تاریخ انتشار
شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۱۴
کد مطلب : ۴۹۱۳۹۰
ظهر امروز انجام گرفت

فیلم و تصاویر | بازدید نماینده ولی فقیه از کارخانه آرد، نشاسته و گلوکز یاسوج / حرف‌های بی‌پرده آیت‌الله حسینی؛ این چه شکل مدیریت است

۵
۳
فیلم و تصاویر | بازدید نماینده ولی فقیه از کارخانه آرد، نشاسته و گلوکز یاسوج / حرف‌های بی‌پرده آیت‌الله حسینی؛ این چه شکل مدیریت است
کبنا ؛
در سفر دولت سیزدهم به کهگیلویه و بویراحمد یکی از مصوبات مهم استان احیای کارخانه آرد، نشاسته و گلوکز بود، کارخانه‌ای با ارزش ریالی هزار میلیارد تومانی که حرف و حدیث‌های زیادی برای فروش آن‌زده می‌شد، اما با توجه به تشدید بیکاری و خواسته‌های مردمی، شهید رئیسی دستور احیای آن را صادر کرد و موجی از خوشحالی و شادی برای مردم ایجاد شد. حالا، بیش از یک سال از زمان صدور این مصوبه گذشته و هنوز خبری از کار و احیای کارخانه نیست. در مصوبات سفر ریاست جمهوری ۲۳۰ میلیارد تومان اعتبار (میزان ۱۲۰ میلیارد تومان سهم سازمان اقتصادی کوثر، ۵۰ میلیارد تومان سازمان برنامه و بودجه و ۵۰ میلیارد تومان سهم وزارت نفت) برای این کارخانه مصوب شد، اما هنوز عزم جزمی برای احیای آن وجود ندارد.
به گزارش کبنا نیوز، ظهر امروز (شنبه 14 مهرماه 1403) حضرت آیت‌الله سید نصیر حسینی نماینده ولی فقیه استان کهگیلویه و بویراحمد با همراهی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت و جمعی از مسئولان از کارخانه آرد، نشاسته و گلوکز یاسوج، بازدید کرد. آیت الله سید نصیر حسینی در این بازدید گفت: باید تأثیر سفر ریاست جمهوری را می‌دیدیم، ولی به وعده‌ها هنوز عمل نشده است.
آیت الله سید نصیر حسینی گفت: خیلی عجیب است که هر بار عده‌ای می‌خواهند این کارخانه را زیان ده محسوب کنند و آن را بفروشند، بار‌ها نشست داشتیم، برخورد کردیم، سفارش و توصیه کردیم، دستور پیگیری دادیم.
  
وی بیان کرد: ما تجربه شیرینی از فروش کارخانه‌های دولتی نداریم، اگر قرار بود اتفاق خوبی بیفتد، در آن تجربه اتفاق می‌افتاد. در جریان کارخانه قند اشتغال از بین رفت و تولید از بین رفت و کارخانه منهدم و متلاشی شد، با زحمت‌های زیادی کارخانه دوباره احیا شد. با این کارخانه هم می‌خواستند همین کار را بکنند و جلوی آن را گرفتیم.
وی گفت: برای این کارخانه اعتبار درنظر بگیرید و مسئولان پیگیر باشند که اعتبار مصوب این کارخانه بیاید. این خلاف مدیریت صحیح است، این چه شکل مدیریتی است، این همه بیکار داریم و این همه سرمایه هم در کنار ما است. اولویت اشتغال است، خانواده‌هایی که امروز با مشکل کار مواجه هستند و نگران زندگی زن و فرزندشان هستند، اینهمه تحت فشار هستیم. این پول که ارث پدر ما و شما نیست، پول را بدهید تا کارخانه احیا شود، این فرزندان بیایند و کار کنند. هزار میلیارد که نیست، ۱۲۰ میلیارد تومان است.
آیت‌الله حسینی بیان کرد: کارخانه‌ای که ارزش هزار میلیاردی دارد و با احیای آن بیش از ۱۰۰ تا ۲۰۰ نفر مشغول به کار می‌شوند و برای استان سودآوری دارد، اگر کاری برای آن انجام نشود از بی‌عرضگی مسئولان است.
مدیرعامل کارخانه آرد یاسوج گفت: مصوبه سفر رئیس جمهور برای این کارخانه ۲۳۰ میلیارد تومان اعتبار است، که میزان ۱۲۰ میلیارد تومان سهم سازمان اقتصادی کوثر، ۵۰ میلیارد تومان سازمان برنامه و بودجه و ۶۰ میلیارد تومان سهم وزارت نفت است.
حسینیان بیان کرد: چندین بار از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی پیگیری کردیم ولی همکاری نکردند، اگر ۲۳۰ میلیارد تومان در اختیار کارخانه قرار می‌گیرد و احیا می‌شد، ۵ خط ویژه راه‌اندازی می‌شد و ماهانه ۵۰ میلیارد تومان سودآوری برای استان داشت.
نام شما

