار گفت: البته افرادی دغدغه دارند و از سر دلسوزی مواردی را مطرح می کنند که این مهم باید از مسیر منطقی آن طی شود و با بیان دغدغه ها با نگاه کارشناسی برای توسعه استان اقدام شود.
احمدی به تحولات انجام گرفته در راستای توسعه استان اشاره کرد و گفت: در حوزه نیروگاه ۵۰۰ ‌مگاواتی دهدشت اقدامات مناسبی انجام شده و همچنین پتروشیمی گچساران در یکسال گذشته پیشرفت قابل توجهی داشته و سد تنگ سرخ با سرعت مناسبی رو به ساخت قرار گرفته است.
وی افزود: با وجود کمبود اعتبار و تخصیص محدود، ۱۰۰ میلیارد تومان برای مسیر پاتاوه گرفته ایم که در طول سالهای اخیر بی سابقه بوده است.
استاندار به تخصیص اعتبار برای پل سوم بشار اشاره کرد و گفت: در طول ۹ سال گذشته تنها چهار میلیارد تومان به پل سوم بشار اختصاص داده شد و این در حالی است که در ۹ ماهه اخیر ۱۸ میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه در نظر گرفته شد که ۸ میلیارد تومان آن تخصیص داده شده است.
احمدی افزود: همچنین طی هفته های آتی باند اول پل با دو خط باز می شود و باند دوم نیز تا پایان سال زیر بار می رود.
وی اظهار داشت: این اقدامات برای استانی با این ظرفیت کوچک است و کاش اقدامات زیربنایی بزرگتری می شد و انرژی را بر روی کارهای بزرگتر می گذاشتیم،  اما باید با همین حداقل ها نیز جلو برویم و سیمای شهر بهبود یابد.
احمدی بر رفع موانع و چالش های اجتماعی و فرهنگی تاکید کرد و گفت: دستگاه ها باید به شکل عملیاتی و کاربردی اقداماتی خروجی محور را عملیاتی کنند.
استاندار گفت: در مباحث مختلف آسیب های اجتماعی کارهای خوبی شده، اما باید بیشتر از این کار شود و نباید سرمایه های اجتماعی به باد بی توجهی برود و توسعه سلامت اجتماعی نیز مورد تاکید است.
احمدی بر حمایت و استقبال از تشکل های مردم نهاد تاکید کرد و بیان داشت: از ظرفیت تشکل های مردم نهادی که قلبشان برای استان بتپد و خروجی داشته باشند،  حمایت می شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: 300 میلیارد تومان وام 6 درصدی داریم که ما در تلاش هستیم برای اشتغالزایی استان این وام‌ها را در نظر بگیریم و از آن طرف با بانک‌ها صحبت کردیم که در سریعترین و کوتاه‌ترین مسیر این تسهیلات را پرداخت کنند.
وی افزود: در حوزه صنعت استان حمایت های مختلفی از واحد های تولیدی شده است و توسعه مدیریتی در این واحد ها نیز مورد تاکید است.
استاندار بر برون سپاری خدمات و کوچک سازی دولت تاکید کرد و گفت: ایجاد اشتغال پایدار با افزایش ظرفیت های بخش خصوصی ضروری است.


احمدی خطاب به جوانان گفت: به جای وب‌گردی و به دنبال شایعات رفتن و گشتن در فضای مجازی که کی از کی طلاق گرفته به دنبال این باشید که با ایده‌های نو به دنبال فعال کردن طرح‌های اشتغالزایی و گردشگری این استان باشید و ما هم حمایت می‌کنیم.

احمدی گریزی به ورزش استان زد و گفت: ورزش بدون اسپانسر مالی امکان پذیر نیست و ما یک سری شرکت‌های خوبی در استان داریم که می‌توانیم از ظرفیت آنها استفاده کنیم.
وی افزود: متأسفانه این فرهنگ جا نیفتاده که صنعت‌های ما به مسائل اجتماعی ورود پیدا کنند و دو و سه شرکت خوب داریم که برنامه‌های برای کشاندن آنها به ورزش داریم که هم از آن صنعت حمایت ویژه کنیم و هم از ورزش.

