تاریخ انتشار
چهارشنبه ۸ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۰۱
کد مطلب : ۲۷۱۰۲۵

پاسخ مدیرعامل آب به ابهام در خصوص مشکل بهداشتی تصفیه‌خانه / برگزاری کارگاه «کوفی‌نگاری در صنایع دستی» دنا /امحای ۶٫۵ تن مواد غذایی تاریخ‌مصرف گذشته در دوگنبدان

۱
۰
کبنا ؛خبرهای کهگیلویه و بویراحمد
کارگاه "کوفی‌نگاری در صنایع دستی" در شهرستان دنا برگزار می‌شود
رئیس فرهنگ و ارشاد شهرستان دنا گفت: نخستین کارگاه کاربردی هنر تاریخی «کوفی‌نگاری در آثار و صنایع دستی» در روستای گردش پذیر کریک برگزار می‌شود.
فرهاد ناصری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دنا و انجمن خوشنویسان این اداره اولین کارگاه کاربردی هنر تاریخی "کوفی نگاری در آثار و صنایع دستی" در روستای گردش‌پذیر کریک برگزار می‌شود.
وی هدف از برپایی این کارگاه یک روزه که با حضور اساتید برجسته کشوری و علاقه مندان و هنرآموزانی از استان‌های اصفهان و یزد و کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود عنوان کرد: در راستای منویات مقام معظم رهبری در خصوص سال اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال و برای هر چه بیشتر کاربردی کردن هنر در آثار و منسوجات، به‌ویژه به روز کردن آثار هنری و تولیدی و جهت رونق بخشیدن به اقتصاد هنرکارگاه آموزشی با حضور سرآمدان و اساتید و علاقه‌مندان این هنر اصیل تاریخی و ماندگار در روستای گردش پذیرکریک برگزار می‌شود.
رئیس فرهنگ و ارشاد شهرستان دنا ادامه داد: در این کارگاه اساتید به آموزش شکل جدیدی از هنر کاربردی و عملی در صنایع دستی بویژه گلیم و گچمه می‌پردازند.
ناصری با تاکید بر اینکه امیدواریم با تلاش و کوشش همگانی راه اشتغالزایی و مبارزه با بیکاری در جامعه فراهم شود ابراز کرد: استفاده از طرح‌های نو و خلاقانه در کنار اشکال سنتی و کهن سبب جذابیت بیش از پیش آثار هنری، ایجاد اشتغالزایی و تلفیق بیش از پیش هنر با صنعت و تئوری با عمل می‌شود.
این مسئول عنوان کرد: با همراهی دستگاه‌های فرهنگی بویژه میراث فرهنگی و گردشگری، آموزش و پروش و حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی شاهد رشد و رونق فضای هنری درآمدزا در سطح شهرستان دنا برای عرصه در بازار گردشگران و بازدید کنندگان از مناطق دیدنی شویم.
 
مدیران کهگیلویه و بویراحمد برای رونق اشتغال و تحقق حقوق شهروندی تلاش کنند
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: مدیران این استان برای اتمام طرح‌‌های نیمه ‌تمام عمرانی و اقتصادی، رونق اشتغال، تحقق حقوق شهروندی و افزایش سطح رضایتمندی مردم تلاش کنند.
سید موسی خادمی اظهار داشت: در دولت یازدهم ۲ هزار و ۹۹۰ طرح عمرانی و اقتصادی با سرمایه گذاری ۲۷ هزار میلیارد ریال در شهرستان‌های ۸گانه استان کهگیلویه و بویراحمد اجرایی شد.
وی از افتتاح و کلنگ‌زنی یک هزار و ۱۶۰ پروژه عمرانی و طرح اقتصادی به مناسبت هفته دولت در این استان خبر داد و افزود: از این تعداد د ۹۱۲ مورد طرح ‌ تولیدی اقتصادی و ۲۴۸ پروژه عمرانی است.
نماینده عالی دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: این پروژه و طرح‌ها در بخش‌های عمرانی، اقتصادی، فرهنگی، زیرساختی و خدمات با ۳ هزار و ۲۷۰ میلیارد ریال هزینه اجرایی شدند.
خادمی با اشاره به اینکه در هفته دولت امسال ۲۲۵ پروژه عمرانی افتتاح و عملیات اجرایی ۲۳ پروژه نیز آغاز شد، ادامه داد: برای پروژه عمرانی افتتاحی یک هزار و ۶۹۰ میلیارد ریال هزینه و برای کلنگ‌زنی‌ها نیز ۸۵۶ میلیارد ریال پیش بینی شده است.
وی بیان کرد: همچنین در این هفته ۹۱۲ طرح اقتصادی با اشتغالزایی بیش از ۲ هزار نفر افتتاح و کلنگ زنی شد که از این تعداد ۴ مورد کلنگ زنی و مابقی افتتاحی هستند.
 
