تاریخ انتشار
دوشنبه ۷ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۲۵
کد مطلب : ۴۵۴۹۳۴
یادداشت|

دو مدیر موفق، دو جوان انقلابی

سروش درست
۱۳
۰
دو مدیر موفق، دو جوان انقلابی
کبنا ؛شرف المکان بالمکین= ارزش هر جایگاهی، بسته به انسانی ست که بر آن جایگاه، تکیه می‌زند.
استان کهگیلویه و بویراحمد، نیازمند توسعه‌ی پایدار، متخصصان متعهد، کارِ انقلابی، مدیران ارزشمند و انقلابی ست. مدیرانی که در پویایی و پایایی استان، به اصطلاح امروزی ها، با تمام جودِ وجود، پای کار باشند. مدیرانی متخصص که فارغ از حزب، جناح، عشیره، ایل و طیف و طایفه، از قبیله‌ی عشق باشند و عاشق خدمتگزاری! خبره، کارشناس و کاربلد باشند! قلب‌شان برای توسعه استان تُند بِتَپد و نبض شان، برای توسعه نیافتگی کهگیلویه و بویراحمد، کُند بزند.  
با سیری در سابقه‌ی فعالیتی مدیران این سامان از ایران اسلامی، دو جوان انقلابی گشاده رو و پر انرژی، آستین همّت گره زده و چه بسا، ازین به بعد، بیش‌تر دیده و شنیده شوند.  
 دو جوان بومی، برازنده و ارزنده‌ای که بر کار سخت، خدمت به مردم و مسئولیت‌شناسی لبخند می‌زنند:
 مدیر کل نوسازی مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد- جناب مهندس سید رضا حسینی نیک- و مدیر کل بنیاد برکت (ستاد اجرایی فرمان امام) در استان - جناب دکتر شایان نادری- دو جوان پویا و جویای نام و نشان انقلابی اند! دو جوان هدفمند که با نیک اندیشی و ارایه برنامه‌های مختلف، در راستای هم افزایی در سال جاری، تعداد ۶۸ پروژه ساخت مدرسه در کهگیلویه و بویراحمد را یا به بهره برداری رسانده، یا در حال ساخت و یا در دو - سه ماه آتی به فرجام می‌رسانند. این تنها بخشی از خدمات مشترک این مدیران دلسوز و مشتاق توسعه استان است.
با یک دست، آوایی به گوش نمی‌رسد. آوای دلنشین حرکت در جهت توسعه یافتگی، نیازمند دستان مهربان، همدلی مردمان و بالطبع تشریک مساعی مدیران استان و دوایر دولتی و بخش خصوصی است. مدیران جوان این دو نهاد، در حیطه‌ی وظایف خویش، برنامه‌های مدونی در جهت توسعه‌ی این دیار توسعه نیافته دارند. قطعاً، نیک اندیشان، خیّران، آموزش و پرورش، اهالی رسانه، اهل قلم، صاحبان اندیشه، اهالی دانشگاه، بخش خصوصی و سایر نهادهای فرهنگ ساز استان نیز، در رسیدن به نرخ مطلوب توسعه در سرانه فضای آموزشی، همراه و همگام با آنان خواهند بود.
بدیهی ست که در دنیای کنونی، پیش نیاز بنیادین در تحقق «توسعه‌ی پایدار»، دستیابی به «توسعه علمی» است. اگر امروزه برخی از جوامع را توسعه یافته می‌یابیم و دیگر جوامع را در حال توسعه یا توسعه نیافته می‌دانیم، مهم‌ترین دلیل آن، توجه یا بی‌توجهی آن جوامع به مقوله‌ی خطیری به نام آموزش و پرورش و وجود یا نبود بسترهای مناسب در دو حوزه سخت افزاری و نرم افزاری، در آن است.
بی‌شک، در این راستا آموزش و پرورش پویا و پایا تنها مسیر سخت، لکن سبزی ست که جامعه را در بدایت امر به مقصد اول، یعنی توسعه علمی و در نهایت، به مقصد غایی، یعنی توسعه پایدار می‌رساند. برای ایجاد و توسعه آموزش و پرورش پویا و پایا، بی‌تردید ساخت مدرسه» به عنوان یکی از ارکان اساسی در فرآیند تعلیم و تربیت، نیازی بی‌بدیل است؛ نیازی که بنا بر تجربه بشری، ثابت شده که برآوردن کامل آن از توان دولت‌ها خارج است!  
در این مرحله، مشارکت مردمی، منجیانه نقش آفرین می‌شود و مشفقانه به مدد دولت‌ها می‌آید. به یقین در این میان، «مدرسه سازی»،  عالی ترین جلوه‌ی مشارکت مردمی و «مدرسه سازان»، متعالی ترین جلوه گران در تحقق بهینه‌ی این مشارکت رهایی بخش هستند.
جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک نظام مردم سالار دینی، سال هاست از نعمتِ خیران مدرسه‌ساز منعم و متنعم است:
اگر نیم نگاهی به کارنامه پربرگ و پربارِ خیّران خیراندیشِ خدوم مدرسه ساز بیاندازیم، متوجه ابعاد عظیم خدمات جاودان آنان و فرهنگ‌سازی در این عرصه‌ی پر اهمیت، خواهیم شد.