آدرس ايميل شما

نیلا
Iran, Islamic Republic of
مگه نماینده ولی فقیه ما ایت اله ملک‌حسینی نیستن؟
Iran, Islamic Republic of
نظراتی که باب میلت نیست انعکاس نمی‌دهی
روشهای که میگیری خرج دارو و درمان شود کمایی
عمویی
100ملیارد کمک بلاعوض به هر کارخانه جدید الاحداثی بدهید بیشتر از این اشتغال زایی دارد
اصرار بیهوده ایست در احیاء این کارخانه
تولید این کارخانه دیگه مقرون به صرفه نیست
Cherva
Iran, Islamic Republic of
مشکل اصلی کارخانه آرد، نشاسته و گلوکز یاسوج، عدم تخصیص و پیگیری اعتبارات مصوب شده در سفر ریاست جمهوری است. این موضوع منجر به تعلل در احیای کارخانه شده است. راه حل این مشکل شامل چند اقدام کلیدی می‌شود:

1. پیگیری جدی مسئولان استانی: مسئولان استانی باید به‌صورت جدی و مداوم از سازمان‌های مربوطه، مانند سازمان اقتصادی کوثر، سازمان برنامه و بودجه، و وزارت نفت، برای تخصیص اعتبارات پیگیری کنند. عدم همکاری این سازمان‌ها باید به‌طور رسمی و از طریق رسانه‌ها و دستگاه‌های نظارتی پیگیری شود.
2. فشار از سمت نمایندگان و رسانه‌ها: نماینده ولی فقیه استان و سایر مسئولان می‌توانند از طریق رسانه‌ها و گفتگو با نمایندگان مجلس، فشار بیشتری برای تحقق وعده‌ها و تخصیص بودجه ایجاد کنند. رسانه‌ها نقش مهمی در نظارت عمومی و اطلاع‌رسانی درباره تعلل مسئولان دارند.
3. شفافیت در مدیریت کارخانه: برای جلوگیری از تکرار اشتباهات مشابه در گذشته (مانند تعطیلی و نابودی کارخانه قند)، باید نظارت دقیقی بر نحوه مصرف اعتبارات و مدیریت کارخانه وجود داشته باشد. این شامل ارائه گزارش‌های دوره‌ای از پیشرفت احیای کارخانه به مردم و مسئولان بالادستی است.
4. همکاری بخش خصوصی: اگر منابع دولتی به موقع تخصیص داده نمی‌شوند، می‌توان از ظرفیت بخش خصوصی یا مشارکت عمومی-خصوصی برای احیای کارخانه استفاده کرد، البته با رعایت ضوابط و قوانین شفاف برای جلوگیری از فروش کارخانه به قیمت زیان‌آور.

با اجرای این راهکارها، می‌توان امید داشت که کارخانه احیا شود و فرصت‌های شغلی و اقتصادی وعده داده شده به استان برگردد.
India
بله بله درست میفرمایی
جلوی ایده‌ی خطرناک ضدملی و مروج حکومت آبی ملوک‌الطوایفی در احداث سد ماندگان را بگیرید

جلوی ایده‌ی خطرناک ضدملی و مروج حکومت آبی ملوک‌الطوایفی در احداث سد ماندگان را بگیرید

مهدی میرزایی - کارشناس آب و توسعه - در یادداشتی در روزنامه همدلی نوشت: برخی از تصمیمات ...
خروج از قبیله مغضوبان؛ حضور لاریجانی در صداوسیما چه معنایی دارد؟

خروج از قبیله مغضوبان؛ حضور لاریجانی در صداوسیما چه معنایی دارد؟

«سیمای لاریجانی خود را همچون کیهان شریعتمداری، نه رسانه‌ای پایبند به خواست‌ها و مطالبات ...
خشکسالی دشت‌های کهگیلویه وبویراحمد را می‌بلعد

خشکسالی دشت‌های کهگیلویه وبویراحمد را می‌بلعد

 کاهش نزولات آسمانی و برداشت بی‌رویه از سفره‌های آب زیرزمینی، زنگ خطر وقوع بحران در دشت‌های ...
فایل های مرتبط
1