بهره برداری از ۳ مرکز بهداشتی و درمانی در مناطق محروم کهگیلویه و بویراحمد
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۳ مرکز بهداشتی و درمانی روستایی در مناطق محروم استان آماده بهره‌برداری است.
رحیم استوار اظهار داشت: ۳ مرکز بهداشتی و درمانی روستایی پوله، سیلاب و کلوار و تمنک با زیربنایی ۱۲۰۰ متر مربع و اعتبار هزینه شده ۱۸ هزار میلیون ریال طی ۱۵ ماه احداث و آماده بهره‌برداری است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از افتتاح ۹ پروژه عمرانی در حوزه بهداشت و درمان همزمان با هفته دولت امسال خبر داد و افزود: این پروژه‌ها با اعتباری افزون بر ۲۶ هزار میلیون ریال افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
استوار ابراز کرد: ۵ خانه بهداشت و یک خانه پزشک با زیربنای ۶۰۰ متر مربع و اعتبار هزینه شده ۸ هزار میلیون ریال نیز در هفته دولت امسال افتتاح که به نوعی رضایتمندی مردم را به همراه داشته است.
وی افزود: این پروژه‌ها توسط معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد انجام و تحویل معاونت بهداشتی این دانشگاه و شبکه‌های تابعه می‌شود تا نسبت به تجهیز و راه اندازی آن‎ها اقدام کنند.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: از ابتدای طرح تحول سلامت تاکنون ۲۸۰ پروژه عمرانی در حوزه بهداشت و درمان این استان اجرایی شده که از این تعداد ۲۰۰ مورد افتتاح و ۸۰ پروژه دیگر نیز در دست اجرا است.
استوار تاکید کرد: تمامی پروژه‌های عمرانی حوزه بهداشت و درمان این استان فعال بوده و در زمینه تامین اعتبار آن‌ها هم اکنون هیچ گونه مشکلی وجود ندارد و امیدواریم در کمترین زمان ممکن افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار بگیرد.
بالا دست رودخانه بشار یاسوج هیچ گونه مشکل بهداشتی ندارد
مدیرعامل آب و فاضلاب شهری کهگیلویه و بویراحمد گفت: بالا دست رودخانه بشار یعنی مکان پیش بینی شده برای احداث تصفیه خانه آب شرب یاسوج هیچ مشکل بهداشتی ندارد.
سید علی لدنی‌نژاد اظهار داشت: در صورت وارد شدن پساب به منابع آب، آلودگی ایجاد می‌شود که محل احداث تصفیه خانه آب شرب یاسوج بالادست رودخانه بشار بوده و مشکلی آلودگی آب نداریم و البته امکان ورود پساب به پایین دست رودخانه بشار وجود دارد.
وی با بیان اینکه با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده تصفیه خانه آب یاسوج در بستر حریم رودخانه بشار احداث می‌شود، افزود: متولی حفظ حریم رودخانه‌ها وزارت نیرو و به نمایندگی از وزارت، شرکت آب منطقه‌ای در استان‌ها این مسئولیت را بر عهده دارد که با اقدامات انجام شده توسط این شرکت حریم رودخانه بشار رفع تصرف شد.
لدنی‌نژاد با تاکید بر اینکه تقویت فرهنگ زیست محیطی و حفظ منابع آب جزو اولویت‌های آبفای شهری کهگیلویه و بویراحمد است، ادامه داد: ۳ پروژه تصفیه خانه آب اضطراری یاسوج، تصفیه خانه فاضلاب سی سخت و آبرسانی به مادوان از جمله مصوبات سفر رئیس جمهوری به این استان بوده که ردیف مصوب بودجه‌ای ندارند.
مدیرعامل آب و فاضلاب شهری کهگیلویه و بویراحمد از راه اندازی آزمایش تخم انگل در آزمایشگاه مرکزی این شرکت خبر داد و گفت: با توجه به اینکه پساب خروجی تصفیه خانه فاضلاب شهر یاسوج وارد رودخانه بشار می‌شود و به دلیل ارتباط مستقیم روستائیان پائین دست با آب این رودخانه، شناسایی تخم انگل اهمیت فراونی دارد.
لدنی‌نژاد ابراز کرد: به همین منظور واحد بیولوژی آزمایشگاه مرکزی شرکت آب و فاضلاب استان مطالعاتی در این زمینه انجام که موفق به راه اندازی این آزمون بر روی پساب خروجی تصفیه خانه فاضلاب شهر یاسوج شده است.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون آزمایش شاسایی تخم انگل به صورت ماهانه در آزمایشگاه آبفای استان انجام می‌شود، اظهار داشت: در صورت بروز علائم و نشان‌های دال بر وجود این نوع انگل اقدامات پیشگیرانه در این زمینه اندیشیده می‌شود.
 