جِدّ و جهد در احداث و ساخت مدرسه و هزاران هزار کلاس درس، با سبک و سیاق نوین در استان، فقط بخشی از میراث ماندگار این خیلِ خوبان خداست که چون صدقه‌ی جاریه ای، جریان تعلیم و تربیت را پویاتر و پایاتر می‌کند.  
عاشقم بر لطف و بر قهرش بجد!
اندکی تأمل و تعمّق فزون‌تر در ماهیت کار نیک این ساختارها، پدیدارها و نیز این دو فرزند انقلابی استان، ما را به این نکته‌ی بسیار مهم رهنمون می‌سازد که اساساً «مدرسه سازی»، به مانند سایر ساخت و سازهای خیّرانه، صرفاً ساختمان یک بنا و ساختمان نیست. مدرسه سازی، رویت روایت فرهنگ‌سازی و توسعه دانش در این استان است. کهگیلویه و بویراحمد، تشنه‌ی توسعه است و مدرسه سازی، سرچشمه‌ی آن!
 اهتمام مجدانه‌ی اداره کل نوسازی مدارس استان و بنیاد برکت در کهگیلویه و بویراحمد، در مقوله‌ی خطیر و پُر خاطره‌ی مدرسه سازی، بسترسازی در طریق تعالی بخش تعلیم و تربیت است. هر کسی که در این راستا قدم و قلمی بر می‌دارد، مجاهدت در راه خدا می‌کند. از این روست که این طیف از مدیران و هر خیٌر و نیک اندیشی در حوزه مدرسه‌سازی، در حقیقت، جاهدان عرصه‌ی فرهنگ آفرینی و مجاهدان آوردگاه فرداسازی هستند؛ همان انسان‌های گشاده رو، گشاده خو و گشاده دستی که با بذل ثروت خویش در امروز، بذر ثروت را در مٓزرع ذهن و ضمیر کودکان، نونهالان و جوانان این دیار برای ساخت فردا و فرداها، به نیک پنداری می‌کارند.  
 در استان توسعه نیافته کهگیلویه و بویراحمد- که متاسفانه در اغلب مولفه‌های توسعه از قافله‌ی توسعه جامانده است- بود و وجود فرزندان نیک اندیشی که در امور مدیریتی خویش، بخش عمده‌ای از برنامه‌هایشان را معطوف به ارتقا و اعتلای فرهنگ مدرسه‌سازی داشته و دارند؛ فرصت بسیار مغتنمی برای برداشتن گام‌های نخست در توسعه‌ی این خطه‌ی کهن و تاریخ ساز است. باید قدرشناسی بود و قدردان!
 تقدیر، تجلیل و تحسین از مساعی چنین مدیرانی، بر جامعه‌ی فرهیخته‌پرور کهگیلویه و بویراحمد، فرض است.  
از درگاه یکتای دادگستر، برای هر بانی بنای مهربانی» در هر کسوت، قبا و قامتی، آرزوی صحٌت، عزٌت و فتوٌت داریم و قطعاً، همٌت و حمیٌت والای این انسان‌های فرزانه، سپاس و پاس داشته می‌شود:
انسان‌هایی با خدمات ارزنده و پاینده در ایجاد زیرساخت‌های آموزش و پرورش، خادمان خطٌه‌ی خِرد و خردورزی‌اند و تمنٌای توفیق برای ایشان، کمترین پیشکش و هدیه‌ی ناقابل جامعه کهگیلویه و بویراحمد به آن‌هاست
در کنار فعالیت چنین مدیرانی، خیٌرین مدرسه ساز، معماران داستانِ دوستی، مهرآیینی، محبٌت و عطوفند! نیک اندیشانی که با درک نیکو از جایگاه نظام آموزش و پرورش- به عنوان بستر و هدف همواره‌ی توسعه- بر این باورند که که آینده سازان، استعدادها و سرمایه‌های اصلی و امیدآفرین کشورمان، نیازمند برخورداری از فضاهای استاندارد، مدارس مجهز، تکنولوژیک و متناسب با شرایط روز دنیا هستند. باید بر عصای چنین پیرانی تکیه زد تا در پیری به عصا نیاز نداشته باشیم. خیّرین و نیک اندیشانی که همآره از آنان می‌آموزیم و بایست بر دستان مهرآیین شان، بوسه زد: هر سخن از این خیرین و پیران، میکده‌ی تعلیم و تربیت را آباد می‌کند و مصداق آموزه‌ی زیبای سخن مولای متقیان، امام علی «علیه السلام» هستند:
خیرالکلام قَلَّ و دَلَّ
بهترین سخن ها، سخنی کوتاه و دلالت کننده است.  
و چه سخنی زیباتر از نوعدوستی و مهربانی! کمتر می‌گویند و بیشتر، عمل می‌کنند. اینان، بهترین مردمان جامعه هستند؛ و بهترین مردمان، سودمندترین آن‌ها به جامعه اند:
خیر الناس انفع الناس!
 در این فعالیت فرهنگی، این قلم و پایگاه تحلیلی - خبری کبنا نیوز با عرضِ خدا قوت به این دو مدیر جوان و تمامی فعالین حوزه مدرسه سازی، مهیّای مساعدت رسانه‌ای در توسعه مدرسه‌سازی در استان و حمایت از مدیران پویانگار، توسعه محور و پایانگر در کهگیلویه و بویراحمد است.  

