تاریخ انتشار
جمعه ۲۰ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۱۰
کد مطلب : ۲۳۴۷۳۱

نجات نیا: نیروی انسانی کهگیلویه و بویراحمد فدائیان جریانات سیاسی شده اند

۵
۰
کبنا ؛دومین همایش ملی توسعه پایدار در دانشکده صنعت و معدن چرام آغاز بکار کرد.
مشاور ستاد تخصصی مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به مفهوم توسعه که کلمه لوکس و بیشتر خاص کشورهایی مثل اتریش، بلژیک و سوئد هست، اظهار کرد:  از چهره استان می شود فهمید که فاصله با توسعه پایدار زیاد هست و می بایست با بررسی یکسری مبانی و علل و عوامل عدم پیشرفت پرداخته شود، و دبیرخانه دائمی، کمیته بندی و چکش کاری در کارگروه ها یعنی کار جدی در همین راستا، و خارج از گرایش ها، صف بندی ها با وفاق و همدلی برای رسیدگی به دردهای مشترک میشود به سامان کار امیدوار بود و اگر در سطوح پائین تر فرماندار، امام جمعه، سپاه و رئیس دانشکده در یک شهرستان همدل و هماهنگ باشند کار بهتر پیش خواهد رفت.
این فعال سیاسی استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه برخی مزیت های اقتصادی کشورهای مشابه و همجوار رو عنوان کرد و گفت: اکنون تولید ناخالص ترکیه کشور همسایه ۷۰۰ میلیارد دلار که بخشی از آن صنعت جنگل بلوط و چوب و تامین مبلمان بازار جهانی و فرآورده های دیگری آن ...تا تولید شیرینی با برند بلوط هست و استان ما ۸۷ درصد منابع طبیعی با پوشش بلوط را دارد. ایران ۲۲۷ هزار هکتار جنگل نخل دارد و کشوری مالزی با جمعیت ۲۵ میلیونی روغن پالم (نخل) ۱/۵ میلیارد چین را تامین میکند حدود دو برابر درآمد نفتی ایران.
نایب رئیس سابق شورای شهر دهدشت  افزود: مزیت اقتصادی استان توریسم-کشاورزی-دامداری-صنایع تبدیلی-صنایع پائین دستی نفت و گاز مثل پتروشیمی است اما در شرایط کنونی که سرمایه گذار سود برای او اصالت دارد و در کارهای بازرگانی و خدماتی با زحمت کمتر بهره بیشتر می برد، بخش صنعت ما برای او جذاب نیست و می‌شنویم می گویند توجیه اقتصادی ندارد. ببینید در بحث پتروشیمی دهدشت بیش از چهار هزار روز قبل توسط نائب رئیس مجلس کلنگ زنی شد که ۱۰۰۰ روز بعد افتتاح شود، الان یه خاکبرداری شروع شد یه عده کارشکنی می کنند و نمیگذارند جوان باتجربه بومی بعنوان مدیر اجراء کار خودش رو شروع کنه از طرفی از قبل برخی روستاها خانواده ای یه نفر اسم نویسی کردن برای اشتغال در پروژه ای که بدنیا نیامده، این نشان از مشکلات عدیده مردم و از طرفی ریشه در فرهنگ غلط ما دارد. می بایست دانشجویان و جوانان منطقه را توانمند کنیم که به ناتوری و نگهبانی در عسلویه افتخار نکنند.
نجات نیا در انتقاد از گزارش های آماری برخی دستگاهها عنوان کرد: در همین شهرستان چرام سائلی از آقای استاندار پرسید یک ملات تر نمی بینم، این یعنی سرمایه در گردش ضعیف است، عدم دست به دست شدن پول، نبود فیزیک پول و نقدینگی و سایه شوم رکود، این یعنی مغازه و بازار بیل و کلنگ و فرغون فروشی هم راکد است. وی افزود: یکی از صنایع پراشتغال صنعت ساختمان سازیست، که بیشترین آیتم ها رو برای  ایجاد اشتغال را دارد ولی آرماتور بند از یه جا بتن ریز از افغانستان و...از یجای دیگه میاد. این یعنی فرهنگ کار نداریم. البته فراموش نشود همه سیاستگزاران، حاکمیت، قوا، دولت و حتی ملت باید چاره اندیشی و هرکس در بحث رونق اقتصادی سهمی دارند.
فعال فرهنگی استان در ادامه خاطر نشان کرد: صنعت توریسم که میتواند رونق اقتصادی خوبی ایجاد کند ولی توجه کنید  ما در پازل و مثلث تورهای خارجی گردشگری مرکز کشور نیستیم، برخی آژانس های مربوطه ۱۸ روز اصفهان و فارس و یزد رو در برنامه دارند در حالی که میتواند مربع شود و جاذبه های گردشگری منابع طبیعی و میراث فرهنگی  استان در برنامه قرار بگیرد. در شهر یزد فقط یک هتل ارگ ۲۰۰۰ در ماه گردشگر اسکان داده می شود و شیرینی حاج خلیفه یزد بیش از یک و نیم میلیارد درآمد دارد همین طور صنایع دستی و تابلوفرش...و اگر به شاخص های مختلف ازجمله بیشترین قبولی کنکور، کمترین بیکاری، کمترین آمار طلاق و آسیبهای اجتماعی و... و این استان جمعیتی به اندازه استان ما بعلاوه جمعیت گچساران و باشت دوباره اضافه بشود، اما ما دو دانشکده فنی داریم یزد ۹ دانشکده دارد. اشتغال الانه توی رشته های فنی و مهارتیست.
این فعال فرهنگی استان تاکید کرد: نیروهای سیاسی چند استان شاخص کشور که با سلیقه های فکری متنوع در کنار کارملی عایدی قابل توجهی برای استان خودشان دارند. و نیروی انسانی استان ما فدائیان جریانات سیاسی کشور شده ایم.
دبیر انجمن هم اندیشی فرهیختگان استان خاطر نشان کرد: برخی میگویند مهاجرت معضل است اتفاقا هجرت نخبگان برای تاثیر گزاری بیشتر مفید فایده است و استحضار دارید رئیس پایانه های نفتی منطقه خارک (که ۹۵ درصد صادرات نفت از خارک است)-مدیرعامل ساایران و یکی از موثرترین مدیران پروژه های سدسازی کشور از خطه چرام هستند و می توانند منشاء خدمات در سطح ملی و منطقه ای باشند.
سخنران روز افتتاحیه دومین همایش در چرام در ادامه گفت: صیفی جات ما میتوانست از مرز شلمچه بازار عراق را بدست بگیرد، واگر هندوانه و گوجه ما پشت مرز فاسد شود سوء تدبیر مدیریتی است. و برنامه ریزان در سطح ملی باید تبادل با بازار ۷۰۰ میلیون جمعیت ۱۵ کشور همسایه را تدبیر نمایند. وی در پایان نامگذاری سال توسط رهبر فرزانه انقلاب را بنام اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل، را حکیمانه خواند و تاکید براقتصاد درون زا مبتنی بر آموزشهای خانوار و بومی سازی فعالیت های اقتصادی زود بازده را اولویت کنونی منطقه دانست.
-------------------
خبر: یاری زاده
نام شما