هفت سال حبس تعزیری برای شکار «بز کوهی» در کهگیلویه و بویراحمد
مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۲ شکارچی متخلف این استان به دلیل شکار یک رأس بز کوهی با صدور رأی قضایی به هفت سال حبس تعزیری، پرداخت ۳۶ میلیون ریال جزای نقدی و مصادره ۲ قبضه سلاح غیرمجاز به نفع دولت محکوم شدند.
 
سید اسدالله هاشمی اظهار داشت: اواخر سال ۱۳۹۴ مأموران یگان حفاظت اداره محیط زیست شهرستان کهگیلویه با ۲ شکارچی متخلف برخورد کردند.
وی افزود: مأموران لاشه یک رأس بز کوهی را به همراه یک قبضه اسلحه «سیمینوف» و یک قبضه اسلحه «کلاشینکف» غیرمجاز از این ۲ شکارچی متخلف کشف و ضبط کردند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: ۲ شکارچی متخلف دستگیر شده به همراه آلات جرم مکشوفه به مراجع قضایی معرفی شدند.
هاشمی عنوان کرد: برای هر کدام از این ۲ شکارچی متخلف به نسبت مباشرت در ارتکاب جرم رأیی توسط دستگاه قضایی صادر و هر ۲ اسلحه غیرمجاز مکشوفه نیز به نفع دولت مصادره شد.
وی ابراز داشت: متهم ردیف اول به جرم حمل سلاح غیرمجاز سیمینوف و مباشرت در شکار یک رأس بز کوهی به ۲ سال حبس تعزیری و ۱۸ میلیون ریال جزای نقدی و متهم ردیف دوم نیز به جرم حمل سلاح غیرمجاز کلاشینکف و مباشرت در شکار یک رأس بز کوهی به پنج سال حبس تعزیری و ۱۸ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.
اواخر مرداد سال جاری نیز یک شکارچی متخلف کبک به نگارش یک مقاله علمی در مدت ۶ ماه با موضوع «بررسی اقدام متقن در حمایت از پرندگان زیست بوم زاگرس» محکوم شده بود.
 

پروژه‌های برق شهرستان لنده افتتاح و کلنگ‌زنی شد+ تصاویر
به مناسبت هفته دولت و با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری و مدیرعامل شرکت برق استان کهگیلویه و بویراحمد و مسؤولان شهرستان لنده فاز اول و دوم دو مداره کردن برق شهرستان لنده افتتاح و فاز ۳، ۴و ۵ این پروژه کلنگ‌زنی شد.


 داوود رهزادی در آئین افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌ دو مداره کردن برق شهرستان لنده با تبریک هفته دولت اظهار داشت: در راستای توسعه همه‌جانبه شهرستان لنده لازم بود برق این شهرستان توسعه و زیرساخت‌های ارتقاء آن تأمین گردد.

‌وی افزود: توسعه اقتصادی، فرهنگی ، اجتماعی و ... و اجرای طرح‌های اقتصادی و صنعتی نیازمند تأمین برق  و استفاده از این خدمت بوده که توسعه آن در دستورکار شرکت برق استان قرار گرفته است.

‌مدیر عامل شرکت برق استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: با حمایت شرکت توانیر و در مدت زمان کمتر از ۳۰ ماه این پروژه طراحی اجرا و فازهای اول و دوم آن افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

‌رهزاری پروژه دومداره کردن برق شهرستان لنده را عاملی در جهت توسعه همه‌جانبه این شهرستان دانست و یادآور شد: فاز اول و دوم پروژه با اعتباری بالغ بر ۸ میلیارد ریال با موفقیت به پایان رسید و امروز فازهای سوم و چهارم و پنجم با اعتباری بالغ بر ۱۲ میلیارد ریال کلنگ‌زنی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: تلاش و همت مردم و مسؤولان شهرستان لنده در راستای حل معارضات اجتماعی و و پیگیری مستمر آنها مسؤولان امر را مصمم‌تر از گذشته برای اجرای این پروژه کرده است.