الحمدلله اولا و آخرا
چهارم آذرگان ۱۴۰۱خ.
یاسوج پاییزی
سروش درست
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
حرف مفت
سی سخت
Iran, Islamic Republic of
جناب دکتر نادری مدیر کل ساعی و جهادی
تقدیرتان فرض است بر ما و تأسی من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق.
بسیار خرسندیم که بدور از پیرایش های مرسوم به معنای تام لغت، جهادی هستید و پاسخگو.
مدیر کلی را نه در درب بسته اتاق معنا نمودید و نه در شکاف ها و فواصل مرسوم کنونی بین مردم و مسئولین!
خدایتان سلامتی دهد و سرافرازی که از مایه های امیدمان هستید و تکیه گاهی در اشتغال و کارآفرینی.
Iran, Islamic Republic of
همه ش حرف مفت
مریم فهندژ
Iran, Islamic Republic of
سلام. اتفاقا کاکو هر کار خیر و مخصوصا مدرسه سازی تنها حرف ارزش دار برای این استان است. من از مخاطبان غیر بومی کبنا هستم. این مقاله را به دقت مطالعه کردم. باید به داشتن چنین جوانانی به خودتون ببافید. من چندتا از پزشکان بویراحمدی شیراز از نزدیک می شناسند واقعا باعث افتخار فارس و ایرانند. برای چنین جوانانی از ایران آرزوی موفقیت دارم.
اما شما که نوشتی حرف مفت، مطمئن هستم یک سطر را مطالعه نکردید آغا یا خانم محترم. ساخت حدود هفتاد مدرسه که هیچ، ساخت یک مدرسه هم برای استان زیبای شما قابل ارزش است .
با تشکر از استاد سروش که همیشه دغدغه مند فرهنگ هستند.
کریم
Iran, Islamic Republic of
نویسنده یه منفعتی ای وسط دارد
Iran, Islamic Republic of
خدایی چه بهت دادند که اینطوری پاچه خواری می کنی، مطمئنا یه نفعی تواین کارداری...
Iran, Islamic Republic of
ام...
کارمند نوسازی مدارس
Iran, Islamic Republic of
با سلام واقعا جای تاسف داره برای کبنا
حداقل کمی تحقیق کنید تا متوحه بشید که این مدارس همه نتیجه برنامه ریزی مدیر قبلی در نوسازی مدارس بود که الان داره نتیجه میده و تا اخر شهریور ماه ۱۴۰۱اقای حسینی هنوز اعتبارات و کارهایی را که مدیر قبلی از سازمان نوسازی کشور گرفته بود هزینه کرده و از مهرماه امسال اگه اقای حسینی تونست اعتباری مثل گذشته بیاره و برنامه ریزی کنه اونوقت بهش لقب مدیر جوان انقلابی بدید ای داد بیداد
United States
ضمن عرض سلام خدا قوت و خسته نباشید خدمت هر دو عزیز با توجه به اینکه شناختی از کار و عملکرد بنیاد برکت ندارم و با این مدیر عزیز هم هیچ آشنایی ندارم ولی از گوشه و کنار می شنوم که ظاهرا تصمیم نهایی وامهای بنیاد برکت با فرماندار هست و فرماندار هم به هرکس که طرفدار نماینده هست معرفی و وام می دهد و دخالتهای بیش از حد فرمانداران و لیدرها در این نام مقدس زیبنده نمی باشد و باعث بد بینی می شود در صورت توان و امکان مقداری از دخالت سیاسی کاری فرماندار در این خصوص جلوگیری شود تا کسانی که مستحقند بهره مند شوند با تشکر و آرزوی موفقیت بیشتر
آگاه
Iran, Islamic Republic of
ای کاش در مورد دیگر خصایل /مثل استخدامی های فامیلی و سفارش شده هم می گفتی که چند نفر را استخدام کردن یا جواب دهدی به ارباب رجوع و...بذار دهنم بسته باشه.کمایی جان بدون سانسور انتشار بده
دشتروم گنجه ای
Iran, Islamic Republic of
تا گروه وکیلی قدرت داشت مجیز گو و ستایش کننده ی گروه وکیلی بودی!!!!!