آدرس ايميل شما

ناشناس
Iran, Islamic Republic of
نجات نیا تا حالا چه کار مثبتی برای دهدشت انجام دادی خودت
احسان
Iran, Islamic Republic of
جناب آقای نجات نیا، اگر سری به رزومه خود و دوستانتان در هشت سال ریاست جمهوری دولت پاکدست بزنید آن وقت خواهید فهمید که علل بیکاری عده کثیری از جوانان فرهیخته این استان چیست. استخدامهای بی ضابطه، حیف و میل بیت المال، اختلاسهای افسار گسیخته و بسیار موارد دیگری که ملت بهتر می دانند همه اینها دست به دست هم داد تا چنین جوانانی که همگی پتانسیل بسیار قوی جهت رونق بخشیدن به اقتصاد و فرهنگ این مملکت داشتند که با ندانم کاری و کج فهمی امثال شما این چنین مملکت به بن بست خورد
انصاف
Iran, Islamic Republic of
همین سیاسی بازی هاست که استان ما خدارا شکر از همه جا عقب مونده تره غیر از خدا خودش به دادمون برسه
حسن پور
Iran, Islamic Republic of
تا الان نجان نیا دو شاخ کلونه هم نترسه واز کنه فقط گپ گپو ایزنه .حناتو رنگی نیاره
منصف
Iran, Islamic Republic of
همه می دونن با اینکه آقای نجات نیا تهرانه در اتاقش بروی همه باز هست و خصوصا در منطقه کارهای فرهنگی ایشون مثمر ثمر بوده است. انصافا تحلیل متفاوتی از اوضاع استان و مقایسه با ظرفیتهای مشابه مطرح کرده
تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

هر چه مجلس کوتاه بیایید، دیگران او را به گوشه رینگ برده و مورد ضرباتی قرار می‌دهند. تخریب‌گران ...
اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

باور بر این است که اختلال عاطفی فصلی به دلیل اختلال در ریتم شبانه روزی بدن رخ می دهد....
سبقت «واکسن آنفولانزا» از «دنا پلاس»

سبقت «واکسن آنفولانزا» از «دنا پلاس»

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در مصاحبه‌اش اشاره کرد که از 16 میلیون واکسن آنفولانزای ...
1