‌مدیرعامل شرکت برق کهگیلویه و بویراحمد در ادامه به خاموشی ۹ ساعته برق در شهرستان لنده اشاره و گفت: با توجه به خاموشی‌های اخیر از همه مردم شریف شهرستان لنده عذرخواهی می‌کنیم و امیدواریم در آینده چنین مشکلی به وجود نیاید.

‌رهزادی ادامه داد: بحث ایستگاه تقویت فضار برق شهرستان لنده با جدیت در حال پیگیری است و امیدواریم در آینده نزدیک شاهد کلنگ‌زنی ، راه‌اندازی و افتتاح آن در این شهرستان باشیم.








درآمد ۸۹۰ میلیارد ریالی کشاورزان کهگیلویه و بویراحمدی از فروش گندم
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی کهگیلویه و بویراحمد گفت: بهره برداران این استان امسال ۸۹۰ میلیارد ریال از فروش گندم به دولت درآمد کسب کردند که ۷۱۰ میلیارد ریال آن تاکنون به آنان پرداخت شده است.
 
سید علی صادق فروزنده اظهار داشت: بهره برداران گندم کار این استان ۱۸۰ میلیارد ریال دیگر مطالبات دارند که به‌زودی طبق جدول خرید پرداخت می‌شود.
وی تصریح کرد: امسال بیش از ۶۷ تن گندم از کشاورزان مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد خریداری شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش نشان می‌دهد.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: کار خرید گندم تقریباً در تمام مناطق این استان تمام شده و تنها یک مرکز خرید در شهرستان بویراحمد دایر است.
وی ابراز داشت: تاکنون ۴۰ هزار تن از گندم خریداری شده در سیلوها ذخیره سازی شده که به دلیل کمبود سیلوها ۱۵ هزار تن به تهران برای ذخیره سازی منتقل شده است.
فروزنده با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصدی سیلوی ۳۰ هزار تنی ذخیره گندم شهرستان گچساران ابراز امیدواری کرد تا سال آینده این سیلو به بهره برداری برسد تا استان از صدور گندم به استان‌های دیگر برای ذخیره سازی بی‌نیاز شود.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی کهگیلویه و بویراحمد گفت که خرید گندم در ۱۷ مرکز خرید مناطق گرمسیری و سردسیری انجام شد.
وی گفت: قیمت هر کیلوگرم گندم سیلویی ۱۳ هزار ریال و دروم ۱۳ هزار و ۳۰۰ ریال است.
فروزنده با یادآوری خشکسالی و کم بارشی امسال و افزایش یک هزار تنی خرید گندم اظهار داشت: افزایش سطح زیر کشت و نظارت‌های دقیق کارشناسی از عوامل افزایش تولید این محصول استراتژیک در این استان است.
 
نصب ۱۷ دوربین هوشمند ثبت تخلف در جاده‌های کهگیلویه و بویراحمد
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۷ دوربین هوشمند ثبت تخلف هوشمند امسال در جاده‌های مواصلاتی این استان نصب شد.
 
علی خوان پایه  افزود: پیش از این چهار دوربین ثبت تخلف در محورهای شریانی کهگیلویه و بویراحمد وجود داشت.
وی همچنین از نصب ۱۰ دوربین نظارت تصویری برای کاهش گره‌های ترافیکی در جاده‌های درون شهری مهم این استان از ساله گذشته تاکنون خبر داد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: از هفته گذشته تاکنون ۲۴ دستگاه تردد شمار در ۱۲ محور جاده‌ای مهم نصب شده است.
خوان پایه تصریح کرد: بهره گیری از زیرساخت‌های حمل و نقل هوشمند از راهبردهای دولت برای کاهش خسارت‌های جانی و مالی سوانح جاده است.
وی تصریح کرد: ایمن سازی ۱۲۰ کیلومتر نقاط پرتگاهی و ایمن سازی ۲۳ نقطه حادثه خیز از دیگر خدمات حوزه راهداری کهگیلویه و بویراحمد از سال گذشته تاکنون بوده است.
 