 
نام شما

آدرس ايميل شما

هاشم قاسمی موردراز
Iran, Islamic Republic of
سمن ها پیمانکار نیستند/نگاه برخی مدیران استان به سمن ها آسیب زا است

جمعی از جوانان و فعالان فرهنگی ،ورزشی ، اجتماعی و تشکل های غیر دولتی با استاندار کهگیلویه وبویراحمد دیدار و گفت و گو کردند.
به گزارش کبنا نیوز ؛نماینده اسبق مجلس جوانان ایران گفت: سازمان های مردم نهاد در یک جامعه قوی نقش مهم ومحوری دارند.
هاشم قاسمی موردراز در نشست جوانان با استاندار کهگیلویه وبویراحمد اظهار کرد: اگر NGO ها یا سمن ها با توجه به ظرفیت های موجود خواهان یک جامعه قوی باشند باید به حقوق شهروندی آگاه باشد و مسئولیت پذیر باشد.
قاسمی افزود: شاید شما دولتی ها صنعت گاز و نفت و حتی صنعت گردشگری را سرمایه مهم جامعه بدانید اما ما NGO ها می گویم که سرمایه اجتماعی از صنعت نفت و گاز و گردشگری ارزشمند تر است.
این فعال فرهنگی و اجتماعی ابراز داشت: ارتباطات مشارکت و اطلاعات از شاخصه ها مهم سرمایه های اجتماعی است که این موارد در و جود سازمانهای مردم نهاد یافت می شود.
وی خطاب به استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت :دولتی ها چرا از ظرفیت های NGO ها در برنامه های خود استفاده نمی کنند؟ چرا برخی و حتی اکثر سازمانها ی مردم نهاد فعال نیستند؟ چرا بعد از 5 سال از فعالیت دولت تدبیر و امید صدای NGOها به صورت سینوسی شنیده می شود؟چرا فعالیت و حرکت تشکل های فرهنگی ما به صورت لاک پشتی است؟
نماینده تشکلهای غیر دولتی جوانان استان کهگیلویه وبویر احمد در این نشست اظهار داشت: برخی دستگاههای صادر کننده فعالیت تشکل ها را در سردرگمی نگه داشته است و برخی دستگاههای صادر کننده مجوز هنوز متوجه و نحوه فعالیت تشکل ها نیستند و حاضر نیستند غیر دولتی بودن و غیر سیاسی بودن و غیر انتفاعی بودن تشکل ها را درک کنند.
وی گفت : به همین دلایل است که اکثر تشکل ها غیر فعال هستند و در اجرای مرام نامه و اهداف تشکل خود بی انگیزه شدند.
قاسمی با بیان اینکه تشکل ها یا NGOها میدانی برای کشف سرمایه های اجتماعی است افزود: سازمانهای مردم نهاد تا زمانیکه به صورت خودجوش عمل نکنند نمی توان نسبت خیرخواهانه را به آنها نسبت داد.
وی ابراز داشت: از آسیب های بزرگ تشکلهای غیردولتی این است که برای اجرای اهداف و برنامه های خود از طریق دستگاههای دولتی تامین اعتبر می شود.
نماینده جوانان خطاب به استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: توجه و نگاه حاکمیتی برخی از مدیران استان آسیب زا است.
قاسمی با بیان اینکه برخی از مدیران نگاه و تفکرشان به حوزه مشارکت نگاهی رفاقتی نیست بلکه نگاهی رقابتی است،افزود: از سیاست ها و برنامه ها و شعار اصلی تشکل های غیر دولتی مشارکت است چرا که مشارکت رکن اصلی توسعه و تحول در جامعه است.
وی با اشاره به اینکه استقلال طلبی تشکل ها یا سازمانهای مردم نهاد به معنای دولت ستیزی نیست ابراز داشت:
از قوانین و مرام نامه موجود در اهداف تشکل ها با اساسنامه تدوین شده خود غیردولتی بودن و غیرسیاسی بودن است که نشان از استقلال طلبی آنهاست.
قاسمی تاکید کرد: اگر تشکلی بخواهد برنامه های فرهنگی و اجتماعی خود را سیاسی جلوه دهد چنین حرکتی خود یک آسیب است و از طرفی غیردولتی بودن و استقلال طلبی آنها نباید منجر به دولت ستیزی یا دولت گریزی سازمان شود .
نماینده تشکلهای غیر دولتی جوانان استان کهگیلویه وبویر احمداذعان داشت: سازمانهای مردم نهاد باید به عنوان بازوی توانمند دولت و پل ارتباطی بین مردم و دولت باشد و سازمانهای مردم نهاد در همراهی و همکاری با دولت می تواند دولت ساز باشد.
این فعال فرهنگی و اجتماعی در نشست جوانان با استاندار اظهار کرد: اگرچه تشکلهایی هم هستند که با دستگاههای دولتی در جهت پیشبرد اهدافشان تعامل خوبی دارند اما هستند کسانیکه انگ دولتی بودن به آنها می زنند ولی تشکلهای غیر دولتی استقلال خود را حفظ کرده و بهترین واسطه و پل ارتباطی بین مردم و دولت است .
وی در ادامه سخنان خود به استاندار تاکید کرد:آموزش باید در سرلوحه کاری دولتی ها و سازمانهای مردم نهاد باشد که آموزش تاثیر بسزایی در پیشبرد فعالیت ها و توانمند سازی سازمانهای مردم نهاد دارد.
قاسمی با اشاره به معنای خاص جامعه مدنی ،مشارکت اجتماعی ،سرمایه اجتماعی و توسعه پایدار ابراز داشت : متاسفانه دولتی ها زیر ساخت ها را نه در بحث آموزش و نه در بحث مشارکت های اجتماعی نساخته اند و این معظل بزرگی برای دولتی هاست.
وی در ادامه خطاب به استاندار کهگیلویه وبویراحمد اذعان داشت : برخی مدیران حضرتعالی کارشان و پروژه شان که با سمن ها اجرا و تمام می شود تشکل های غیر دولتی را طرد می کنند.
نماینده جوانان در این نشست به استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: پیشنهاد داده می شود که از مدیران خود بخواهید مشاوران جوان خود را در بخش های مختلف دستگاههای اداری و دولتی در حوزه های فرهنگی، گردشگری، زیست محیطی، بشر دوستانه، علمی و آموزشی و ...صادر گردد تا هم مدیران دستگاههای دولتی تشکل های غیر دولتی را بهتر بشناسند و هم روند برنامه های تشکل ها مظلوب تر اجرا گردد.