حالا هم تعریف مدیران دولت انقلابی رییسی می‌دهی

شما با کی هستید ؟?

با قدرت و موقعیت.‌....!؟!؟!؟!؟
چویل دنا
Iran, Islamic Republic of
آخه برادر ابن نادری کی پست داشته چکار کرده بابا جمع کن بساطط را پول میگیری تیتر میزنی
کارمند نوسازی مدارس
Iran, Islamic Republic of
فقط و فقط حرف
حاکمیت اجازه بدهد اصلاح‌طلبان وساطت کنند

حاکمیت اجازه بدهد اصلاح‌طلبان وساطت کنند

اصلاح‌طلبان چگونه می‌توانند در عبور کشور از شرایط کنونی نقش ایفا کنند؟ آیا حاکمیت چنین ...
شنیدن صدای مردم / اعتراضات کنونی ناشی از انباشت مشکلات، ناشی از عملکرد مدیران، دولتمردان و مسئولان کشور است

شنیدن صدای مردم / اعتراضات کنونی ناشی از انباشت مشکلات، ناشی از عملکرد مدیران، دولتمردان و مسئولان کشور است

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب در ارتباط با شرایط جامعه و علل آن اظهارداشت: اعتراضات کنونی ناشی ...
درخشش دو عضو هیئت علمی و دو دانش‌آموخته دانشگاه یاسوج در جمع «دانشمندان برتر دنیا»

درخشش دو عضو هیئت علمی و دو دانش‌آموخته دانشگاه یاسوج در جمع «دانشمندان برتر دنیا»

دو عضو هیات علمی و دو دانش آموخته دانشگاه یاسوج در سال ۲۰۲۲ میلادی در لیست یک درصد دانشمندان ...
1