برگی از برجام/ رشد هفت برابری گردشگران خارجی در کهگیلویه و بویراحمد
کارشناسان معتقدند که میان همه نتایج مثبت کوچک و بزرگ دوران پسابرجام از یکی از برجسته‌ترین آثار آن یعنی عبور از ایران هراسی و رونق و توسعه گردشگری نباید غافل شد.
 
برجام سبب شد عده‌ای از علاقه مندان به تاریخ و تمدن مشرق زمین که معمولأ برای دیدن آثار تاریخی به کشورهای شرقی سفر می‌کنند، ایران را که دارای قدمت و پیشینه بسیار قوی تاریخی و تمدنی کهن است را در برنامه سفر خود بگذارند.
انتظار دوستداران سفر به سرزمین کهن ایران پس از چند سال وقفه و انزوا پایان یافت و در سال‌های اخیر با ارائه تصویر واقعی از فرهنگ و تمدن این سرزمین موجی از تحول و امید و نشاط دوباره در این حوزه ایجاد شده است.
برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) بین ایران و کشورهای عضو گروه ۱+۵ شامل آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه، چین و آلمان در ۲۳ تیر سال ۱۳۹۴ و پس از ۲۰ ماه مذاکره‌های فشرده به امضا رسید.
در حال حاضر بسیاری از کشورهای منطقه خاورمیانه درگیر جنگ و تنش‌های داخلی هستند و همین موضوع به‌ خودی ‌خود توجه گردشگران خارجی را به سمت ایران معطوف کرده است.
همچنین بسیاری از گردشگران خارجی به دلیل شرایط خاصی که هم ‌اکنون کشور ترکیه به خاطر بمب گذاری‌های تروریستی با آن مواجه شده، علاقه زیادی برای سفر به ایران از خود نشان داده‌اند.
ایران که دارای یکی از تمدن‌های قدیمی جهان است و دارای آثار بیشمار تاریخی، طبیعی و تفریحی است، گردشگری می‌تواند یکی از منابع اصلی درآمد زایی و رونق و حتی به عنوان رقیب نفت باشد.
** ایران پس از برجام در کانون توجه جهان قرار گرفت
یک گردشگر خارجی اهل کشور سوئیس در تفرجگاه کوه گل سی سخت به خبرنگار ایرنا گفت: ایران کشوری متمدن بوده و آثار تاریخی آن نیز قدمت و صلابتش را بیش از پیش آشکار می‌کنند.
الیزابت اظهار داشت: با توجه به توافق برجام امکان رفت و آمد گردشگران خارجی به ایران بسیار راحت‌تر شده است.
وی افزود: رئیس جمهوری ایران و وزیر امور خارجه این کشور به عنوان ۲ چهره صلح طلب در سطح بین المللی شناخته شده‌اند.
الیزابت بیان کرد: هر چند که کهگیلویه و بویراحمد دارای مکان‌های زیادی برای بازدید است اما کمبودهایی از جمله نبود مترجم، وسیله حمل و نقل و راهنما مواردی هستند که مرا از لذت تماشای برخی مکان‌ها محروم کرد.
** رشد هفت برابری ورود گردشگران خارجی
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: شمار گردشگران خارجی این استان در دولت یازدهم حدود هفت برابر افزایش یافته است.
محمود باقری اظهار داشت: شمار گردشگران داخلی در این مدت و ظرف سه سال گذشته تاکنون نیز حدود ۱۵ درصد رشد داشته است.
وی تعداد گردشگران خارجی اسکان یافته در مناطق بکر و گردشگری استان در سال ۹۵ را حدود ۲ هزار و ۱۵۰ نفر دانست و افزود: شمار گردشگران داخلی نیز در این مدت ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر بود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: ظرف پنج ماه گذشته نیز شمار گردشگران خارجی در استان با بیش از ۶۰ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال ۹۵ افزون بر یکهزار و ۲۰۰ نفر بوده است.
باقری با بیان اینکه امکانات و زیرساخت‌ها جوابگوی نیاز خیل عظیم گردشگران نیست، تصریح کرد: اینک هشت هتل ۲ ستاره، ۲ هتل چهارستاره و یک مجتمع جهانگردی در استان وجود دارد.
وی به طرح در حال اجرای هتل چهارستاره و پارک آبی یاسوج اشاره کرد و گفت: با بهره برداری از این طرح ۱۰۰ تخت به تعداد تخت‌های رسمی گردشگر پذیر و هتل‌های چهارستاره ای در سطح استان اضافه خواهد شد.
باقری میزان پیشرفت فیزیکی این طرح را افزون بر ۴۵ درصد ذکر کرد و گفت: حدود ۱۱۰ میلیارد ریال از محل صندوق توسعه ملی برای شتاب بخشی آن تخصیص یافته است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تحولات انجام شده در حوزه زیرساخت‌های گردشگری در استان عنوان کرد: افزون بر ۱۱۰ میلیارد ریال از محل سفر رئیس جمهوری و هیات دولت در مرداد ماه سال گذشته در این زمینه تخصیص یافت.