واگذاری برنامه های اجرایی دولتی ها به غیر دولتی ها ضروریست
قاسمی واگذاری برنامه های اجرایی دولتی ها به غیر دولتی ها را ضروری دانست و افزود: دولتی ها برنامه های اجرایی خود را به دوش جوانان بگذارند و اطمینان این را داریم که ما جوانان میتوانیم بار سنگین دولت را به دوش گرفته تا بار دولت سبک تر شود و جامعه به سوی جامعه آرمانی هدایت گردد .
وی ادامه داد: ما تشکل های غیر دولتی برگزاری برنامه ها را حق آب و گل برای دولتی ها نمی دانیم.
قرار نیست که اگر بودجه و اعتبار هنگفتی برای یک برنامه فرهنگی و آموزشی و اجتماعی باشد دستگاه دولتی مدعی شود که خود اجرا کننده برنامه باشد و به تشکل ها واگذار نکند.

سمن ها پیمانکار نیستند
نماینده اسبق مجلس جوانان ایران ابراز داشت: دستگاههای دولتی خیال می کنند که تشکل های غیر دولتی پیمانکاراند .نه خیر ؛ ما تشکلهای غیر دولتی تسهیل گریم و تصمیم ساز .
وی افزود: برخی مدیران خیال می کنند که ما ابزاری هستیم در دست دولتی ها . نه خیر؛ ما تشکل های غیر دولتی مشاور خوبی برای دولتی ها و حتی تسهیل گر خوبی هستیم .
قاسمی خاطر نشان کرد : ادغام جوانان با ورزش اشتباه بزرگ دولتی ها بود که امیدواریم به روال قبل برگردد چرا که حق و مطالبه جوانان از زمان ادغام نادیده گرفته شده است.
گفتنی است؛ در این دیدار نظری معاون سیاسی امنیتی استاندار بهمراه مدیر کل ورزش و جوانان استان، شاکری معاونت امور جوانان حضور داشتند و فرشاد نگین تاجی،سید یاسر موسوی ، هاشم قاسمی، سامان پاکباز ، زابلی و یکی دو نفر دیگر به نمایندگی از حوزه های مختلف ایراد سخنرانی کردند.
آیا ماسک و ترامپ با یکدیگر اختلاف پیدا خواهند کرد؟

آیا ماسک و ترامپ با یکدیگر اختلاف پیدا خواهند کرد؟

رابطه میان ایلان ماسک و دونالد ترامپ نمونه‌ای از هم‌پوشانی ثروت و قدرت در سیاست آمریکا ...
ماموریت سخت آقای دبیرکل؛ گروسی در تهران به دنبال چیست؟

ماموریت سخت آقای دبیرکل؛ گروسی در تهران به دنبال چیست؟

«رافائل گروسی مدتی قبل در مصاحبه با خبرگزاری آسوشیتدپرس به صراحت این نکته را مطرح کرد ...
خشونت خانگی؛ باید سکوت زنان شکسته شود

خشونت خانگی؛ باید سکوت زنان شکسته شود

خشونت علیه زنان مشکلی عمومی و فراگیر است. سکوت زنان و بردباری آنها در برابر خشونت نه ...
1