باقری افزود: حدود ۲۶ طرح در بخش‌های مختلف برای این میزان اعتبار تعریف شده که ۵۰ میلیارد ریال آن برای ساخت چهار پارک اسکان اختصاص یافته است.
باقری همچنین گفت: ۴۲ طرح در حوزه گردشگری با سرمایه گذاری افزون بر یکهزار میلیارد ریال در این استان توسط بخش خصوصی در حال اجراست.
وی اظهار داشت: میزان پیشرفت فیزیکی این طرح‌ها بین ۱۰ تا ۹۰ درصد است.
باقری تصریح کرد: این طرح‌ها در بخش‌های مختلف شامل ساخت هتل، هتل آپارتمان و اردوگاه‌های تفریحی و گردشگری است.
وی افزود: سال گذشته بیش از ۱۴۰ میلیارد ریال تسهیلات از صندوق توسعه ملی برای طرح‌های در حال اجرای بخش خصوصی در کهگیلویه و بویر تخصیص یافت.
** کهگیلویه و بویراحمد از مناطق هدف گردشگری در ایران
کهگیلویه و بویراحمد از نظر جغرافیایی از استان‌هایی است که چهار فصل را همزمان در خود جای‌ داده است.
وجود یک هزار و ۷۵۰ روستا با ظرفیت‌های مختلف بافت‌های تاریخی، جاذبه‌های طبیعی، آب و هوای متنوع و ۱۴ روستای نمونه گردشگری قابلیت‌های مناسبی در جذب ایرانگردان و جهانگردان در این استان ایجاد کرده است.
جنگل‌های زیبای بلوط با هزاران سال قدمت همچون کمربندی سبز بخش وسیعی از جغرافیای این خطه کوهستانی را به وسعت بیش از ۱۵ هزار کیلومترمربع در برگرفته است.
وجود پل‌ها، آتشگاه‌ها، قلعه‌ها، گنبدها و دیگر بناهای تاریخی در کهگیلویه و بویراحمد نظیر بافت قدیم شهر تاریخی دهدشت از دوره اسماعیلیه، سنگ تراشیده ˈدوگور دوپاˈ در باشت، پل خیری محمدخان گچساران و پل تاریخی برین در ورودی باشت در جاده ارتباطی استان فارس از جمله این آثار زیبا و دیدنی است.
کوه گل سی سخت، رودخانه سادات باشت، چشمه موگرمو کهگیلویه، آبشار تنگ کبوتری یاسوج، منطقه سیاحتی بی رحکون، شلال دان باشت و طبیعت سحرآمیز طسوج چرام از مناطق سیاحتی - گردشگری این استان محسوب می‌شود.
به‌ طور کلی کهگیلویه و بویراحمد دارای ظرفیت‌های بالقوه‌ای است که بر اساس آن می‌توان به‌ خوبی گردشگران را جذب کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: ورود گردشگران خارجی به شهر یاسوج مرکز این استان رشد مطلوبی داشته است.
باقری اظهار داشت: چنانچه فضای مطلوبی بر جامعه حاکم باشد با استقبال بیشتری از سوی گردشگران مواجه خواهیم بود و تصویر مثبتی در ذهنشان از کشور ایران به جا می‌ماند.
وی افزود: تلاش بر این است که با جذب گردشگران فضایی مناسب برای اشتغال و درآمدزایی جوانان کهگیلویه و بویراحمد فراهم شود.
**زیرساخت‌ها جوابگوی رونق گردشگری نیست
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: زیرساخت‌ها و امکانات موجود در بسیاری از مناطق گردشگری استان جوابگوی نیازهای گردشگران و رونق و شکوفایی این صنعت نیست.
فتاح محمدی معرفی شکل، سبک و محتوای زندگی عشایری کهگیلویه و بویراحمد را برای رونق صنعت گردشگری این استان ضروری دانست.
وی اظهار داشت: نقش رسانه‌های ارتباط جمعی و سازمان‌های مردم نهاد در تحقق این امر مهم تعیین کننده است.
** بوم گردی ظرفیتی جدید در رونق گردشگری
مدیر یکی از دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری یاسوج نیز گفت: وظیفه اصلی در بحث گردشگری توسعه گردشگری به ویژه بوم گردی و گردشگری فرهنگی در روستاها و مناطق دورافتاده کهگیلویه و بویراحمد است.
بابک عوض پور اظهار داشت: صنعت گردشگری به ارتقای وضعیت اقتصادی روستاها، جلوگیری از مهاجرت روستائیان به شهرها و استفاده از استعدادهای کم نظیر آن مناطق کمک می‌کند.
وی افزود: یکی از راهکارهای تحقق این مقوله مهم آموزش اصولی و کافی راهنمایان گردشگری باتجربه با برخورداری از اطلاعات علمی روز گردشگری است.
حدود ۱۲ درصد از جمعیت ۷۱۳ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد عشایر است.

 
فیلم‌های مستند با موضوع آسیب‌های اجتماعی در کهگیلویه و بویراحمد ساخته می‌شود
معاون اجتماعی پلیس استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه رسالت این معاونت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و تنویرافکارعمومی است، گفت: فیلم مستند با موضوع آسیب‌های اجتماعی در استان ساخته می‌شود.
سرهنگ علی تاج‌الدینی با بیان اینکه معاونت اجتماعی ناجا پل ارتباطی مردم و نیروی انتظامی است، اظهار داشت: آموزش همگانی، تهیه بسته‌های فرهنگی در قالب کتابچه، سیدی، بروشور و هشدارهای پلیسی در راستای فرهنگ‌سازی و کاهش آسیب‌های اجتماعی بخشی از ماموریت‌های معاونت اجتماعی است که با آگاه سازی جامعه هدف دنبال می‌شود.
وی یکی از مهم‌ترین ادارات این معاونت را مراکز مشاوره پلیس عنوان کرد و گفت: این مراکز با هدف ایجاد رابطه نزدیک، صمیمی و اعتمادآمیز بین پلیس با مردم، شناسایی ریشه‌ها و زمینه‌های رفتارهای ناهنجارو بزه کاری‌ها، تلاش برای از بین بردن بسترهای بروز معضلات اجتماعی و پیشگیری از آنها، آگاه‌سازی جامعه به منظور افزایش توانایی‌های مقابله‌ای و ایجاد فرهنگ مشاوره در بحران‌های زندگی راه‌اندازی شده است.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: پایگاه خبری پلیس از دیگر مجموعه‌های این معاونت است که بیش‌ترین تعامل را با افکار عمومی درجامعه دارد و به صورت روزانه اخبار مجموعه نیروی انتظامی را جمع‌آوری و جهت اطلاع عموم مردم در اختیار رسانه‌ها قرار می‌دهد.
وی با بیان اینکه رسانه‌ها در آگاهی بخشی به جامعه به عنوان بازوان پلیس نقش مهم وتاثیرگذاری دارند، خاطرنشان کرد: دربهترین حالت تعاملی میان اصحاب رسانه و پلیس درسطح استان هستیم.
تاج‌الدینی یکی از مهم‌ترین برنامه‌ها و وظایف این معاونت را برگزاری برنامه‌ها و کلاس‌های آموزشی ذکر کرد و گفت: در معاونت اجتماعی، اداره آموزش به صورت مستمر برنامه‌های آموزشی و کلاس‌های مختلف را از مهد کودک تا دانشگاه در راستای فرهنگسازی جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی برگزار می‌کند.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان پیام‌های آموزشی با نصب بنر و بیلبورد در سطح شهرها را از برنامه‌های آموزشی این معاونت برشمرد و افزود: ارائه مشاوره رایگان در در زمینه‌های مختلف مهارت‌های زندگی، حقوقی، خانوادگی، ازدواج و موضوعات تحصیلی نیز درمراکز مشاوره مددکاری معاونت اجتماعی انجام می‌شود.
وی با اشاره به ساخت فیلم مستند با موضوع آسیب‌های اجتماعی در اداره مستندات، اظهار داشت: فیلم‌های مستندی در مقوله‌های فرهنگ ترافیکی ،مواد مخدر و فضای مجازی در اداره مستندات ساخته شده که در سطح ملی مقام کسب کردند و این فیلم‌های مستند آموزشی از شبکه استانی صدا و سیما نیز پخش شدند.
 
آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد دستگاه برتر استانی در توسعه و ترویج نماز
معاون آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: آموزش و پرورش استان برای پنجمین سال متوالی به عنوان دستگاه برتردرارزیابی دستگاه‌های اجرایی درزمینه فعالیت‌ها و برنامه‌های توسعه و ترویج فرهنگ نماز شناخته شد.
سید بها‌ءالدین ملک‌حسینی اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین برنامه‌هایی که در ادار‌ه‌کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد در دستور کار داریم توسعه و ترویج فرهنگ نماز در بین دانش‌آموزان و فرهنگیان و کارکنان است.
این معاون آموزش و پرورش استان در ادامه افزود: در طول سال تحصیلی برنامه‌های متفاوت و متعددی در زمینه نماز در سطح مدارس اجرا می‌شود و تاکنون دستاوردهای بسیار خوبی در این حوزه داشته‌ایم.
وی به یکی از مهم‌ترین دستاوردهای آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در حوزه نماز اشاره کرد و گفت: آموزش و پرورش برای پنجمین سال متوالی به عنوان دستگاه برتر در ارزیابی دستگاه‌های اجرایی استان در زمینه فعالیت‌ها و برنامه‌های توسعه و ترویج فرهنگ نماز در استان شناخته شده است.
معاون پرورشی اداره‌کل آموزش و پرورش استان افزود: این موفقیت در شاخص‌های توافقنامه برنامه‌ها، تکالیف وظایف قانونی و حاکمیتی عمومی و اختصاصی در ارزیابی ستاد اقامه نماز و استانداری بود که قرار است در اجلاس استانی نماز تقدیر شود.
وی به برخی از ظرفیت‌ها و همچنین فعالیت‌های حوزه نماز در آموزش و پرورش استان اشاره کرد و گفت: ۲۶۴ باب نمازخانه مستقل در مدارس استان وجود دارد، ۲۹۲ نفر روحانی و طلبه خواهر و ۹۸۷ نفر امام جماعت فرهنگی مسؤولیت امام جماعت مدارس استان را به عهده دارند.
 
۶٫۵ تن مواد غذایی تاریخ‌مصرف گذشته در دوگنبدان امحا شد
مدیر شبکه بهداشت و درمان گچساران گفت: ۶٫۵ تن انواع مواد غذایی فاسد، تاریخ گذشته و فاقد مجوزهای بهداشتی در شهر دوگنبدان مرکز این شهرستان امحا شد.
 
هایده حافظ قرآن اظهار داشت: این میزان مواد غذایی از ابتدای سال جاری تاکنون توسط بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان گچساران از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی دوگنبدان جمع‌آوری‌شده بود.
وی افزود: مواد غذایی مکشوفه با دستور و حضور نماینده اداره تعزیرات حکومتی شهرستان گچساران در جایگاه دفن زباله دوگنبدان امحا و از چرخه مصرف خارج شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان گچساران به ارزش ریالی این میزان مواد غذایی مکشوفه اشاره‌ای نکرد.
حافظ قرآن بیان کرد: بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان گچساران به‌طور شبانه‌روزی بر تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و مکان‌های عمومی این شهرستان نظارت کامل دارند و با هرگونه تخلف بهداشتی که سلامت مردم را به مخاطره اندازد برخورد قاطع خواهد شد.
وی عنوان کرد: توصیه می‌شود که مردم شهرستان گچساران هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضا و پروانه‌های بهداشتی توجه کافی داشته و مواد غذایی موردنیاز را تنها از فروشگاه‌های معتبر تهیه کنند.
حافظ قرآن ابراز داشت: مردم شهرستان گچساران می‌توانند هرگونه شکایت و یا تخلف بهداشتی را از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

سیسخنی نسب
Iran, Islamic Republic of
درود بر مهندس راهزادی
تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

هر چه مجلس کوتاه بیایید، دیگران او را به گوشه رینگ برده و مورد ضرباتی قرار می‌دهند. تخریب‌گران ...
اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

باور بر این است که اختلال عاطفی فصلی به دلیل اختلال در ریتم شبانه روزی بدن رخ می دهد....
سبقت «واکسن آنفولانزا» از «دنا پلاس»

سبقت «واکسن آنفولانزا» از «دنا پلاس»

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در مصاحبه‌اش اشاره کرد که از 16 میلیون واکسن آنفولانزای ...
1